Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by nebylo Čínské medicíny už jsem byl dávno po smrti.
    Naši lékaři v nemocnici, nebudu jmenovat jaká nemocnice odborníků co se na mne vystřídalo bylo nespočetně a po měsíci jsem dostal vyhazov, že jsem simulant.
    Lékaři nepoznaly, že mam zánět slepého střeva. Šarlatánka mudr. Dragounová nerozpoznala slepák. To máme lékaře? Jsou to čeští mastičkáři.
    Léčitelka Němka vystudována Čínskou medicínou během jedné minuty rozpoznala, že mam zánět slepáku. Této paní bylo 80 let.
    Jsem rád, že tito lidé budou léčit naše lidi.
  • "Tradiční čínská medicína může mít určité příznivé léčebné účinky, ale nemá dostatečné vědecké doklady o svém léčebném účinku pravil Oběd....
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    mastičkáři kteří léčí například rakovinu jedem na krysy po kterém pacientům vypadají všechny chlupy a vyzvrací střeva (pokud je mi známo, neexistuje žádná studie která by prokázala léčebný efekt chemo a radioterapie, vše je to uměle vytvářený mýtus a dojení peněz z povinného zdravotního pojištění) tak tito šarlatáni se bojí o zavedená koryta a ztráty puncu výlučnosti. například čínská medicína byla prověřená tisíciletími existence a kdyby nefungovala už by dávno skončila. Ovšem ta slavná vnucovaná chemoterapie existuje s bídou století a má za sebou jen řady mrtvol a zmrzačených pacientů které ovšem předtím stihla pěkně finančně podojit.
  • Doktor Grunstein, ten vyléčí každého simulanta! *1* *6*
  • Já jsem taky léčitel a zdravotník.
    Rozumím tomu, protože švagr byl na vojně u sanity.
    Léčím Moravským penicilinem, a bacil se lekne a uteče.
    No a když to nepomóže, tož se vykope jama na cintoríně.
    *1* *7* *10* *16* *16* *16*
  • V dobách nedávných se určovaly diagnózy od stolu. (Ne vždy a ne všude).
  • Pane Janáku,byla tradiční čínská medicina zařazena mezi nezákonné?Bude uznána za určitých podmínek,Pak se ale podřiďte většině společnosti,která té medicině věří.
    • Můžete nějakým způsobem ozřejmit co považujete za stav pod pojmem "většina".
      Znám mnoho lidí ze svého okolí, kteří by k nějakému číňanskému šamanovi nešli ani omylem.
      • To je jejich osobní rozhodnutí a nikdo je k nikomu nenutí chodit. Ani k obvoďákovi, ani k léčiteli z Asie, používajícímu tradiční metodiky a byliny!

        Ale ti, kteří vědí . . .
    • Nepodsouvejte mi myšlenky, které jsem nenapsal (a čtěte můj předchozí příspěvek pořádně)!

      NIKDE (A NIKDY) JSEM NETVRDIL, ŽE TRADIČNÍ ČÍNSKÁ MEDICÍNA BYLA ZAŘAZENA DO PRAKTIK, JSOUCÍCH MIMO ZÁKON!
      Naopak, nehledě na to, že jsem v zemích jihovýchodní Asie strávil řadu let (a osobně na sobě poznal pozitivní účinky tradičního léčitelství ve zdejších zemích) !

      OPAKUJI - Jde o konkurenční boj, kdy zdejší Česká lékařská komora vidí v léčitelích konkurenci lidí, kteří umějí a dokáží pacienta uzdravit za mnohem menších nákladů, často bez zbytečného utrpení!

      Kdyby se např. tradiční čínská herbalistika používala společně se zdejší farmakoterapií v léčbě zhoubných novotvarů (konkrétně jsem sledoval pacientku s chronickou lymfatickou leukemií) - tak utrpení lidí z požívání chemických preparátů je mnohem nižší a cesta k úzdravě přinejmenším shodná, ne-li snazší!

      ALE TO BY O ZISKY PŘIŠLY EVROPSKÉ FARMACEUTICKÉ FIRMY, KTERÉ ZDEJŠÍ LÉKAŘE Z VELKÉ ČÁSTI TAKÉ HONORUJÍ, ABY PACIENTŮM VNUCOVALI LÉKY - ČASTO NEPOTŘEBNÉ (a ještě častěji v nevhodném složení kombinace těchto léků, která způsobuje pacientům potíže, které se léčí dalšími léky, které způsobují další potíže, které se léčí dalšími preparáty, či procedurami - jinak zbytečnými) . . . Říká se tomu polypragmasie a před ní nás varoval (a ve svých učebnicích, dodnes nepřekonaných) už pan profesor Charvát /"kolego, maximálně tři různé preparáty - a přemýšlej o jejich účincích i mezi sebou navzájem"/, na rozdíl ode dnešní praxe, kdy se pacientům vnucují doslova balíky léků - za patřičné finanční náklady!
  • Nejsou v žádné evropské zemi považováni . . .

    1. Jsme evropská země?

    2. Mají léčitelé v péči o zdraví výsledky? Pokuď ano, pak není co řešit!

    3. A lékařský stav se konkurenci v jakékoli podobě bude bránit vždy!

    Takže - pobouřili-li orientální léčitelé české lékaře, jde o konkurenční boj a ten se vede i setsakra špinavými prostředky! Nehledě na bílý plášť...
    • 1. Jsme
      2. Kolego, říká ti něco pojem "placebo"? Jiné reálné výsledky šarlatáni mít nemohou.
      3: Léčitelé nejsou pro lékaře konkurence. Naopak pokud člověku něco doopravdy je, skončí nakonec stejně u lékaře. Bohužel ale v mnohem horším stavu, než kdyby k němu šel rovnou.
      • Nemíchejte naše "léčitele" s lidmi, kteří se tradiční terapií zabývají po několik generací.

        Je to stejné, jako kdybyste šel na masáž k masérce z Asie a chtěl ji porovnávat s "umělkyní" české provenience!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit