Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Praha? Ta už dnes není česká, ale zgermanizovaná (stejně jako dříve poněmčená). Toho anglo-multi jazykového svinstva už je tam (a bohužel nejen tam) čím dál tím víc. Chtělo by to novou dobu obrozeneckou. Tu nám ovšem naši zákonodárci spíše potlačí než pomohou zavést....

  • mun.go

    Praha nikdy nikomu nepomáhá. Zato všem bere.

    • A jéje, prezident ožralá skopová hlava vyhlásil, že pražáci jsou zlo a skvadra primitivů bude na pražáky svalovat vše, včetně svých ubohých životů. Blahopřeji soudruhu.

  • Tohle !., přesně tohle a právě tihle..v podstatě naši lidé.,,by nás měli hlavně zajímat a ne nějací "hulahula".! Tito lidé a takové "naše" děti i bývalé naše školy atd..by měli dostat podporu., protože na rozdíl proti většinově úplně neslučitelným tzv.běžencům..atd..kterým vůbec nic nedlužíme..,to právě těmto dětem..doslova a do písmene na jejich školní tabuli., tato země sakra moc dluží ! Byla to totiž právě tato země., která sice na nátlak., ale přece jenom doslova a do písmene zbavila naše občany a v podstatě předky těchto dětí..občanství ČSR a nechala je vlastně na pospas,  jako cizince v cizí zemi s přerazítkovanými našimi pasy a jinými doklady ČSR..a je to tedy opět naše zpětná hanba naší země a obrovský dluh našim bývalým občanům i jejich dětem.,které na český jazyk atd.a na svoji původní domovinu nezapomněli, ale náš stát., dosud oficiálně a zcela sprostě i zbaběle a hanebně ano ! Tito děti nám nebudou dělat posunky, že nás podříznou, že nebudou jíst vepřové, halekat na ulicích, chodit zahalení jak tučňáci a vyhrožovat, že do nás najedou autem, či hodí někde granát mezi lidi atd. !..Tak co soudruzi "bubáci" , budete zase slepě a zbaběle držet hubu, dělat, že naše lidi v zahraničí nevidíte a hlasovat raději pro "běžence a neziskovky".,jak tupé a pokrytecké ovce., protože nemáte koule a nebo pošlete aspoň nějaký milion., či jinou podporu., těmto dětem.,když máte doslova miliardy a jiné prostředky i na jiné hovadiny ?!.Maďaři i jiné národy např. Izrael, USA, Francie atd..mají aspoň koule se ke svým lidem hlásit i podporovat je a někteří dokonce celosvětově i s podporou např. v přednosti při získávání pasu, víza, administrativní i jiné ochrany, podpory atd..Klidně ať sem jde např.50 českých dětí z naší bývalé ČSR i jejich učitelé atd..studovat a školit se na naše školy, místo těch 50 "sirotků" odjinud.. o kteých někteří naši politici a neziskovky tak falešně žvaní a dojemně pláčou..V čem je problém ?!., naše děti i učitelé na Ukrajině jsou snad něco horšího !?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit