Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení studentíci, dobře Vám tak, v květnu jste s vyvalenýma očima volili pravici, tedy zejména TOP 9 a tady máte odměnu. Nechápu, co se Vám nelíbí, přece by jste nechtěli studovat zadarmo, to rozhodně není pravicové a in. Naví, nevím proč by Vaše studium bylo hrazeno z mých daní, myslím, že by Vám z toho mohly naskočit pupínky, že Vám na studia přispívá sockomouš, bolševik a lůza jako jsem já. Pořád ještě můžete přesvědčit dědka s bábou aby Vám na studia přispěli, tedy, pokud po novém roce, po léčbě ordinované notorikem Kaluskem budou mít z čeho. Závěrem milí studentíci, Vám přeji mnoho draze zaplacených studijních úspěchů, koukejte se zadlužit opatrně aby jste po ukončení studiíí , až rozmnožíte řady nezaměstnaných neměli problémy s exekutorem. Vezměte to s nadhledem a řekněte si, konců, co je zápisné, případně školné proti tomu, že naší zásluhou, pod vedením ODS, TOP 09 a VV spějeme k zářivým zítřkům, podle mého názoru spíše do řiti, ale já jsem sockomoušská socka a vidím to rozhodně špatně.
  • Nechápu šok studentů to nevěděli co volí?
  • Co chtěli,to mají,vždyť to pravice ani před volbami neskrývala,že chtějí,aby se platilo.Tak přemlouvali bábu i dědka.Dobře jim tak!!!
  • Když se moje spolužačka v r. 1970 stěhovala do USA, kam se její matka provdala, musela celá rodina státu zaplatit peníze za absolvování středních i vysokých škol. Myslím, že to má logiku.
    Na dnešních politicích, kteří školné razí, se se nejvíce líbí to, že všichni vystudovali zdarma.
    Můj vzkaz pro studenty - proč se rozčilují, vždyť volili pravici a ta myslím už před volbami jasně dávala najevo, že se za vzdělání bude platit. Takže se jim v podstatě splnil jejich pravicový sen (anebo už z něho zvolna procitají ? ).
  • To je v pořádku. Vždyť to ti mladí magoři chtěli a dali to najevo při volbách v květnu. Já bych je podusil ještě víc. Ničeho si neváží, nic neumí, tak ať platí.
  • A co ti vysmátí, co nyní vystudovali zdarma, úroveň jejich znalostí je šílená, ale hlavně, že se pyšní svými tituly?? Ano, EU si vyžádala vyšší vzdělanost, proto bylo otevřeno na VŠ mnoho nových oborů a nabráno tisíce studentů i kombinovaného studia, kteří by nikdy předtím VŠ neprolezli, ale nyní jsou z nich "odborníci" ... To nikoho ze židle nenadzvedne ??
  • Každý řemeslník si zvyšování kvalifikace musí zaplatit REVIZNÍ TECHNIK školení po 3 tis.nejde každé 3 roky tak proč by si p. doktor nemohl studia zaplatit když za potvrzení že mohu řídit vozidlo a 5 minutový výkon žádá 300,- jo a vzal jsem za kliku 30,-
  • Pokud ,v této zemi může každý vystudovat vysokou školu zadarmo,pak těm,kteří mu na bezplatné studium vydělali ,neřekne ani děkuji a odejde vydělávat do ciziny,tak je na místě aby se vysoké školy platil každý v plném rozsahu.Jiné to bylo za komunistů,kdy se sice studovalo zadarmo,ale když vystudoval,tak musel zařezávat tam,kde ho bylo potřeba.Až se budeme přibližovat ke státnímu bankrotu,ještě více než jsme nyní,bude vzrůstat tlak na to ,aby ti,kteří vystudovali bezplatně dávali zpětně do státní pokladnynáklady,které stát vynaložil na jejich studie.Podobným způsobem,jako došlo ke zdanění stavebního spoření.Bude se muset razit zásada,že je třeba sebrat peníze,tam kde jsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit