Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Ale na místech, kde je národní zákon slabý, toto rozhodnutí vyřazuje mnoho muslimek z pracovního procesu," poznamenala představitelka Open Society Maryam Hmadounová.

    Já se zase domnívám, na rozdíl od této představitelky, že naopak národní zákony, které to dokáží a zákazy prosadí, jsou těmi silnými. Evropská kultura šátky zná pouze u "tetek" na vesnici, jak pracují na poli za velkého vedra. Účelové využití šátku nikoho dosud neprovokovalo ani nepohoršovalo.
  • Ještě zrušit islám v evropě jako nebezpečnou vražednou ideologii a bude to
  • "Advokátky muslimek argumentovaly proti podobným zákazům především tím, že nošení šátků nijak nesnižuje schopnost žen vykonávat jejich pracovní úkoly."
    .
    A já bych jako protiargument uvedl to, že schopnost žen, by nesnížilo, ani kdyby chtěly v práci chodit nahé a přesto jim to zaměstnavatelé neumožňují.
  • Do práce, do škol i do st. úřadů náboženské symboly nepatří..Doma ať si každý dělá co chce..
  • trvalo to! Přeci pokud chtějí chodit muslimky zababušené do hadříku klidně mohou. Ale tam doma v Africe. Tady není nikdo zvědavý na jejich manýry. Zkoušet odolnost demokracie mohou doma. Tam si jen trochu povyskočí a už na ně policie vytahuje dlouhou dřevěnou hůl. A tady by jako chtěla banda machrovat a bojovat? Nejsou tady vítáni,nikdo je tady nedrží a za neutuchajícího potlesku mohou vycestovat ......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit