Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy, nešlo by to nějak zaonačit, aby ti ukecaní neumětelové z koalice odešli z toho parlamentu natrvalo!Víte, kolik by stát na tom ušetřil?Modré straky už stejně pomalu odlétají a "Veverky" ztrácejí orientaci a je otázkou času, kdy někde natrvalo zabloudí..A Kalouskovi "dinosauři" se pozvolna odrovnají sami.Pak snad nastane čas na řešení problémů obyčejných lidí!
  • Když nejsou argumenty, tak se vytáhne strašák ,, komunista ,,. Stle stejný metr. Postavte před soud ty co rozkradli tento stát. Vždyt se stále jen krade !!!!!!!!!!!!!!! Hlavně že jsme zavřeli policistu, který předával informace. Ale že všichni ve vládě kradou a podvádí tak se napíše, že to neudělali a nebo ještě lépa, že se neprokázalo že kradou. Že pane Kalousku, škoda že ten strejda ,, umřel ,,.
  • Právě toto se dalo od současné vládní bandy očekávat.Když neumí splácet dluhy,tak začnou komedii z třetím odbojem.Někteří takzvaní odbojáři třetího odboje,byli tací výtečníci,že by si člověk ještě dneska před nimi odpliv.Lumpáctví současné vládní bandy, spočívá v tom,že vystrčí vyloženě podřadný problém,aby přehlušili fakt,že se řítíme ke státnímu bankrotu,jen to sviští.
  • Účastníci třetího odboje by osvědčením mohli získat postavení..
    Tak to chválím,to si dá líbit mnoho bojovníků.
  • tahle " pseudodemokratická vláda" na kauci 7milionů za poslušnost má vůbec ještě nějakou důvěru národa?

    ..Když se budou trestat komunisti budou to opravdu všichni bez rozdílu i ti odsáčtní funkcionáři?..
  • Tzv."demokratická vláda"je v dokonalém srabu.
  • To až schválí, to se najde "odbojářů" a co se za tento termín všechno dá schovat, a pokud by ještě za tento odboj měli dostávat nějaké finanční odškodnění tak to by se státní kasa prohla až k samému dnu. Je vidět jak se těch komunistů, v takovém demokratickém státě, ještě po 21 letech bojí a možná někteří ani sami neví proč, jen že by je mohli připravit o jejich koryta a vidět jim do karet. Neochraňuji komunismus, ani žádnou jinou stranu, ale zase by "nějaké"peníze tekly "někam"???? *2*
    • Petře, že se nestydíš. Zpochybňuješ ty lidi, co byli předvojem toho, že jsi a že se máš. Pokud jsi nepoznal komunizmus, který u nás byl specificky, tak neposuzuj. Pokud jej znáš, tak máš špatnou paměť, jinak co píšeš, nenapíšeš. Nejde o peníze. Jde o uznání Nebo jsi na straně Grebeníčka a podobných komunistů? Nemyslíš si, že zrovna Grebeníček, který již byl šohajem, když jeho otec v Uh. Hradišti mučil vězně, že by měl právě on mlčet?
      • Pár poznámek k tomu nepoznanému komunizmu: Obědy ve školních jídelnách za 3Kčs, školní pomůcky zdarma, popolatky za recept 1Kčs, všichni kdo chtěli mohli pracovat, nebyli bezdomovci byla levná odborářská rekreace, zadarmo lázně atd. atd. tak tolik alespoň k částečnému poznání komunizmu!
  • Já bych potrestal hlavně bývalé komunisty z řad ODS, kteří byli v 90.letech ve vládě (Dyba,
    Stráský, Kočárník.....).
  • Neustále dokola už několik roků chtějí z Mašínů a spol. udělat hrdiny. Vražda je vraždou, ať si jí jakkoli zlegalizujete. Je to zločin a kdo schvaluje zločin je sám zločinec.
  • Škoda, že se ti vládní poslanci vrátili. Měli jít za Tluchořem až do Vltavy, aby od té pakáže byl konečně pokoj.
    • Nojo, zdá se že pobočník Grebeníčka. Nemáš doma schovanou bustu Gottwalda a Lenina?
    • Tlučhoř, svazák jako poleno, uvědomělý, ambiciózní!!! Brandýští občané promluvte, co je to za hajzla!!!!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit