Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SOŇO KŘENKOVÁ,víš co je zeměpis a dějiny?Stalin se ještě houpal v pytlíku když již dávno byla UKRAJINA VELKÁ RUS.Máš to za 5! *1*
  • Jak je ale možné že NIKDO v této republice nepřiznal že do PLZNĚ vstoupili jako první Holandští a Belgičtí vojáci,ale za 26 let diktatury EU a USA se o tom nikdo nezmínil!Také se nikdo nezmínil o tom,že přes Plzeň se amíkům vzdávali všichni FAŠISTÉ,neboť věděli že by je jak Rusko tak naše vláda odsoudila zřejmě k trestu smrti.Ovšem AMERIČANÉ je zajali,ale ty velké ŠARŽE a vrahy až do jejich smrti nechali žít ve státech a jižní americe i když celý svět o tom věděl!Amíci jsou kripli kteří prodávají zbraně IS a bombardují v Sýrii místa kde jsou civilisté s dětmi a říkají že bojují proti IS.Jak s nimi může EU udržovat nějaký kontakt když jsou to vrazi celé planety!Čeští vojáci již sami vykládají že bude válka,neboť jsou z USA diktáty pro EU aby nastoupili noví branci,kteří zřejmě půjdou bojovat po boku BANDEROVCŮ a AMERIKY za jejich vraždící svobodu.Národ by měl žádat po české vládě vystoupení z NATO a EVROPŠTÍ politici by vše v Ukrajině měli řešit IHNED MÍROVOU DOHODOU!Amerika ať se stará o jejich zabíjení černochů!
  • Dlouho jsem nečetl tak rozumné názory. O to víc, že je prezentuje voják v době, kdy naši ostatní čelní válečníci do bojů spíš brojí.
  • To je jasná věc. Ale je to těžké když jim poroučí černá hlava která neoplývá rozumem!
  • sona.krenkova.3
    Proruská pusinko - to co tu předvádíš je vrcholem demagogie a překrucování pravdy.

    Hladomor na Ukrajině ve 30 letech byl Kremlem chladně naplánován ke zničení
    tamního odporu vůči sovětské diktatuře. Pak proběhla vlna politických čistek
    a následně násilná rusifikace Ukrajiny.

    Ani diktátor Hitler nedecimoval vlastní národ tak jako Stalin Sovětský.
    • jak se plánuje hladomor? ne celá Ukrajina byla protiruská, nakonec, dnes to vidíš sama, velká její většina byla, je a bude proruská. už Bohdan Chmelnický si to uvědomil. Ukrajina nebyla nikdy rusifikována Ruskem, lezla mu do zadku sama, proto jak Porošenko tak Jaceňuk hovořili poize rusky a ukrajinsky se museli naučit, byli to Ukrajinci , kdo dával své děti do ruských škol a bylo to v tamním tisku i kritizováno, ale bezvýsledne.
      • sona.krenkova.3
        Stalin na Ukrajině zavraždil miliony lidí. *16* *16* *16*
        Pak na uvolněnou půdu dosazoval Ruské přistěhovalce - to je násilná
        rusifikace Ukrajiny.

        Hladomor byl Stalinem naplánován.

        Směšně tu popíráš historická fakta.
  • Hmmm, už vidím, jak si Putin pozve západní státníky do Kramlu a bude poslouchat, jak mu říkají, že je magor...
  • zdá se, že mezi evropské hodnoty už nepatří vděčnosr za záchranu životů, prostá lidská slušnost... je načase se zcivilizovat *16*
  • zastane zbytek Evropy.Těžko uvěřit že byl tady vybrán volbou.Všechno nasvědčuje že se tady o něm jen losovalo.A taky to tak dopadlo.Jejda to bude vřelé přivítání našeho vyslance do Moskvy.Až se bude vracet z vlezdoprdelkovské kremelské mise. To zas budou báječné fotky co oběhnou svět.Možná že bude i novým Vajíčkovým králem.
  • Měl jsem sen, že jednou nahradí měsíc či půlměsíc rudá hvězda a všude nastane "rudý úsvit. To se zítra bude tančit všude a naše vítězné vlajky rudé na stožáry světa vyletí.
    Ať žije pracující lid celého světa - ať žije proletariát !!!! Pryč s imperialisty !!!
    • to by bylo fajn,naprosto souhlasím
    • Komunismus, který uvedl do praxe v CCCP Lenin se svými poskoky, má na svědomí nejméně 100 milionu mrtvých. A některé zdroje uvádějí čísla vyšší, i dvojnásobná. Přesný počet obětí není znám, protože ti kdo komunistickou ideologii uváděli do praxe se evidencí nezabývají. Toho obrovského počtu obětí nedosáhly ani středověké morové epidemie.
      • ano, to se říká, ale prokázáno nic takového není. a když komunismu (který nikdy nikde nebyl) a sovětským vůdcům přičítáme mrtvé z rozličných katastrof . i ten hladomor byl katastrofa, byl i před tím a býval i u nás...proč totéž nepřičíst i jiným vůdcům? miliony v Africe, Asii i Austrálii - tam ještě koncem sedmdesátých let tajně a bez svojené sterilizovali domorodé ženy, aby zničili celý jejich národ...
      • Během pár minut čtrnáctkrát "nesouhlasím". Klikajuščaja mašinka na služebně zjevně funguje.
        • ba ne, jen prostě píšeš blbiny
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Z tou troskou Putinkem bych se rad postavil do ringu -skritek by vydrzel tak deset sekund!!! *5* *5*
    • ano, v ringu se totiž mozkem nebojuje *2* *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit