Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kidy kidy. Tak si zkuste chovat u chaloupky v horách za vesnicí ovečky v ohradě. Po několika letech už je máte pojmenované a ony cítí oporu zastání a mají důvěru. A pak přijde chlupaté rozežhrané medvědí prase a jen tak vám 2-3 zadáví.Ne z hladu, ale jen tak z rozežhranosti. Jasně že se najdou "ochránci" zvířat, kteří se postaví za huňaté prase. Tak těm se drží palce. Ti ostatní přejí rozežhranému praseti přesně takovou bolestivou a krutou smrt. A tak se třeba lehce stalo, že někdo huňáče skosil. Jen tak. Pro pořádek.

  • Je pravdu že i každá s.v.i.n.ě má mít prostor na spravedlivý proces - předpokládá se ovšem že projednávání svých zločinů je schopna chápat.

    To však u takové svinské lůzy jako jsou zeMAN a Bureš-babiš není možné. Ti dva gauneři už nejsou schopni mimo vlastních žvástavých prolhaných lží chápat vůbec nic.

    • Cha cha chi chi .... Jo hochu. zas se zlostí zajíkáš a prasíš tady stránky. Ovšem je to krása! Ta tvoje naprostá bezmoc obyčejné sprosté chamradě s tím něco dělat. Jsi schopen tak maximálně hulákat po ulicích a nebo tady. Nikdy s tím ty lůza neuděláš vůbec nic.
      • Vidíš to a na takové primitívky jako ty je příspěvek políčen.

        Královsky se bavím a od smíchu mi tečou sůlzy jako hrachy jak se tady pár "moudrých, duchaplných,.... " snaží obhájit takové zrůdné bytosti jako bezpochyby jsou zeMAN a jeho slouha Bureš.

        Takže titul nějaké lůzy či chamradě od tebe je pro mne vyznamenání nad tím jak dobře je na takové sračičkovité mozečky zacíleno. A ani s tím -nic nenaděláš- bych si být tebou nebyl tak jist, zkus zajít někdy mezi normální lidi a třeba jen chvíli tiše poslouchat. Ti dva s.r.á.č.i to nemají zdaleka natrvalo.

        Takže pozor ať ti nepraskne cévka pšouku.

        • KIMCID

          zstím praská tobě bezmocí

  • Tp bylo v pořádku. neznalost zákona neomlouvá ani zvířata 😀

  • dzixy
    Spravedlivý soud ihned po prvním "trestním činu ". Medvěd měl mít tři šance na přežití. Lidská neschopnost / někdy i blbost / se ukázala pod úroveň medvěda k ostudě myslivců i ochránců, a tak si medvěd běhá dál a jistě  skotačí jako škodná o kousek dál. 
  • naši debilové by se nejraději vrátili di středověku, však s islámem o který tak stojí se jim to brzy podaří

  • medvěd na Vsetínsku dávno není, to jenom novináři všechno nafukují, medvěd k životu potřebuje oborvské teritorium a to mu vsetínsko nenabídne, byl to mladý kus který se vydal hledat nové možnosti, chvilku laškoval a pak pochopil, že tam nemůže žít, čunek když šel do politiky taky dělal velké škody

  • TheGGG

    ještě ho tak chytit...

  • dzixy
    Jsem zvědav co podnikne redakce Tiscali i se svým "desatero diskuzí". Dva příspěvky "josef.novak" jsem nahlásil, protože porušují pravidla diskuze tím, že urážejí hlavu státu i předsedu vlády. Pokud "josef.novak" nebude blokován, oznam dostane Mediální rada.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit