Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otázkou zůstává, co si od toho panáčci koaliční slibují.
    Jestli to dotáhnou až do konce, tak to bude s největší pravděpodobností poslední přehmat, kterého se dopustí. Osobně si myslím, že je to pouze účelová mlha.
    • Jeví se to tak,že vládnoucí pravicoví blbečci chtějí za každou cenu dopadnout jako kdysi carská rodina v Rusku.Tam pak je rozzuření revolucionáři vymlátili všechny i s malými dětmi.I největší politický gauner by měl vědět,kdy se raději pustit i plného koryta a jít se dobrovolně hlásit o místo kopáče uranu pro Temelín.Samozřejmě,až po předání veškerého majetku jeho rodu,do vlastnictví státu.
  • Jóó byla to havaj před 21 lety. Přesně se vědělo (bylo nám vsugerováno) my jsme ti dobří a oni jsou ti špatní. Ale jak šly roky, tak se začalo čím dále víc mlžit až do dnešního neprůhledna. Holoubci komunistů se vám zachtělo!?! My silná trojka v boji za demokracii, tunel a zlodějnu vám to nedovolíme. A jako podvodník vytáhne elegantně z rukávu eso, tak začínají brojit proti KSČM. Rád bych viděl někde napsáno černé na bílém, proč se pánové ve vysoké politice bojí právě porevoluční strany, která dávno již byla ideologicky změněna. Snad je k tomu žene nespokojenost davu, který čím dál víc remcá a jásavě nevítá tzv. reformy státu, když už není co reformovat. Jen okrádat prostý lid a nenasytný pařát nám strkat čím dál hlouběji do kapsy. Je to smutné jak se porevoluční elán vytratil do ztracena a zbyla jen vzpomínka na lepší časy. Nezbývá než si s D.L. zapět "Ty vo*e Láďo.
    • Jásání pro Havla a Klause už vyšlo z módy.Dnes pro pracující frčí shánění okované násady od krumpáče,nebo kvalitního bejkovce.U důchodců zase převládá nákup dvou metrů prádelní šňůry a pořádné skoby.Také chtějí mít vystaráno na horší časy.
  • Už se bojívoleb, a likvidují konkurenci prasta, co že by nová totalita zmrdi? *16* *16* *16* Kdy zakážou loupeživou garnituru zmrdů ods top a vv?
    • Ono totiž vše záleží na lidech při volbách. Pokud budou chtít KSČ, tak je tom prostě dopíšou a zvolí jen je. A kydž jich bude víc než 5%, tak musejí bejt podle ústavy v parlamentě, ať modrototalita chce, či ne....
      • Pokud v uvedené lumpárně budou pokračovat,tak je pravděpodobné,že příští rok budou nejprve volby v ulicích ,pomocí bejkovců a okovaných násad od krumpáče a teprve potom budou skutečně demokratické volby,kde si už ti lumpové,kteří za jednadvacet roků tuto zemi zbídačili,ani neškrtnou.
        • Vážený, nebudou. Na to jsou češi moc pos...ný a podlejzavý národ
  • Ono jednadvacet roků vládnoucím lumpům na komunistech vadí,že dokázali čtyřicet roků hospodařit bez zadlužování této země.Za tím co oni umí pouze,lidem lhát,krást a astronomicky zadlužovat tuto zemi.
  • Pane bože, to snad nemyslíte vážně. Zrušit KSCˇM?Ztotožnˇuji se s prvním příspěvkem. To by se museli zrušit i šmoulové, Ti nadělali více paseky, než KSCˇM. Myslíte si ,že 16% voličů je málo? Pn Sťětina asi zapoměl na svou minulost. Atˇžije lidská blbost.
  • Mě již nebaví číst po 21.letech zákaz KSČM.Kdyby tady neproběhl sametový podvod,ale očista společnosti se řádnými soudy a tato strana byla zrušena v r.1989 tak bych to bral.Dnes to je pouze odvádění pozornosti od synů převážně komunistů a jejich neúspěchů při budování této zlodějské společnosti.Již odtržení se od Slovenska jsem bral jako historický revanž nepovedený po r.1918,kdy se Slováci chtěli osamostatňovat.Pozděj jsem došel k názoru,že menší celek se dobře rozkrádá,což mi dalo za pravdu.To nemluvě o jejich úloze ve válce na straně Německa.Přínos slovenský cikáni,studenti studující za naše peníze atd.Dokonce jsme tady měli MD na Slovensku nemyslitelné,aby tam byl Čech jen ředitel.Dělá to na mě dojem,že čím hůř,tím lépe nebo pomsta za 1989.A jinak Právo jsou noviny na úrovni.Vždy jsem četl MF populistický noviny ODS.To samé LN.Už jenom pro tyto výkřiky ze tmy budu volit KSČM,protože nejsem ovčan.
  • Mají bobky z budoucích voleb, to už tady bylo s DS, tak se na to připravují s předstihem.
    Nevím jestli je demokratické zakázat stranu, kterou do parlamentu zvolilo více jak 14% voličů, a zvláště na návrh senátora Štětiny, který byl kovaný komunista a agent StB. Je totiž až s podivem, co vůbec tito lidé dělají v zákonodárných sborech, dá se říci celých 20 let. Je pravdou že ve všech diskuzích na Internetu se objevují příspěvky:"v příštích volbách půjdu volit komunisty". No a analytici BIS a analytici vlády si to pomalu dávají dohromady, a aby nepřišli o dobře placená korýtka, tak udělají všechno proto, aby tu KSČM do příštích voleb zakázali. A co nato Ústavní soud? Asi se necháme překvapit. Protože demokracie zde 20 let neexistuje a takovými excesy se jenom opět blížíme k totalitě, ovšem nyní modré.

    Víte proč dnes frčí ti Šmoulové. To prý aby si již děcka zvykala na modrou barvu budoucí totality.
  • stát je v krizi, když může vyhazovat prachy za "odborníky" pro šetření uvedeného případu? A Kalousek nám to zúčtuje. Řešme už konečně současnost a minulost posledních 20-ti let. Zlo komunistů bylo, že nenechali zcela rozkrást Československo byť zavrtaní do SSSR. Je třeba odvádět pozornost od dnešních průšvihů....*8*
  • Pořád čekám, kdy vznikne mezi poslanci návrh na zakázání zlodějské, korupční a tunelářské strany "ODS", to bude panečku pak fofr, to se to bude hanět, pomlouvat a uplácet, to budou manévry.
    • Byla by to bajka o vlku a lišce.
    • mám smutné tušení, že se toho nikdo z nás nedožije...nejednoznačné zákony, ve kterých se navyznají ani právníci, tohle všechno umožňují...
  • A znalec Svoboda pracuje mezi bývalými komunisty na Univerzitě obrany v Brně, poté co byl za své podivné "kšefty" odejit z Olomoucké fakulty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit