Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ještě jednu věc.. poměrně podstatnou... Ňa čerpání dotací má monopol modré ministerstvo a taky...modroftačí letka kritizovala předchozí vládu že se dotace nečerpají jak by mohly. ... tak jak to, že .. vůbec to nesedí a ... a vůbec...
  • no jaksi zapomínáte že ve většině krajů jsou koalice s ODS...a příliš podléháte ČT a mééédiím. Dobře vám tak.... uvidíte......
    • Klaus-Zemanova opičí smlouva se osvědčila. Bolševici si hrají na opozici, jedni mají převleky modré a druzí oranžové, a když se to hodí, tak uzavřou opičí smlouvu a vládnou spolu.
      • A právě proto věřím v KSČM. V kalouska, spícího prince a nějakou "Pík"? Ani náhodou.
        • Smrt komunistickejm S V I N I M!!! *12* *10* *12*
  • Moc by mě např. zajímalo, za kolik byl pronájem Sokolovské nemocnice do kapsiček. Tak velkou nemocnici pronajmout na 20 let za 30 melounů, zavázat se k údržbě nemovitého majetku... To snad mluví samo za sebe. A přestavba poloprázdné školy v Sokolově ( řediteloval nynější hejtman ).
  • Potkal jsem s. Sobotku, nesl na rameni třináct smetáků. Doklad o zalacení samozřejmě neměl!
  • Jistě chápete, že nelze vyšetřovat všechny najednou. Toto je první vlaštovka, která vzbuzuje naději, že se bude pokračovat. Dobrým znamením je taky fakt, že se vyšetřovatelům podařilo
    celou kauzu urajit až do zatčení Ratha.
    • Dost naivní. Jsem zvědavá na ty ostatní vlaštovky...žádné z koaliční trojky nebudou, to mi věřte. Jestli snad ano...někdo naprosto bezvýznamný, obětní beránek.
    • Závidím vám ten optimismus. Hodili lidem ohlodanou kost za 7 milionů. Vyžhraní čuníci se stamiliony v kapse se smějí. / Vondra, Palas, Parkanová, Bém, atd./ Přeji hezký den plný optimismu.
  • Kecálisto. Právě proto, že ČSSD není ve vládě a oranžová mafie ovládla kraje, tak nám předvedla, jak to fungovalo za jejich vlády a jak úspěšně dokázala zametat stopy. Langer jim vyhodil donašeče a zametače sto, padla proto vláda a Kubice postavil Lessyho do latě a zatrhl mu producírování v TV a přinutil ho, aby dělal svou práci v úřadě a ne v TV. A ledy se pohnuly a policie začala vyšetřovat a ke zděšení oranžové mafie to byli převážně úředníci jejich barev, kteří se dostávali do hledáčku policie a přišly na řadu regionální operační programy oranžových hejtmanů. Tu máš čerte kropáč a co se nestalo? Jako vedlejší produkt vyšetřování jiné trestné činnosti v síti uvízla velká ryba Rath, jinak zanícený bojovník proti korupci. Policie není parlament, Když zavřou Ratha, tak pro vyváženost zavřou někoho z ODS. Oni nenosí miliony v krabici pod paží.
  • Palase nikdo nehájí, protože v Praze mají jiné starosti. Palas dal na radu právníků a mlčí a zbytečně na sebe neupozorňuje. Palas velmi dobře ví, co se spustilo Rathovým zatčením a může následovat. Nakonec to už začalo. V jihočeský kraji začalo vyšetřování ROPu už loni a ROP severozápad začal také loni zavřením jejího ředitele a Rath se při tomto vyšetřování připletl do odposlechů. V ostatních krajích je to stejné. protože v Lihovém domě mají všichni plné gatě, neumí dělat nic jiného než lhát a cvičení panáci plácají nesmysly, jan aby odvedli pozornost od rathoviny. Oni vědí jenom to, že Ratha policie chytila s krabcí s miliony, ale také ví, že velmi podobné je to ve všech krajích. Až Rath dokončí nezodpovězenou větu o financování stran, tak Paroubek, Sobotka a spol. půjde dělat Rathovi společnost. Že financování stran není v pořádku je veřejné tajemství, ale Paroubkova zpupnost a pýcha s jeho diktátorskými manýry ukázala v plné nahotě, že ČSSD jak moc ČSSD lže o finančních nákladech na volby. Před 4 lety lety byla celá republika oranžová, ale zveřejněná cena byla o třetinu nižší, než za kampaň ODS. Pakvyšlo najevo, že a.s. Cíl málem přivedli k bankrotu, protože tunelovali její rozpočet. I toto by měla policie prošetřit. Podezřelé financování se týká všech stran, ale ČSSD je mezi jednookými král, ale hlavně se chovají jako slon v porcelánu.
  • Jak naivní. Nemohla se od něj distancovat distancovat, protože rathovina je oficiální doktrína ČSSD. Je to jejich drzost, nenažranost, namyšlenost a opojení mocí, které je vede k přesvědčení, že mohou všechno. První eurodotace se začali řešit v jihočeském kraji a pak v severočeském kraji a pak náhoda blbec zafungovala a při vyšetřování právě v ústeckém kraji se připlet do odposlechů Rath a bylo vymalováno, dobře fungující tunel se zavalil. Teď se plní stranický rozkaz a všichni čeští hejtmani se předhání ho splnit a rozvádí debilní úvahy o tom, jak ja rathovina politicky motivovaná. To jenom hejtman Vysočiny a Palas se k oficiální komunistické propagandě nevyjadřovali. Hašek byl z počátku taky aktivní, ale po zveřejnění ceny opravy 2/3 lednické opravy se odmlčel a dělá mrtvého brouka. Zřejmě mu nějaký právník doporučil, aby mlčel a ten poslechl.
  • Samozrejme, ze oranzova mafie usilovne zameta a zameta, sec ji sily staci! Jeji krajsti diktatori maji zahadne nabyte majetky v desitkach a stovkach milionu Kc v CR i v zahranici a nikomu z nich se nechce za oranzovym multizlocincem Rathem za mrize! *1* *1* *1*
    • Vládní koalice je svatá. Jen si dejte pozor modří soudruzi, aby to nebyla stejní blamáž, jak se starostou Péťou,
  • Mimořádně s Palasem souhlasím, že nic nestihnou uklidit. To, co už bylo schváleno, mohou akorát zastavit, ale nemohou odstranit to, co už bylo podáno a to bude na další rathovinu stačit.
    Benešová je právník na baterky, celkem otevřeně přiznává, že socialisté se budou snažit zamést stopy. Co chce eliminovat, když kdy oficiální stanovisko socialistických hejtmanů je, že všechno je v pořádku? Ústecká hejtmanka odvážně nadávala Kalouskovi, když prohlásil.že kraje ohrožují čerpání dotací, že je EK konstatovala, že jejich dotace jsou v pořádku, i kdy Kušierc byl ve vazbě. Za týden udělal police na kraji domovní prohlídku a přišli komisaři EK na kontrolu. Takže lež jako věž a oranžový drze lžou, i když je pravda okamžitě dostihne. Rath byl ve správné straně, jeho výrok lež používám každý den je oficiální doktrína ČSSD.
    • Přátelé, otevřeme trošku oči... Nejsem příznivcem žádné strany. Opravdu si myslíte, že vše zlé je z ČSSD? Proč nejdeme do důsledku, proč nenese odpovědnost každý a sedí dál na svých postech??? Co kauza Bém, kde bylo vše taky evidentní??? Příkladů je spousta... Je neuvěřitelné, jak se dá všechno zamést pod koberec... Ať je pan Ráth jaký chce, a já jsem ho nikdy nemusel, tak jemu podobných jsou desítky, jestli ne stovky... Aféra je krásně namířená před volby. Ale myslím si, že ti co si pamatují, nebudou volit ani ODS, ani TOP a podobné... Ala tak sakra koho?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit