Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uhodil hřebík na hlavičku! Agresivita a bezuzdná snaha se nám tady vetnout a naučit nás vnímat islám, musí být potrestána. Oni okolní státy tady těch přivandrovalců mají kvalitní vstupní hraniční rébusy jak zamezit nepřízpusobivým v povalování se u nich doma. To jen EU je názoru, že je třeba sebezničujícím procesem pomoc opravdu každému.
  • Po sčítání hlasů po volbách v Holandsku se ukáže, zda autoři článku a v nich hodnocení Wilderse jako xenofoba, rasistu a pod. měli pravdu, nebo nikoliv. Pokud mám přehled o dění v Holandsku, tak nejenom jeho strana a on sám, jsou proti politice EU o emigrantech. Poslední dny politických přestřelek mezi Tureckem a Holandskem nevěští nic, coby mělo Wildersovou vizi měnit. Nedomnívám se, pokud volby vyhraje, že se některá strana k němu nepřidá a vytvoří tak dost údernou vládu ke spokojenosti Holanďanů. Jenom lze doufat, že se Holanďané nenechají opit rohlíkem politiků z EU tím, jak je nutno pomáhat všem, i těm, kteří ničí naše životy i naši kulturu a drancuji naše pokladny s našimi penězi. Měla by konečně skončit doba, kdy se "půlka Afriky a arabského světa" vydala na bezplatnou, dobře honorovanou dobrodružnou dovolenou. Anglie již pochopila, že takto dál znamená pomalý zánik evropské civilizace a konec prosperity celé Evropy. Nastupuje Holandsko se svými touhami být opět samostatní a svobodní od bruselských diktátů. I Francouzům přejeme šťastnou ruku u voleb. No a pokud i my, Češi u voleb ukážeme socialistům, že nás vedou do slepé uličky, začátek problémů Evropy bude na samém začátku. Potom již lavinu "konce" nikdo nezastaví.
  • Wilders - chlápek se správnými názory.
  • Evropská unie se dnes rozhodla prodloužit o další půlrok sankce proti Rusku, které zavedla proti různým osobám a subjektům kvůli aktivitám ohrožujícím územní celistvost, svrchovanost a nezávislost Ukrajiny. Oznámila to ministerská Rada EU.


    Fašizujíci EU šikanuje hodný Rusy *10*
  • Stalingrad
    Joo,bdělý,všemocný cenzor hlídá čistotu příspěvků,tak ,jak nařizuje právo šária-pardon,zákon !!!! A všechny nepohodlné a tvrdě pravdivé příspěvky ihned smaže a zablokuje i přístup zde psát !!! Jen vyhrůžky,moc a nic jiného !!!! Když technické termíny a odborné slova jsou zakázané !!! Buď je to velký cenzor iááá bo momentálně zaostalý,že tohle neví,ale asi bude slepě poslouchat co mu nařídí chlebodárci!!! Jen si nějak neuvědomují,že ti,co je živí jsou daňoví poplatníci ,tak by to chtělo hole v ruce a ne holé ruce a tu bandu pijavic,povalečů,příživníků atd. vyhnat a vyčistit ten Audiášův chlév !!! Od hradu až po poslední podržtašku a leštiče klik či lobistu,jak se vznostně nazývají !!!!! *12* *12*
    • pokud si zde chceš hrát na chytráka ty ruskej boršči tak správný výraz je " Augiášův chlév"

      to nemá nic společného s automobilkou audi, mongolíku *15*
      • Ty americkej hamburgere a místní idioote jdi do řiti..hi..hi.. *2*
    • Jó, cenzura pracuje na plno!
    • Vždyť jsi kolaborant tak nefňukej ty sovětský exkremente *11*
      • Stalingrad
        zzzz a další zadkolízalové-jak slušně nazvat něco,co tu zůstalo-po umytí smradlavých koulí jejich fotrů-!!! Jen stručně,Stalingrad je něco jiného než Stalin,STALINGRAD JE HROBEM STATISÍCŮ OBĚTÍ II.světové války !!! A je jedno který vrah jim velel. Myslím,že vééélmi málo těch mrtvých kluků co žrali bahno a hnůj zákopů,chcípalo hlady,na nemoci,trpělo mrazem,dětí a civilistů tam bylo z vlastní vůle ,pro vlastní potěšení-oni nechtěli k Alláhovi !!!! A to je pro všechny ty kravěncový humanisty a rádoby demokraty co tu jsou ti nejchytřejší !!! Ale asi jim ještě mlezivo teče po bradě,ani bych neřekl,že jim vajgl hoří na nádraží-to by porušili protikuřácký zákon-chytrolíni a jdyby si dali čouda,museli by si podvázat nohavice.
        • Žádný Stalingrad už neexistuje, měl by jsi vylézt ze zemljanky a podívat se na kalendář ty ruská fusekle.
      • Ty americký hovnoo Simonovo jsi udavač a kolaborat z redakce Tiscali. *2*
        • my víme BTW kolaborat *15*
  • Na těchto stránkách nesmíme psát, že jsme proti islámu ani proti jinému náboženství, mohlo by se stát, že Vás zase vymažou na tři dny jak se mi to již stalo, prý to nejsou naše stránky a máme právo jenom psát příkladné zprávy.
    Proto já jsem pro islám, pro křesťanství a další náboženství, které ani pořádně neznám.
    Jsou určitě i jiná mezi domordci někde v pralese kde vyvolávají duchy pozůstalých i ducha pralesa, hada, měsíce, slunce atd.
    Zakázat islám je proti zákonu tohoto státu a já bych raději o tom ani nepsal mohlo by se stát, že někdo na Vás podá trestní oznámení, redaktor nemá strach? Jsme jenom přece ještě v EU.
    • Ať žije cenzura !
  • Jednoduse musi vyhrat! Zakaz Islamu a rozpad EU je jedina spravna cesta at si pan Jegl pise co chce a stavi se treba na hlavu...
    • Vyhrál jsi ty, tiscali na tvé fixlování s body prostě nemá. *15*
  • Proč si Pavel Jégl myslí, že Wilders a jeho politika je zkázou Holanďanů. Když vyhraje volby, tak to jistě bude přání většiny Holanďanů. Tak o jaké zkáze tu jde? Pořád se zde demokracie zobrazuje jenom jako názory jedné strany. Názor většiny nic neznamená. Taková je v našich médiích demokracie "po našem".
    • Jak to, že ti to nesmazali a nedostal jsi červenou?
      • Já už ji dostal na tři dny, a nebylo tam ani jedno sprosté slovo a nikoho jsem nenazval volem. Holt si Tiscali udělala své pravidla, která nebrání svobodu slova, ale naopak, ji zakazuje a chrání své jednostranně "laděné" redaktory. Potom to taky tak vypadá. Vymažou Tě jenom proto, že nesouhlasíš s pisatelem článku a zpochybníš jeho inteligenci, nebo vzdělání. Bůh chraň napsat něco o jejich ztrátě soudnosti, etiky a morálky. V minutě jsi smazán a trest Tě nemine. Jako v polepšovně
        • Já na pět dnů a to jsem poslala jen smajlíka...

          Vypadá to, že na Tiscali vážně někomu hrabe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit