Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ja Vam fandim, pratele na Volyni ! 24 let rozkradani a spatneho hospodareni /jsme na hunte/, by myslim nemel byt duvod pred Vami zabouchnout dvere a rict, my vas tu nechceme. Ale mozne to je, vladne tu populismus, ignorance, mala informovanost. Zdravim Vas na Ukrajinu a preji bezproblemovy a bezpecny navrat do vlasti !!!
  • Proc chteji opustit Ukrajinu,vzdyt uz tam mají takovou demokraciji jako u nas
    • A příjde jim "eště " lepší z EUUSA. Ať si dělají chuťový rozbor zemin kterými se budou živit. Nevím proč Zvorálek posílá někoho na ukrajinu k našim. Stejně dostane v Bruselu do čenichu za pokus o iniciativu proti profašistické Ukrajinské vládě.
  • Khýnl, pojedeš k volyňákům. Unie od nás čeká, že se postaráme aspoň o svoje lidi. Postaráš se, ať je to ve všech novinách, a hlavně v televízi! A khýnl, až tam budeš, ne abys jim něco sliboval! Na jejich repatriaci nemáme prostředky. Babiš nám nic nedá! Tak plav a dobře pořiď.
  • Pokud vím tak tam odešli jejich prarodiče před pěti možná sedmi generacemi.Obdivuji,že si zachovali slušně českou řeč a i zvyky.No ale když né Voliňáky tak by Zaorálek mohl zajet do Indie pro další várku cikánů nebo už si tam říkají rómové?Jinak s prácí je to na systému.Dřív před převratem museli dělat nejen češi ale i romové tenkrát se nazyvali cikáni no a když nechtěl někdo dělat tak šel do basy a tam musel dělat a když ne tak dostal jen suchý chleba a vodu !!!Takže bych se přimlouval radši za ty voliňáky.
    Toto je zpráva z dneška.
    http://www.novinky.cz/krimi/331082-romove-terorizuji-vesnici-mistni-dostali-policejni-ochranu.html
    • Volyňští Češi byli po roce 1948 u nás nejvíce utlačováni komunisty a v SSSR nejvíce doplatili na Černobyl
      • na černobyl jsi doplatil nejvíce ty vlčku
  • Vzpomínám jak se nosily "placky" na oblecích i ženských šatech s portrétem "humanisty" a humanitárního bombarďáka Havla : Že by opět stejná garnitura lidí ? Ale pozor, nějak se to blíží k naší hranici !!!
  • Tady o mne ceska luza rozsiruje pomluvy, ze muj tata mne zplodil tak ze pokryl prasnici. Na to mam jedinou odpoved: Jdete se v y s r a t a bezte vsichni do p r d e l e !
    ..
  • Hlavně bycho si měli dát pozor na ty s těma plackama na saku!!!!!!!!
    Jeden dneska šel navštívit nemocny,jak ve Švejkovi,donesl jim taky něco dobrýho!!!!!!!
    Celý stát má pod palcem a Zaorálek se Sobotkou ti nás dovedou k válce,doplatíme na to my obyčejní lidé,je potřeba snížit lidi na planetě!!!!!
  • Ministr zahraničí má býti hlavně diplomat a ne de b i l jako v tomto případě. Myslím, že ČSSD se zásluhou tohoto bl b a propadne v komunálních volbách, lidé jim za toto hlasy nedají.
  • Nemám nic proti našim krajanům, ba naopak ale kde je v ČR ubytovat, kde jim zajistit práci. Stanou se z nich příživníci jako jsou cikáni. Chtěl bych vidět školní vysvědčení Zaorálka jelikož si myslím, že to byl a je nebetyčný blbec.
    • Evo, odkud jste přišla? O ně se starat nemusíte, pro ně se okamžitě najdou volBSVné byty i práce
  • Pan Zaorálek by se měl zamyslet jak pomoct Českým strádajícím rodinám, a né zase ukazovat velkorysost České republiky a pomáhat tam kde to není zase tak moc zapotřebí. Oni se dobře rozhazují peníze ze státního rozpočtu, no a když bude chybět, tak zase něco zdražíme a zvedneme DPH ap., hloupý Český člověk to zase zaplatí. Měl by už konečně nastat čas kdy tyto polityky naházíme do Vltavy jako naši předkové. Politici styďte se před svými voliči !!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit