Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a taky první mezinárodní buzna, muhehe.
  • Autorka by měla v závěru svého článku analyzovat,jak se tak stane že cizinou ceněný Čech je ve své vlasti neznámou osobou.Obzvláště je-li opravdu odhalitelem "Viktorie královské",o čemž mám pochybnosti.Ale kolik nýmandů jsme velebili na úkor nedoceněných.Náš nárůdek neoplývá tolika osobami velikánům se blížícím.Važme si těch středovelikánů a pokud někdo pronikne ke špici,velebme ho a protěžujme ho.Ověnčme ho gloriolou a tím poňoukejme k následování.Donuťme země na západ od nás zapomenout na údobí po sametové revoluci s nápisy v jejich obchodech "Čechům vstup zakázán!".Apropo-víte,že srovnatelné Maďarsko má více nositelů Nobelovy ceny než my?
  • Ano to byli lidé kteří něco dokázali bez ohledu národnosti. Omlouvám se ale já mám nedobrý pocit s muslimů !!!!!!!!!!!

    PS: Jinak dodávám,že toto jméno/příjmení/ je tady stále slyšet. Nevím ale bylo by možná dobré zjistit jestli jsou zde /určitě/ příbuzenské vazby a jestli dokonce neexistují i nějaké materiální památky . Jinak já nejsem ani redaktor ale nějaká nadace a nebo i třeba redakce /nemusí vždy hledat extra chování "celebrit" / toto by bylo záslužnější !
  • Další zajímavý článek o významném rodákovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit