Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Svobodný ministr zahraničí Zaorálek svobodné země ČR skáče jak tajtrdlík podle toho jak mu do taktu píská německá EU , tedy Merklová, ostatní státy tam dělají akorát větší nebo menší křoví a USA , co si dupe po celém světě. Světový četník. Má druhý největší dluh na světě, tak potřebuje války lokální, aby si ho snížily. Nikdy jinak to nedělaly a pokud to bude třeba, tak i třetí světová válka USA proti srsti nebude, hlavně, když v ní utopí svůj gigadluh a vyjde z toho o nějaký ten velký zisk bohatší. .
  • Na příkaz EU byly po zklidnění povoláni do ulic zločinci na eskalování násilí.Vždyť Janukovič se chtěl s opozicí dohodnout.Náměstí neprodyšně uzavřít,vyzvat protestující k odchodu,kdo neposlechne má smůlu a půjde čistit naftová pole do Kaspiku.Jinak to dopadne,jako všade kam se přs tajné služby namontovalo EU a USA.
  • Tak čekám, že se těch keců chytí cikáni budou v odporu střílet policajty a ten náš čadský ministr se postaví za jejich práva, Spálí na Václaváku Národní museum , Pevně věřím, že vláda takový slint nepodpoří
  • A Zaoralek by mel drzet pysk a starat se o nase vnitrostatni problemy. Je jich vic nez dost.
  • Na Ukrajině je teror na ulici,u nás se vůči obyčejným lidem chovají úředníci jako teroristi.
    Likvidovat člověka nemusí režim pouze hrubou,viditelnou silou,taková šikana a psycho teror
    taky není špatný,ale v televizi to tak nevyzní. *16*
  • Zaoralek doma neumi nic zaridit ,prosadit ve prospech pracujicich ,tedy lidi ,kteri ho zivi,a bude strkat frnak do Ukrajiny.Jak je mozne ,ze nasi vyzirkove politici jsou p r i b l b l i,ze nevi ,ze se situace muze vyhrotit i v Cesku?Co potom bude pozadovat ZAORALEK?
    • Ministr zahraničních věcí,by měl být vážená,diplomatická osobnost a ne uslintanej,upocenej a užvaněnej,socialistickej,polokomunistickej mutant.
      • Někdo jako byl spící kníže s pochcaným poklopcem, že? *1* *1*
        • A také chrápající a hlasitě prdící....v parlamentu nestačej otevírat okna, je tam více smradu,než když to byla konírna...
  • Zavorálek, zavorálek, to jsme si o tobě mysleli, že jsi chytřejší.
  • at se stará tady o ten bordel co je ,lidi nebudou mít co jíst a na Ukrajinu se bude cpát a radit at radí tady
  • Zaorálek může udělat přesně to samé v tom, že rovněž ještě nikdy tady neudělal nic zásadního i když je to jeho povinnost a může samozřejmě ze své iniciativy a z lásky k vlasti, občanům, demokracii, svobodě a hlavně na své vlastní náklady odjet přímo na východní bojiště a frontu do Kyjeva, kde v totálním nasazení své politické práce by byl aspoň vůbec nějakým, užitečným přínosem v tom, aby nám občanům tedy rovnou z terénu zjistil, jak se tam ty věci skutečně mají, místo pohodlně uprděných EUžvástů z teplíčka své kanceláře a pokud mu tam nějaký ten "opozičník" či jiný gauner a chuligán vyloženě nerozfláká držku či nehodí na něj flašku s benzínem či naftou, tak teprve pak možná zjistí, že tam nejde o "svobodu a demokracii",ale o zhajzlené rozvracení státu, legálně zvolené vlády i země s cílem vše vyrabovat a být tak opět po letech co nejblíže východnímu, životnímu prostoru ze kterého už jednou byli ty země co tam do všeho dnes vrtají se stejnými záměry a cíli, jako tenkrát ve 2sv. svinským krokem vyhnáni a budou vyhnáni opět...
  • Před převratem existovalo heslo:"Sovětský svaz-mírová hráz!" Bylo opravdu pravdivý!!
    Dřív si nic takového nedovolili. Ať Lybie,Syrie,Egypt,Irák a dnes už i Ukrajina.Znova opakuji Rusko už je taky kapitalistické a nenechají si všechno líbit.Už jsem to dával jinde ale sem to přesně sedí:
    Západ přestane Rusko kritizovat a začne ho mít rád v okamžiku, kdy se stane bezbranným a slabým, domnívá se tiskový mluvčí prezidenta RF Dmitrij Peskov.
    „Až rozpustíme naši armádu, dáme do koncese všechno naše nerostné bohatství a všechnu naši zemi odevzdáme západním investorům, tak tehdy nás přestanou kritizovat“, prohlásil v rozhovoru pro rádio Kommersant FM. „To ale nikdy nebude“, uzavře Peskov.
    • Předej topole ještě bývalou Jugoslávii.Aby mohli na jihu postavit USA-NATO na jihu Balkánu svoji největší vojenskou základnu, tak odtrhli Kosovo od Srbska a Srby vyhnali . Humanitárně je bombardovali, rozvrtali vztahy mezi všemi etniky, Přesně podle hesla rozděl a panuj. Hajzlíci první třídy. Takto se kolonizuje východní a střední Evropa šmejdy USA a EU, což je vlastně Německo. Francie trochu přicmrdává, Anglie toho má plné zuby a ostatní státy jim dělají větší nebo menší křoví a všichni skáčou jak Merklová píská přes Brusel a jejich banky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit