Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi opravdu magor. Z ničeho nič nečouhá. Jenom nevidím žádné důkazy a stále se měnily verze ze strany Britů, jak to bylo. Vždy se nakonec ukázalo, že ty historky jsou chatrné. Tak co to tady meleš o nějakém čouhání? Svoboda slova je, ale měly by to být smysluplné a logické argumenty.

  • KIMCID
    https://www.securitymagazin.cz/defence/v-rusku-postavi-tri-monstrozni-jaderne-ledoborce-tridy-lidr-1404061621.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • josef.chmela

    Jsi magor.

  • KIMCID

    Poslechněte si odborníka v rozhovoru pro ČRO:

    https://dvojka.rozhlas.cz/andor-sandor-nejasnosti-v-pripadu-skripal-kdyz-se-smoljak-sverak-zkombinuje-s-7639770

  • Ano, může, protože máme svobodu slova (stále ještě). 😉Chápu, že vyznavačům rudého nacismu alias komunismu vadí, když si někdo dovolí mít vlastní názor (taková opovážlivost!), který je navíc v rozporu s učením ústředního výboru. 😯

    Učit se, učit se, učit se, prý říkal syfilitik Uljanov když viděl Stalinovo vysvědčení. Nestačí jenom číst spisy marxismu-leninismu a usnesení ústředního výboru (prý rodné) strany. 😀

  • josef.chmela
    Bože můj, do  čeho si duši vrazil? Je možné, že ještě dnes může někdo vést takovéhle bláboly?
  • josef.chmela

    Bezmoc, nevzdělanost a hloupost, to je tvá charakteristika.

  • Tak je to správné soudruhu, tak to má být, perte to do těch imperialistickejch živlů, kteří si dělají srandu z ruského chudobince, proletáři všech zemí chyťte se za šulíny a zazpívejte si společně internacionálu.


    Nebojte příští volby strana povstane a zase bude líp, ANO.

    vivat CCCCP



  • Před fašismem mohli zachránit tak akorát v Itálii. U nás a v okolní Evropě se vyskytoval toliko nacismus.
  • a ty si jako myslíš, Velká Británie není jaderná mocnost ?
  • Rusko se z malého středověkého Moskevského knížectví během několika staletí stalo zemí zabírající šestinu světa. A to činili tak, že obyvatelům okolních zemí nabízeli pirožky a vodku brnkali jim přitom na balalajky?

    A gulagy byly rekreační střediska?

    A když chtěl někdo dělat něco trochu jinak, tak mu poskytli "bratrskou pomoc" jako nám v r. 1968, nebo Čečensku, Abcházii, severní Osetii, východní Ukrajině, Krymu...?

  • Vážení, nikdo si neuvědomujete, že Rusko je jaderná velmoc spolu s USA prvního řádu, s potencionálem zničit život na zemi. Proti nim je Británie, tu chvíli než se rozpadne, ubohý břídil regionálního charakteru.

    Neserte medvěda. Kdo si dovolí vojensky vystoupit proti němu ? NATO? Haha. USA? tam by šlo o existenci života na zemi. Bůh zaplať, že se do toho neštve Čína a je zatím ještě neutrální. Nedej bůh, aby se Medvěd spojil s Ninjou a to zatím tak vypadá.

  • josef.chmela

    Ty "Koruno česká", ty jsi už úplný vypatlanec a demagog. Ty jsi nemocný antiruskem a antiputinem. Jdi se léčit a neotravuj stále tady těmi tvými nesmysly.

  • A proč by si Britové měli vymýšlet nějakou báchorku? Z celého toho případu čouhá azbuka a smrdí vodka na sto honů.

  • Ono to bylo trošku jinak.

    Rusko začalo uvádět do praxe komunismus v jeho první fázi jako socialismus  (rudý), protože to odpovídalo jejich mentalitě nájezdníků zděděné od Hunů. Hitler se svou bandou Parteigenossen (stranických soudruhů) to od nich převzal, trochu upravil a natřel na hnědo. Pak se fýrerové (voždi) obou socialistických zemí dohodli a rozdělili si Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop) v touze každého z nich, že po "dočasném" rozdělení se jim podaří ovládnout Evropu celou a pak celý svět.

    Civilizovaný svět se domníval, že vzhledem k zaostalosti východostepních nájezdníků od nich hrozí menší nebezpečí a tak jim poskytl rozsáhlou materiální pomoc. Bez ní by vojáci krasnou armii museli bojovat proti nacistům na koních.

    Uvěřili také kecům Beneše  (údajného Stalinova konfidenta), že prý CCCP pod Stalinovým vedením směřuje k demokracii (???!!!).

    A v důsledku toho jsme se také na půl století stali ruskou kolonií se všemi důsledky.

    Ono je třeba vědět něco o historii, přemýšlet o ni a nenechat se oblafnout kecy komunistických propagandistů.


  • Pamatuji si jeden starý seriál z antického Říma. Zlá tetička Livie zlikvidovala všechny kolem sebe. Jen jeden zůstal. Proč? Protože navenek se jevil jako hlupák a prosťáček.

    Není to náhodou dámy a pánové vynikající taktika jak přežít v nečitelném prostředí?

    Souhlasím s dovětkem názvu článku. Nepodceňujte nikdy toho na druhé straně......

  • No myslím si, že na tajné služby z ostrovní země nemají. Tak prolhaná a průhledná vemena těžko někde jinde pohledat. Akce Skripal je zábavnější než seriál Přátele, už se těším na další výstup.

    Myslel jsem si, že špionážní filmy s Mr.Beanem jsou komedie, ale on to byl spíš dokumentární film ze života tajných služeb. Chtěli by být jako Bodie a Doyle, ale zatím jsou to pouze Harry a Lloyd z Blbý a blbější.

    P.S. Kvality ruského špiona potrvzuje i samotný Skripal, který s dcerou "přežije" útok totálně smrtící látkou. Takže smát se můžete, ale sobě houvída ;-)


  • Rusko kdysi zachránilo Evropu před fašismem. Němci nás chtěli vymazat z mapy světa. 

    Přesto dnes posloucháme, že Rusko začne světovou válku a že dělají ve světě samé špatnosti. A Německu lezeme do nejtemnějšího kouta zadku, zobemem jim z ruky v podobě různých příkazů a bereme vesele jejich zboží druhé jakosti za cenu 1.jakosti

    Není to nejaké divné?

  • Nerad používám sprosté označní pro někoho, ale pro Občana to sedí.

    Takové bláboly může vymyslet jenom hlupák.

    Tak Rusko vyvolá válku? Asi jste totálně slepý. V dnešním světě se po zemi rozlézají jednoznačně nejvíce "mírotvorci" z USA A když jim nějaká vláda není po chutí, jednoduše ji sundají násilím.

    Kam zavítali ruští vojáci, aby někoho násilím nutili jednat proti jejich vůli? Nic si nevybavuji. Ba právě naopak. na pozvání legitimní vlády začali pak osvobozovat území před terorismem

    Příkladů americké agrese bylo dost a dost.

    Je mi z těch keců na blití

  • Tak Západ se směje a přitom britští tajní nejsou schopni si konečně vymyslet nějkou báchorku o Skripalovi, které by konečně začal někdo věřit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit