Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak si myslím, že Brusel asi neví, co je to soužití s cikánama....kdyby to věděli, nepsali by takový slinty. Cikáni kradou, jsou agresivní a když o ně Brusel má takovou péči, tak ať si je tam všechny nastěhuje a potom pozná, proč cikány nemá nikdo rád.
  • Ať nám to přijedou předvést
  • Zajímavé by bylo vědět, kdo do Bruselu nosí informace o diskriminaci cikánů. Asi za ty lži má pěkné prachy.
  • to je pro Radu Evropy charakteristická. Bláboly kavárenských intelektuálů. Rómské děti jsou na tom špatně, protože jejich rodiče kašlou na nějakou výchovu a naučit je můžou, akorát to co umí sami a co to je, to tu ani nemusím psát. Proč jim Rada nezorganizuje sama nějakou pomoc - vzdělávání, kurzy, letní tábory v Bruselu, aby děcka něco poznala. Nestálo by to víc než roční plat jednoho z těch Bruselských budižkničemů.
  • Jinými slovy máme být na cigány hodní, máme si vše nechat líbit a ještě jim za to platit, aby se jim u nás líbilo. To vše, aby je náhodou nenapadlo odsud popojet někam blíže k Bruselu, co? ... ANI OMYLEM!!!
  • už by ten Brusel i s EU mohl jít do pr...le, do všeho se se.ou a nic se nevyřeší..
    • Sjednocení Evropy je životní nutnost, ale ta grupa kavárenských levicovývch intelektuálů, která tomu velí a která má mimo jiné na svědomí krach PIGS a jejich další zadlužování, celou myšlenku sjednocení totálně potopí *13* Udělali z toho RVHP řízené Špidlama. *11*
      • Na rozdíl od vás něco o RVHP vím a také vím,že takový bordel jako je v EU tam nebyl a za podstatně menší peníze.ČSSR,NDR a Maďarsko tam mělo váhu,kdežto v Bruselu si s námi každý vytírá prodloužená záda díky vládě a těm co nás tam zastupují.Paní poslankyně se stará o zlodějku z Ukrajiny a tento stát o jejího manžela.Kolik umrzlo lidí v minulém režimu?A jsou tam také odborníku na sjednocení Evropy pravicové strany např.ODS s.neb dnes p.Zahradil,ale plat mu nesmrdí.
  • ---- "Se zásahy proti místním jsme opatrní, je to něco jiného než proti radikálům," řekla ČTK mluvčí ústeckého policejního ředitelství Jarmila Hrubešová.----
    tomu snad už nikdo nevěří. Pozorně se podívejte se na odkaz. Pán cca 55 let v bílém tričku, v sandálech stojí pokojně u zábradlí a sleduje říčku Mandavu. Na titulní snímku je už surově týrán několika "českými policisty"! Opravdu evidentní extremista v sandálech". Zločinecké vládě už nestačí nás nehorázně okrádat, už nás nechává i mlátit!!! viz odkaz: http://www.novinky.cz/krimi/244277-ve-varnsdorfu-nasazena-vodni-dela-letaly-kameny-a-delobuchy.html?ref=zpravy-dne reagovat
    P.S. Umísťujte snímky na net např. Facebook, pošlete známým, ať si každý sám udělá úsudek kdo nám vládne, okrádá Nás a lže Nám!
  • Je třeba si vzít vzor z bývalé SSSR ve válce.Když bylo vybombardováno mnoho domů,tak v těch obyvatelných bydlelo více rodin v jednom bytě.Proto je třeba integrovat cikány nejprve Klausovi na Hrad.Pak Havlovi na Hrádeček.Dále všem odesákům do luxusních sídel.Trvalou návštěvou cikánů poctít všechny rodiny politiků,všech stran,které zde od údajné revoluce vládly.Rovněž všechny církevní instituce a sídla,aby mohli snáze učit cikány zbožnosti.Ne že uvedení budou o humanitě jenom krafat a cikány posílat tam,kde o ně zas tak moc nestojí.
  • Cikáni jsou v Evropě 600 let a nikdo je nedokázal předělat. Jsou to lidi naprosto k ho..
    • Proč házíte všechny do jednoho pitle,já jsem češka a znám spoustu cikánu které jsou lepší než češi,at jsou jaké chtěj ale nejsou tak sobecké dokaží se rozdělit na půl,ale my to nedokážeme. *5*
  • Když jeli cikáni do Anglie nebo do Kanady,tak nám je honem rychle vraceli. Francouzi dokonce odsunuli ze svého území občany jiné členské země ze svého území a přitom volný pohyb je základní pilíř vzniku EU. Pánové z Bruselu si vykládaj zákony po svém a jak se jim to hodí. Naše vláda,pokud by za něco stála, by měla dělat. A to protestovat proti EU a ne mlátit nespokojený občany,které všechny šmahem označila za extremisty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit