Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Všechno je jinak, jak pravil moudrý rabín! To je seznam největších bezmozků na světě! Jen to Rusko prohlásilo kulantně! Číňan by zdvořile řekl málo moudrých!

  • EU už prokázala v konfliktu s Ruskem, že si kvůli nám prstíky pálit nebude. 

    Už bychom to mohli pochopit. Jenže někteří prostě nechtějí. 

  • KIMCID

    EU nás nepodpořila s vyhošťovaním tak že ji nevěřím

  • Tenhle Kulhánek, ten překonal všechny ministry zahraničí. Je to největší hňup, jakého jsme kdy měli. Velice dobrá reprezentace ČR....ha...ha...ha...

    • Nikdo nemůže ČR reprezentovat hůř, než agenti Man a Bureš...

      Zvláště na Mana skutečně nikdo nemá...

      To je vskutku " symbol"  naší země...🥴

  • dzixy

    S názorem ministra Kulhánka lze pouze souhlasit. Česko je ve světě známo, jako země lidí vzdělaných, s vysokou hodnotnou kulturou, pracovitých a mírumilovných. Jedním poznáním, že ve Vrběticích Rusové něco nezákonného provedli, má zařadit právě je na podobný seznam, na jaký si nás spolu s USA, dali.

  • Zajímalo by mě, kdo tady z diskutujících by chtěl mít Kulhánka jako ministra zahraničí? Nebo na svém pracovišti, aby ho řídil!!!!!!! Asi nikdo. Pro mě je to ťulpas a vlezdo zádele EU. A jeho slovní projev s éééééééééé po každém čtvrtém slovu není normální. Kdo ve vašem okolí takto mluví? Asi opět nikdo takového ve svém okolí nemá. Holt stranická příslušnost dnes není ničím jiná od doby komunistů. Patříš k nám, tak neboj - my se o tebe postaráme, i když jsi trubka. A v nejhorším ti najdem nějakou trafiku jako velvyslance!!!!! Neboj - u nás jsi na správném místě, s námi se neztratíš. Jen musíš říkat to, co chceme. To je vše.

    • dzixy

      Jardo, a ty si myslíš, že Kulhánek neříkal to, co říká většina Čechů? Tak to potom nevím odkud jsi, ale jako Čech nemyslíš ani necítíš. Padlým ruským vojákům všechna čest, ale ne současnému ruskému vedení.

      • Máš pravdu. Stydím se za politiky a politiku této země. Stydím se, že tu není skoro nic českého. Mě to vadí, tobě asi ne. tak buď hrdý na naše darmožrouty v PS a Senátu. Narodil jsem se v ČR a dlouho jsem cítil vlastenectví. Dokonce jsem za bolševika byl na 30 dní v Anglii a mohl jsem tam zůstat.  Ale ČR pro mě byla domov, kterého jsem si vážil, i když jsem s bolševikem nesouhlasil. Bohužel dnes se vše obrátilo a už není cesty zpět. Pokud umíš anglicky a sleduješ i jiné zprávy (celosvětové v angličtině), tak ti tvůj názor neberu. Pokud ne, tak chápu, že myslíš, že svět je černý a bílý.

  • Hmmm, EU máme na své straně. Opravdu?  Nějak jsem si nevšiml, že by EU pevně stála za ČR. Vyjádřila nám sice jakoby podporu, ale akorát planými frázemi a tím to haslo. Německo s tím nechce už vůbec nic mít a dál s Ruskem čile obchoduje a staví plynovod Nord stream. Ono v EU všichni ti lídři moc dobře vědí, že u nás Vrbětice nebyly dílem žádných dvou ruských agentů Čuk a Gek, ale výbuchy měly zakrýt nelegální kšefty s nepovoleným vojenským materiálem do oblastí, kde operují teroristé Islámského státu a kde na dodávky zbraní byly vyhlášeny embarga. Proto se ti lídři vyjadřují poněkud vlažně. K tomu to bylo zneužito Američany k falešné zpravodajské hře proti Rusku a naši političtí šašci v tom hrají jen roli užitečných id*iotů. K vůli našim politickým lhářům a podrazákům si Brusel a státy EU s Ruskem dobré vztahy zbytečně nerozházejí.

    • dzixy

      Teda Ferdo, musíš mít zázračnou bezpečnostní agenturu, pokud hlásáš tuto "svou pravdu". Měli by tě stíhat pro šíření hoaxů. Protože co říkáš, není názor, ale předkládáš to jako fakt, který není prokazatelný.  A divím se, že Tiscali ti to jenom tak nechá. No, víš, ani se moc nedivím, protože takových hoaxů tu čteš každý den, včetně urážek. Takže "desatero", které Tiscaláci vymysleli pro zdejší diskuzi, nikdo neplní a z Tiscali nikdo nekontroluje.

  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého."

    To se tvrdilo už v 19.století. A přesto se naši předkové z toho nepoučili a přispěli ke zničení  a rozdrobení Rakouské monarchie na "národní zemičky", což přispělo k WW2 a k tomu, že v Zemích Koruny České byl zaveden socialismus, nejdřív "hnědý" a vzápětí "rudý" se všemi strašnými důsledky.

    • vanhorne

      "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého."

      Cert vem Rusko. Nebyt domacich porustenych vlastizradcu, tak se Rusko muze postavit na usi a nic mu to nepomuze. Holt jak se rika: "Porustenec horsi Rusa" a Hrad se jimi jenom hemzi, jako se hemzi nejaka stoka krysami. A zase bych tam hlavniho vinnika nehledal. Cely narod ma na tom hlavni vinu, ze se nestara jak se jejich vyvoleni chovaji po volbach a jaka alotria tropi. Zeman po zvoleni, jak ten se predstavil svetu a jak v tom vesele pokracoval za potlesku Ceskych divaku. Ze ostatni svet kroutil hlavou to nikoho nezajimalo. A Zeman kracel dal a dal, rozseval bonmoty a swinstvo plnyma rukama. Kdyz zacal sproste utocit na novinare a hulakat, ze novinari by se meli 'LIKVIDYROVAT', jak radil svemu priteli nejvernejsimu Putinovi. Malokomu z vas zacla blikat ve vezi cervena controlka. Utok na tisk je prvni krok proti demokracii.Predvedli to Hitler, Stalin a dalsi jedinci. Ale hudba hrala dal, narod jasal nad vtipnosti a duchaplnosti 'pana' presidenta. Jeho posledni bonmot byl pokyn dvernikovi, kdyz novinari cekali az se jeho Nejsvetejsi Milosti uraci je prijmout, rekl:"Tak, pozvěte hyeny". Ted budete sklizet urodu a zeman se bude jen potmesile usmivat, jestli je jeste vubec pri smyslech. Nedavno jsem obnovoval passport ktery mi umoznuje neuvadet country of birth, takze k vuli vasemu presidentovi jsem to neuvedl. Jinak by na mne nekde na letisti mohli hledet jako na nejakeho exotickeho ptaka. 😁

      https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pozvete-hyeny-rekl-zeman-a-ceremonial-jmenovani-mohl-zacit-40356269#seq_no=6&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=xKpqedmKNMZ-202104080742&source=article-detail

      • dzixy

        Zajímavá předvolební finta vanhorne. 😇😎 Článek o voze a ty o koze.

        • vanhorne

          "Zajímavá předvolební finta vanhorne."

          Co mi je po predvolebnich fintach, nemam volebni pravo. Je mi uplne jedno o cem clanek je, ja jsem odpovedel na prispevek Obcana. Tak bud v klidu, nebo tady s volbama zamicham tak, ze na to bude Cesko pamatovat hromadu let. Vzdam se obcanstvi a pozadam o Ceske abych mohl volit Vojtu a jeho partu. Protoze Bures rekl, ze Vojta je chudobny proto ho povolal do vlady aby prisel k nejakemu majetku. Bures uz asi zblbnul uplne kdyz vede takove reci. Bures na Hrad!🤣

          • gaheris

            Vida kluk šikovnej, jelikož chce s volbama zamíchat zakoupí si míchačku! Při jeho vzdělání račte rozumět!

          • josef.chmela

            Komu vyhrožuješ ty chudáku. Ty tak maximálně můžeš míchat horkou polívku na talíři. Ty taky určitě nevíš co je menšina a co většina.

  • EU na naší straně? Asi stejně jako když na nás před lety uvalila Kanada vízovou povinnost a my chtěli po EU, aby ji celá zavedla recipročně pro Kanadu. Samozřejmě že to EU neudělala. Podobně jako nyní nás podpořila pouze slovy. Ta nic nestojí.

    To jen my jsme horliví psíci, kteří se neustále snaží EU zavděčit a v případě Skřipalových jsme hne d přikročili k vypovědění rusáků. Stále čekáme za odměnu kostičku a podrbání za ouškem. prostě taková země druhé kategorie, kterou jsme byli, jsme a budeme i nadále. Kvůli nám si nikdo prsty pálit nebude. Kdyby si to naši politici alespoň přiznali, ale oni to opět okecávají a dělají z toho vlastně úspěch. Z prohrané bitvy uděláte slovy bitvu vyhranou. I to funguje, bohužel.

    • vanhorne

      "na nás před lety uvalila Kanada vízovou povinnost" 

      Meli jste se vice starat a sve trpici spoluobcany, aby nemuseli utikat k nam aby zadali o invalidni duchody a aby neumreli hladem.Meli jste dat vsem duchody a byl pokoj.🤣

      • gaheris

        Abychom si rozuměli, jak se říká blbej kdo dává, blbější kdo nebere! To etnikum není hloupý, není hloupý, nepodceňovat! Jim se musí věřit! No už jsou zase zpět! Ohledně tebe : Komu není shůry dáno v apatyce nekoupí!

      • Trpícími spoluobčany myslíte otylé a zlatem ověšené bývalé Indy a Pákistánce? 

        Tak o ty se staráme už léta moc pěkně. Proto se nám tady tak skvěle množí. 

        Za péči o "trpící spoluobčany" tohoto typu se tedy fakt stydět nemusíme. 

  • Citace z dnešního FB:

    "Obrazy z dějin národa českého, rok 2021.

    Na Hrad přijíždí ruský velvyslanec, aby se tam setkal, v nepřítomnosti prezidenta, s vekslákem okresního formátu, který podle zákona nesmí vykonávat funkci, protože na ni nemá bezpečnostní prověrku. Tlačí na něj, aby navzdory dohodě vlády, parlamentu a bezpečnostních služeb, ponechal část vyhošťovaných ruských agentů v naší zemi. Rozuměj, aby dál mohli pracovat proti zájmům naší země. A tuto informaci se dozvídáme v rámci vnitropolitického boje mezi Babišem a Zemanem z reklamního letáčku premiéra země..."


    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rusky-velvyslanec-mynar-ubytovani-pracovnici-stredni-skola.A210526_145354_domaci_remy?

    • vanhorne

      "Obrazy z dějin národa českého, rok 2021"

       Aneb kratka historie o "Tricetilete krkolomne pouti Ceskeho naroda, zpatky k Vychodni demokracii". Zeman mel byt uz davno obzalovan z krivopriseznictvi a vlastizrady a odsouzen ke ztrate statniho obcanstvi a vyhosteni. Co s takovym presidentem, ktery pracuje v zajmu cizi zeme, proti vlastni zemi? Co svym jednanim sleduje, chce to dotahnout az k moznosti obcanske valky, pak pozadat o "Bratrskou pomoc" z Vychodu a po zdarnem dile konecne vypustit dusi?😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit