Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to smutné, když žalujeme na objednávku USA a Francie. Neměl by být žalován Szarkozy? Vždyť on začal válku. On se chtěl dostat k ziskům z ropy. Proč by měl mít z ropy prospěch libyjský lid? Jen pro připomenutí, novomanželé dostávají od státu dar 60.000 dolarů, amerických. Kdo to kdy dostal v USA a v Evropě?
  • Ukazuje se ,že v současném světě,včetně naší země,mají zatím prolhaní lumpové navrch.Proto bude na mladých lidech celého světa,aby toto změnili,ve prospěch slušných lidí.To platí i o naši zemi.Ta je jednadvacet roků rájem pro lumpy.
  • Tohle je fakt zasranej svět doufám že už to všechno brzo skončí
  • Snad by se měl žalobce ICC,pokud chce být objektivní,zaměřit na agesory. Těmi není Kadáfí,jeho synové nebo členové vedení suvereního státu Libie.Agrsory jsou jednoznačně představitelé států USA,Francie,Anglie a k nim je možné přiřadit další představitele států sdružených v NATO,naši zemi nevyjímaje. Nebo snad Kadáfí to byl kdo vyvolal nepokoje v Libii? Bohužel je smutnou zkušeností,že světové dění je zcela ovlivňováno (zatím) agresivním nátlakem USA a to i vojenskou silou. Všeho dočasu. *9*
  • Doufám že se Kaddáfí udrží aby ty h o v a d a pukly vzteky, současně se bojím až se tady začnou bouřit třeba cikáni nebo vietnamci že nám někdo bude diktovat a půjdeme nevím kam.
  • Tak se zase prasatům z uesej podařilo trousit lásku a demokracii *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit