Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se tedy spíš podivuji nad tím, že to vůbec někoho napadne, nemyslíte? Moc nerozumím tomu, že někdo má někdo natolik času aby přemýšlel nad takovouhle blbostí. Proč si radějí nekoupí třeba běžecké boty na https://www.prosportovani.cz/ a nejde si zaběhat nebo se projet na kole nebo se jen tak projít a udělat si fajn den.

  • Tak to já nevím, mně toto přijde prostě jako něco zvláštního... Daleko raději si uděláme nějaký hezký a domácí zápas a máme pohodičku a klídeček. Nedávno jsme si pořizovali pro děti novou výbavu, helmy a tak, takže už se moc těšíme na to, až bude zima. Mějte se krásně a přeji hezký zbytek dne.

  • Nyní je nejnebezpečnější eurohujerská chobotnice se sídlem v Bruselu. Tato chobotnice neustále sílí a zvětšuje svůj škůdcovský potenciál. Mořské chobotnice si zaslouží naši úctu a obdiv. Kdežto ona eurohujerská chobotnice se špičkami EU si zaslouží pohrdání.

    • Soudruh se necítí být Evropanem? Láká ho rudý fašismus čili komunismus? Tak to by se měl odstěhovat na východ tam, kde píší azbukou nebo čínskými znaky.

      • Největším současným nepřítelem evropské civilizace je EU. Právě proto kritizuji EU s její proimigrační politikou a dalšími zhoubnými aktivitami.

      • josef.chmela

        Kdyby se Číňan naštval, tak už píšeš čínskými znaky teď. Jenže Číňan ani Rus není imperialista a největší terorista světa tak jako USA. Už dnes je problém, že i v naší vlasti se člověk nedomluví česky, pouze německy nebo anglicky. Nic nemám proti umění mluvit několika jazyky, ale ve své vlasti chci mluvit česky. Svět se v pr.... obrací.

        • "Číňan a Rus není imperialista" 😯😀😀😀

          Opičáčku (podle portrétu) zopakuj si dějepis pro základní školu. Nebýt USA, tak bys někde na Sibiři vyřezával do kůry stromu "Nataša, ja těbě ljublju". 😉

          Nevím jak Tobě, ale mně tady nikdo nebrání mluvit česky. Ale když sem přijede nějaký cizinec, který neumí česky, tak se, holt, vždycky najde nějaký jazyk, kterým se domluvíme. 😉

          A psát čínskými znaky? Hmm, je docela zajímavé umět to.

          • josef.chmela

            Dějepis trochu ovládám ale minulými věcmi se nezabývám. USA se v hluboké minulosti nemohly prezentovat jako imperiální Čína a Rusko protože neexistovaly. Zato si vše vynahrazují od poloviny 20. století. Vojensky okupují většinu světa (více než 700 vojenských základen po celém světě) a otevřeně prezentují své zájmy opět po celém světě ale hlavně tam kde je ropa a další nerostné bohatství. To dnes Rusové ani Číňané ve světě neprovádí. Ale ty to stejně nepochopíš a ani nevidíš protože máš zdevastovaný mozek tzv. "demokracií". A dále: "Demokracie je vláda neschopných podvodníků a zlodějů".

            • vanhorne

              "Demokracie je vláda neschopných podvodníků a zlodějů".

              Vsude dobre, doma nejlip.

            • USA vojensky okupují většinu světa? 😯 To je mi novinka. Nebýt tam těch 700 vojenských základen USA, tak tamější obyvatelé už dávno psali azbukou nebo arabským písmem nebo čínskými znaky, pokud by neskončili v nějakém tom gulagu.

              A tam kde je ropa a další nerostné bohatství, tam by chtěl CCCP a Peking budovat  "rudý socialismus", který má na svědomí víc jak 100 milionů mrtvých. Nám CCCP nahradil "hnědý" socialismus mnohem horším socialismem "rudým" a mimo jiné nám vykradl obrovská ložiska uranu, za který nám GB nabízela nevídaný blahobyt na mnoho desítek let. Naši nejlepší lidé museli ten uran dobývat pro CCCP, který z toho uranu vyráběl "mírové" atomové bomby k dobývání světa a zavádění  "rudého socialismu", který má na svědomí víc jak 100 milionů mrtvých.

              No a je naší chybou, že stádo si u nás na čelná rozhodující místa volí "bývalé" komunisty, kteří se ohánějí slovy o "demokracii", aniž přesně věděli co to je a proto se stále chovají jako za "rudého socialismu" a jede se dál.

              A o tom, kdo z nás dvou má zdevastovaný mozek by se ani nemuselo moc diskutovat. 😀

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                Jsi marný, škoda času s tebou. A navíc, má to být debata o jakémsi ujetém sportu který jistě vymyslel nějaký kapitalistický magor za účelem zisku. Tak jako všechny sporty.

                • Reakce na příspěvek:

                  Souhlasím, že článek je o nějakém ujetém "sportu", dá-li se to vůbec nazvat "sportem". A pokud jde o diskusi a výměnu názorů, nemohu a ani nechci nikoho k tomu nutit. Jinak Ti přeji všechno dobré. 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit