Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je kapitalistický systém,který už hraničí s otrokářstvím!Přitom USA mají dluh,který vlastně nejde zaplatit protož už přesahuje 100% HDP a přesto se nic neděje.Natisknou další dolary a svět /pracující po celém světě/ to zaplatí a když se začnou bouřit tak holt se udělá válka!!!

    http://demonocracy.info/infographics/usa/us_debt/us_debt.html
  • Tady ty hry burzovních spekulantů mě rozčilují. Podstatné je že lidé nemají slušně placenou práci a někdy ani tu ne že se neustále zdražuje a hodnota už tak mále mzdy stále klesá.
    Zatímco tihle finanční upíři stále bohatnou. Prostě ekonomicky tyhle západní systémy jsou neudržitelné a tady to žonglování s čísly na tom nic nezmění. Myslet si že se udrží státy které produkují bohatství pro 10 procent slušný život pro 30 a bídu pro 60 procent populace je absurdní.
    • V tom to právě vězí. Na spekulatívních trzích totiž se vydělává nejen na růstu, ale i na poklesu a krizích. Dokonce dnes na nich může hrát i běžný občan s málem, ale de facto jen proto, aby tihle "velcí hráči". t.j. banky, velké korporace a miliardáři je obrali i o to málo. Jde to přes t.zv. "Forex", kde přes nějakého "brokera" (takyzloděje)si ti ubožáci myslí, že "hrají" na burzách ve světě, ale ve skutečnosti je i ten broker jenom obere o všechno - když začne náhodou někdo vyhrávat, zavřou mu obchod a má po srandě...Tyhle trhy ovládají právě ti "velcí" dohodami (nepsanými samosebou, je to "hanzasystém"), kde si předem domlouvají kam kurzy budou směrovat, miliony drobných retailových obchodníků se přidá do trendu a v dohodnuté době velcí hráči otočí kurzy a a oberou miliony lidí... Proto kapitalistům nevadí krize, nemají ani zvláštní zájem o konjunktury(to jen výrobci ano), ale svět již plně ovládají pouze podvodníci !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit