Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    https://www.securitymagazin.cz/defence/v-rusku-postavi-tri-monstrozni-jaderne-ledoborce-tridy-lidr-1404061621.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • KIMCID

    Poslechněte si odborníka v rozhovoru pro ČRO:

    https://dvojka.rozhlas.cz/andor-sandor-nejasnosti-v-pripadu-skripal-kdyz-se-smoljak-sverak-zkombinuje-s-7639770

  • Vážení, nikdo si neuvědomujete, že Rusko je jaderná velmoc spolu s USA prvního řádu, s potencionálem zničit život na zemi. Proti nim je Británie, tu chvíli než se rozpadne, ubohý břídil regionálního charakteru.

    Neserte medvěda. Kdo si dovolí vojensky vystoupit proti němu ? NATO? Haha. USA? tam by šlo o existenci života na zemi. Bůh zaplať, že se do toho neštve Čína a je zatím ještě neutrální. Nedej bůh, aby se Medvěd spojil s Ninjou a to zatím tak vypadá.

    • Tak je to správné soudruhu, tak to má být, perte to do těch imperialistickejch živlů, kteří si dělají srandu z ruského chudobince, proletáři všech zemí chyťte se za šulíny a zazpívejte si společně internacionálu.


      Nebojte příští volby strana povstane a zase bude líp, ANO.

      vivat CCCCP



      • josef.chmela

        Bezmoc, nevzdělanost a hloupost, to je tvá charakteristika.

    • a ty si jako myslíš, Velká Británie není jaderná mocnost ?
  • Pamatuji si jeden starý seriál z antického Říma. Zlá tetička Livie zlikvidovala všechny kolem sebe. Jen jeden zůstal. Proč? Protože navenek se jevil jako hlupák a prosťáček.

    Není to náhodou dámy a pánové vynikající taktika jak přežít v nečitelném prostředí?

    Souhlasím s dovětkem názvu článku. Nepodceňujte nikdy toho na druhé straně......

  • No myslím si, že na tajné služby z ostrovní země nemají. Tak prolhaná a průhledná vemena těžko někde jinde pohledat. Akce Skripal je zábavnější než seriál Přátele, už se těším na další výstup.

    Myslel jsem si, že špionážní filmy s Mr.Beanem jsou komedie, ale on to byl spíš dokumentární film ze života tajných služeb. Chtěli by být jako Bodie a Doyle, ale zatím jsou to pouze Harry a Lloyd z Blbý a blbější.

    P.S. Kvality ruského špiona potrvzuje i samotný Skripal, který s dcerou "přežije" útok totálně smrtící látkou. Takže smát se můžete, ale sobě houvída ;-)


  • Rusko kdysi zachránilo Evropu před fašismem. Němci nás chtěli vymazat z mapy světa. 

    Přesto dnes posloucháme, že Rusko začne světovou válku a že dělají ve světě samé špatnosti. A Německu lezeme do nejtemnějšího kouta zadku, zobemem jim z ruky v podobě různých příkazů a bereme vesele jejich zboží druhé jakosti za cenu 1.jakosti

    Není to nejaké divné?

    • Před fašismem mohli zachránit tak akorát v Itálii. U nás a v okolní Evropě se vyskytoval toliko nacismus.
    • Ono to bylo trošku jinak.

      Rusko začalo uvádět do praxe komunismus v jeho první fázi jako socialismus  (rudý), protože to odpovídalo jejich mentalitě nájezdníků zděděné od Hunů. Hitler se svou bandou Parteigenossen (stranických soudruhů) to od nich převzal, trochu upravil a natřel na hnědo. Pak se fýrerové (voždi) obou socialistických zemí dohodli a rozdělili si Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop) v touze každého z nich, že po "dočasném" rozdělení se jim podaří ovládnout Evropu celou a pak celý svět.

      Civilizovaný svět se domníval, že vzhledem k zaostalosti východostepních nájezdníků od nich hrozí menší nebezpečí a tak jim poskytl rozsáhlou materiální pomoc. Bez ní by vojáci krasnou armii museli bojovat proti nacistům na koních.

      Uvěřili také kecům Beneše  (údajného Stalinova konfidenta), že prý CCCP pod Stalinovým vedením směřuje k demokracii (???!!!).

      A v důsledku toho jsme se také na půl století stali ruskou kolonií se všemi důsledky.

      Ono je třeba vědět něco o historii, přemýšlet o ni a nenechat se oblafnout kecy komunistických propagandistů.


      • josef.chmela
        Bože můj, do  čeho si duši vrazil? Je možné, že ještě dnes může někdo vést takovéhle bláboly?
        • Ano, může, protože máme svobodu slova (stále ještě). 😉Chápu, že vyznavačům rudého nacismu alias komunismu vadí, když si někdo dovolí mít vlastní názor (taková opovážlivost!), který je navíc v rozporu s učením ústředního výboru. 😯

          Učit se, učit se, učit se, prý říkal syfilitik Uljanov když viděl Stalinovo vysvědčení. Nestačí jenom číst spisy marxismu-leninismu a usnesení ústředního výboru (prý rodné) strany. 😀

          • josef.chmela

            Jsi magor.

  • Tak Západ se směje a přitom britští tajní nejsou schopni si konečně vymyslet nějkou báchorku o Skripalovi, které by konečně začal někdo věřit?

    • A proč by si Britové měli vymýšlet nějakou báchorku? Z celého toho případu čouhá azbuka a smrdí vodka na sto honů.

      • Ty jsi opravdu magor. Z ničeho nič nečouhá. Jenom nevidím žádné důkazy a stále se měnily verze ze strany Britů, jak to bylo. Vždy se nakonec ukázalo, že ty historky jsou chatrné. Tak co to tady meleš o nějakém čouhání? Svoboda slova je, ale měly by to být smysluplné a logické argumenty.

  • Ivany nikdo nepodceňuje, naopak každý ví, že jsou to sice primitivové a barbaři.  , ale jsou zákeřní, vražední a schopní čehokoli.
    • KIMCID

      Hovoří člověk z nejpodlejšího národa světa.

  • Je to zvláštní, tak Rusko zvládne tak složitou sofistikovanou akci jako zorganizovat referendum a bez násilí obsadit Krym, pak prý ovlivnilo volby v USA ve prospěch  Trumpa a nezvládne prý tak primitivní zákrok jako odstranění nějaké špionské nuly? To se mi nezdá. Spíš bych to čekal obráceně.....Krym obsazený násilím s krveprolitím, volby v "demokratických" USA by odolaly ruskému vlivu, ale odstranění nějakého jednotlivce by mělo proběhnout bez problémů. 

    Tak nějak mám pocit, že nás stále "někdo" vodí za nos.....a někteří méně inteligentní prosťáčkové to zdá se  žerou i s návnadou....😀

  • ano... chytli dva ruské špiony.. a dalších dvacet se směje a sosá informace :))))

    aneb.. ještě že ta Ruská federace není zamořená špionama z usa a eu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit