Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • Novodobý Mistr Jan Hus, za šíření pravdy Assangeho upálí. Ale WikiLeaks, MediaWiki, Freenet, PGP a Tor budou fungovat dál a dál budou zveřejňovat významné utajované vládní a korporátní dokumenty západních vší!

    • Mistr Jan Hus za šíření pravdy Assangeho upálí.

      Pozoruhodné - až na to, že Mistr Jan je už od  6. července 1415 po smrti...

      Jak bude upálení toho zrádce Juliana Assange (nositelů toho příjmení je více) 

      realisovat - víte jen Vy....

  • Americké bestie a jejich britští lokajové se opět ukázali v celé své "kráse". To jsem zvědav, který z našich a evropských politiků bude protestovat. To když zabásli deviantní dámy ze skupiny Pussy Riot, nebo toho pomatence Navalnýho, tak se v Evropě a hlavně u nás mínili všichni pomátnout. Pussy Riot i Navalnyj opravdu porušovaly zákon a ve vězení jim nehrozilo žádné mučení, nebo waterboarding. Assange neudělal nic víc než to, že ukázal, jaká svinstva se ve světě dějí, a které mají na svědomí především USA.

    • Soudruh Punitor je zjevně Putlerchánův agent, je třeba si to pamatovat.

      • Obcan je zjevně kádrovák ze staré školy, je třeba si to pamatovat. Člověk by mohl podlehnout klamnému dojmu, že tyto figury již zmizely v propadlišti dějin, a ke své škodě ztratit ostražitost.

        • Synu, pozor, kdyby se k tomu přidaly halucinace, doporučuji konsultovat MUDr. Chocholouška. Mohlo by se jednat o schizofrenii.

          • Wikileaks zvěřejnily důkazy o vážných zločinech amerických vojáků v Iráku a Afgánistánu !!

            Proto jsou dnes lidé z Wikileaks stíháni a proto má tento případ vážné důsledky pro novinářskou práci a proto se budou všichni "nahoře" veškeré podrobnosti utajit.

          • Kdyby se něco přidalo, mohlo by se. Nicméně nestalo se tak.

          • KIMCID

            Občan ti to poradí on to ví sám píše nám z Kosmonos.

      • KIMCID

        Proč když někdo zveřejní pravdu je hned Putinuv přisluhovač?

        • To jsou jen prázdné fráze primitivních novodobých politruků a provokatérů.

  • Čím asi museli američtí teroristé Ekvádor zastrašit, že ho vydal? Žeby Američané Ekvádoru slíbili "humanitární pomoc" skrze své bombardéry? Ty bombardéry které dopravovaly humanitární pomoc Jugoslávii a které ve Venezuele  drží na uzdě pouze Rusové svými raketami SS300?😯

  • je známo ,že usa fašismus dlohodobě zastrašoval vládu ekvádoru, pro zrůdy z USA mezinárodní právo neplatí, už při zatčení a vydání nikulina do usa , český ministr spravedlnosti porušil ústavu čr, s ústavami a zákony  si usa vytírají zadek, je to klasický polický proces jako s Bradley Manningem který dostal 35 let v lágru 2014 za zvěřejnění válečných zločinů usa fašismu, , stejně jako poprava manželů Rosenbergových 1953 , klasické politické procesy probíhají na západě běžně, na objednávku fašistické junty ..Assange byl obviněn ze znásilnění ...což je fake, ....znásilnil prý agentku CIA, ve své vlastní posteli, ve které ta teroristka cia náhodou spala také, v čr byl obviněn z fake znásilnění svědek v kauze CASA ,kdy mafiáni ods a topstan, ukradly 650 milionl čr, a kalousek vyhrožoval vyšetřovateli ,dodnes tat kauza není vyšetřena ...........Usa a eu jsou nástupce hitlera 

  • Opakuji - je to Policie Spojeného království Velké Britanie a Severního Irska věc - a zbytku světa zbytečná starost. Kromě zveřejnění utajovaných skutečností, které Assange získal hackerskou činností, je zde ještě kausa znásilnění jedné švédské dívky (a když Švédka někoho žaluje za znáslnění, to tedy muselo být)...

    Kdyby dostal provaz, tak za ohrožení života stovek vojáků je to málo!

    A "fake news" diskutéra xxdef, který nezná ani českou gramatiku (viz  češtinskou "perlu"- "mafiáni ukradly 650 milionl čr") mají vypovídací hodnotu žvatlání šestiletého děcka první třídy zvláštní (dnes "speciální") školy

    • V Ekvadoru byl včera zadržen další blízký "spolupracovník" onoho zrádce naší civilisace, jménem Juliana Assange. 

      Švédský počítačový vývojář Ola BINI byl součástí týmu, v posledních dnech vyhrožujícímu ekvádorskému panu presidentovi jménem "Lenín" Boltaire Moreno Garcés a justici této země.

      DOUFÁM, ŽE DALŠÍ ZRÁDCI ZÁPADNÍ CIVILISACE BUDOU POSTAVENI PŘED SOUD CO NEJDŘÍVE!

      A když proti  Assagne vystupuje i neobolševik "Lenín" . . .

      • Dokážete definovat, co je to "ZÁPADNÍ CIVILISACE" a čím se vyznačuje činnost jejích zrádců? Otázku právní klasifikace a příslušné soudní stolice zatím nechme otevřenu...

        • Definici najdete v každé Encyklopedii...

          • Otázka nezněla, kde kdo co najde, ale zda to dokážete definovat vy.

            Proč byla otázka položena? Protože věřím, že to nedokážete.

            • Úprava: Otázka nezněla, kde kdo co najde, ale zda to dokážete definovat vy.

              Proč byla otázka položena? Protože tvrdím, že to nedokážete.

            • Věřte - a Vaše víra Vás uzdraví...

    • Také opakuji, nic o tom nevíš a tvrdíš věci, jako bys u toho byl. Jsi klasický a opravdový demokrat. K žádnému znásilnění nedošlo. Ty dvě holky dělaly jak jatý, aby se s ním vyspaly. O znásilnění nemůže být řeči. Ty holky, kterých se to týká,  byly samy překvapeny, že se to vyšetřuje jako znásilnění.

      A co se týče ohrožení životů stovek vojáků, tak se podívej na toto krátké video, které ukazuje, jakým způsobem američtí vojáci šíří demokracii ve světě. Všechny oběti byli neozbrojení civilisté, kteří byli ve špatný čas na špatném místě. Tohle neměl nikdo vidět a proto Američani tak zuří a chtějí Assange zlikvidovat. Má sloužit jako odstrašující případ, aby si už žádný novinář, nebo vydavatel nikdy nedovolil zveřejnit americká svinstva.

      https://www.youtube.com/watch?v=EVyJJXbHAgI

      • Opakuji - "Najatí herci tu scénku sehráli hezky, jen co je pravda..."

    • Mohu předpokládat, že kdyby se to samé stalo na druhé straně (V Rusku) a jinak by vše bylo stejné, zastával byste a prezentoval stejný názor, jako v tomto případě? 

      • Takovou otázku bych tomu exotovi vůbec nepokládal.

        • Exot odpovídá - "ano"...

  • Na opravu záchodu Juliana Assange na ekvádorské ambasádě v Londýně musel v roce 2016 přiletět instalatér ze Španělska. Čtyřdenní práce stála 4000 eur (přes 90 000 korun). Španělská ochranka zakladatele serveru WikiLeaks se obávala, že místní řemeslník by na toaletu mohl umístit odposlech, napsal dnes list El País.
    • O "bezpečnost hosta" na ekvádorské ambasádě se několik let starala společnost se sídlem v Cádizu v jižním Španělsku, placená přímo ekvádorskou tajnou službou. 

      Assange narušoval denní režim ambasády - chodil velmi pozdě spát a velmi pozdě také vstával. A to přes opakované výtky k jeho dennímu režimu ze strany vedení ambasády.

      Podával rozhovory televizím v trenýrkách - oblečenou měl jen část těla od pasu nahoru, kterou zabírala kamera. 

      Nesplachoval po sobě záchod. 

      Chod velvyslanectví také narušovalo, když si Assange vařil v malé místnosti na elektrické plotýnce. 

      Dlouhou chvíli někdy ubíjel jízdou na skateboardu nebo hrou s míčem na chodbě ambasády.

      Opravdu  - chování typického politického ....

  • Je to Policie Spojeného království Velké Britanie a Severního Irska věc - a zbytku světa zbytečná starost. Kromě zveřejnění utajovaných skutečností, které Assange získal hackerskou činností, je zde ještě kausa znásilnění jedné švédské dívky (a když Švédka někoho žaluje za znáslnění, to tedy muselo být)...

    Kdyby dostal provaz, tak za ohrožení života stovek vojáků je to málo!

    • Assange je hrdina, zatímco ty jsi ...

      • KIMCID

        Ano je to novodobej hrdina.Bohužel současnost mu nepřeje.Snad to doceníme až to bude historie.

        • Že by pod nálepkou konservativního politika Albrechta z Valdštejna vystupoval spíše novodobý Džigašvilli? 

          • KIMCID

            Proč?Vysvětli.

            • Koho obhajujete?

              Zrádce naší civilisace...

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Jaký zrádce odhalil informace které vláda USA chtěla ututlat.To samé Snowden.Za pravdu se má bojovat ne jí skrývat.

                A v čem podle vás zradil přesně?

                • Reakce na příspěvek:

                  Vyzradil utajované skutečnosti, které vedly k odvetným akcí terroristů Islamic State.

                  A propos - kvůli úniku informací musel být obměněn i personál českých zastupitelských úřadů v zemích, kde je islám hlavním náboženstvím, včetně provedení krytí některých lidí zmenou identity i místa pobytu.  

                  To samé Manning(nyní -ová)...

                  • KIMCID

                    Reakce na příspěvek:

                    😁😁😁😁

    • Nic o tom nevíš a tvrdíš věci, jako bys u toho byl. Jsi klasický a opravdový demokrat. K žádnému znásilnění nedošlo. Ty dvě holky dělaly jak jatý, aby se s ním vyspaly. O znásilnění nemůže být řeči. Ty holky, kterých se to týká,  byly samy překvapeny, že se to vyšetřuje jako znásilnění.

      A co se týče ohrožení životů stovek vojáků, tak se podívej na toto krátké video, které ukazuje, jakým způsobem američtí vojáci šíří demokracii ve světě. Všechny oběti byli neozbrojení civilisté, kteří byli ve špatný čas na špatném místě. Tohle neměl nikdo vidět a proto Američani tak zuří a chtějí Assange zlikvidovat. Má sloužit jako odstrašující případ, aby si už žádný novinář, nebo vydavatel nikdy nedovolil zveřejnit americká svinstva. Prosím, podívej se na to a pak bych rád viděl tvůj komentář.

      https://www.youtube.com/watch?v=EVyJJXbHAgI

      • Najatí herci tu scénku sehráli hezky, jen co je pravda...

    • ty jsi mentálně zaostalý? ohrozil teroistické okupanty usa po celém světě?= ohrožení života hitlerovo armády....samozřejmě neohrozil nic, jen zvěřejnil válečné zločiny, vládní špionáž celého světa fašismem usa 

      • Jejda - aby vy jste tam neimplantoval rakousko/německého Hitlera a ryze italské hnutí fašismus - které bylo omezeno jen a pouze na Italii.... 

        Jen bolševičtí primitivové jako Vy těmi názvy nálepkují vše, co se jim nelíbí...

        • Cituji:" ...ryze italské hnutí fašismus - které bylo omezeno jen a pouze na Italii.... "

          A třeba na Španělsko. A jak dokládá historie Národní obce fašistické, parlamentní strany v Československé republice, omezení nebylo nijak striktní.

          • Fašismus (it. fascismo) v užším a původním smyslu označuje italský fašismus, politické hnutí vedené panem Benito Ammilcar Mussolini, vzniklé po 1.WW - ovládalo Itálii v letech 1922 - 43. Název je odvozen od znaku - Liktorské pruty se sekyrou - fasces - původní symbol fašismu co  mu daly i jméno...

            To, že již ve 20. letech 20. století se označení v podání novinářů a některých politických nedouků rozšířilo na příbuzná politická hnutí, strany a státní režimy v jiných zemích, je vedlejší. Ale lidé nickem xxcef zařazovaní do tohoto hnutí, jeho ideje rozhodně nevyznávají...

            • Ano. Fašistické hnutí opravdu někde a někdy vzniklo. To jsem ale nerozporoval.

              Jinde a jindy vznikla jiná hnutí a také se, mnohdy úspěšněji, rozšířila po světě.

        • KIMCID

          Mimo téma

          • Mimo téma?

            Reaguji jen na stupidní terminologii ...

            • KIMCID

              No možná špatně použitá ale pravdivá

              • Reakce na příspěvek:

                Tím si už protiřečíte...

                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  Proč špatný termín nemusí znamenat protimluv jen chybu

                  • Reakce na příspěvek:

                    Byla první slepice - nebo vejce?

                    • KIMCID

                      Reakce na příspěvek:

                      To už je úplně mimo téma.

                      Ještě jste neodpověděl viz výše.

                      • Reakce na příspěvek:

                        A nejsem sám, pane kolego...

                        • KIMCID

                          Reakce na příspěvek:

                          Já odpověděl

                          • Reakce na příspěvek:

                            Já odpověděl...

                            • KIMCID

                              Reakce na příspěvek:

                              Na to proč je Asange zrádce civilizace ne

                              • Reakce na příspěvek:

                                Na to, proč je Julián  Assange (nositelů příjmení je povícero) zrádce euroamerické civilisace - ANO!

                                • KIMCID

                                  Reakce na příspěvek:

                                  Ale proč ? Že řekl pravdu?

                                  • Reakce na příspěvek:

                                    Vyzradil utajované skutečnosti, které vedly k odvetným akcí terroristů Islamic State.

                                    A propos - kvůli úniku informací musel být obměněn i personál českých zastupitelských úřadů v zemích, kde je islám hlavním náboženstvím, včetně provedení krytí některých lidí zmenou identity i místa pobytu.  

                                    To samé Manning(nyní -ová)...

                                    • KIMCID

                                      Reakce na příspěvek:

                                      Prozradil mnoho víc třeba odposlouchávání spojenců spojenci.Černé financování a podobně.Tak že hrdina co právě demokratickým principy chránil demokracii.

                                      • Reakce na příspěvek:

                                        ... hlavně to "a podobně" - to je to nejvýznamnější, co prozradil!

                                        • KIMCID

                                          Reakce na příspěvek:

                                          Ano je to borec. 

                                    • Reakce na příspěvek:

                                      Aha, takže špiony na zastupitelských úřadech má i demokratická Česká republika, pevná součást NATO a EU, budoucích USE? Oni Čechům  něco takového trpí? Není provozování špionáže pozůstatkem okupace východostepními nájezdníky?

                                      • Reakce na příspěvek:

                                        Zastupitelské úřady jsou pověřeny- mimo jiné - "sběrem a zpracováním informací o zemi, organisaci, v nichž působí" - což je jiné slovo pro špionáž.

                                        Proto mají jejich pracovníci "diplomatické krytí" - aby mohli být z té které země maximálně vypovězení.

                                        A české zastupitelské úřady - že  by byly jiné?

                                        I když už neprovádějí to, co bolševické před rokem 1989 - tj. sledování a případnou likvidaci obyvatel země, ze které tito odešli...

                                        • Reakce na příspěvek:

                                          Sběr a zpracování informací mohou být legální, nebo nelegální. Jako špionáž se označuje jen jeden z vyjmenovaných způsobů.

                                          Proto existuje i t.zv.průmyslový špionáž, civilní varianta nelegálního sběru dat. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit