Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Další ukázka předpojatosti redaktorů Tiscali, když zveřejnili titulek článku "Žalobce má do měsíce rozhodnout o obžalobě v kauze Čapí hnízdo". Domnívám se, že objektivní titulek měl znít: "Žalobce má do měsíce rozhodnout o obžalobě, nebo osvobozujícím posouzení v kauze Čapí hnízdo".

     Ale co bychom to chtěli po redakci Tiscali, že??

  • Žalobce má do měsíce rozhodnout o obžalobě v kauze Čapí hnízdo. Snad konečně obžalují tu komisy co tu dotaci schválila. Ať už je klid a mohou začít řešit ty další obrovské podvody. (Bakala, Gross, Topolánek, Sobotka a mnoho dalších). 

  • Tak co - to se nám zase ukáže, jak slepá je naše justice...?!

    A opět se potvrdí, že když se krade ve velkém, nic se nestane...

    • vanhorne

       "jak slepá je naše justice...?"

      Nekdy dovede i silhat.    http://imgway.cz/v/heeU.jpg  🤣

      • 😀

        Jak pravdivé...

  • dělají tomu bocianiemu hniezdu taků reklamu....já se tam snad budu muset zajet podívat, ať konečně vím, o čem je řeč.

    Tak nějak mi to připomíná masovou komunistickou kampaň "Anticharta" kdy všichni Chartu veřejně odsuzovali, ale skoro nikdo nevěděl, o co vlastně jde.....😉

  • ALE JE TU POŽADAVEK EU NA TERMÍN DVOU DNŮ K VYDÁNÍ VYJÁDŘENÍ STÁTU K DANÉ CAUSE JE NAPROSTO NESMYSLNÝ!

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, jasně říká, že "Stížnost musí být vyřízena do 60 dnů ode dne jejího doručení správnímu orgánu příslušnému k jejímu vyřízení." 

    A právě tento zákon vychází z požadavků EU na právní předpisy členské země... 

    Navíc - Evropská komise je oprávněna zabývat se pouze stížnostmi na porušení evropských právních předpisů ze strany orgánu země Unie. 

    Je-li předmětem stížnosti opatření,  učiněné fyzickou osobou či soukromoprávním subjektem (a nemůže li být prokázáno, že je do věci též zapojen orgán daného státu), bude se  muset problém řešit na vnitrostátní úrovni (u soudu či jinak). 

    Nota bene - Evropská komise není oprávněna zabývat se případy, které se týkají pouze fyzických osob či soukromoprávních subjektů...

    JE TEDY COSI SHNILÉHO V POŽADAVKU EVROPSKÉ KOMISE...

    • Janaku, EU už prodloužila termíny. Šantroch má vydat rozhodnutí k tomu DODATKU!, nebo to bude číst celé znovu? Poskoci Burešovo vč. Bureše dělají vše, aby se to potáhlo přes volby a Bureš měl dále imunitu. Teď neprohlašuje, že se vzdává imunity. Čeho se komunistický gauner, práskač a agent obává, když přísahal i na své děti?

  • jk-venus

    no já nevim. K čemu je tato komedie dobrá?

    • Tonoucí se stébla chytá.

      • dzixy

        Miloši, a co když na té Babišově verzi je něco pravdy?? Přeci na děti se jenom tak křivě nepřísahá. Utápíš se pouze v jedné verzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit