Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako nechtěly USA před 60roky rakety na Kubě, tak nechce Rusko NATO na Ukrajině.  USA podněcovaly již roky před válkou na UKR převrat stejně jako v mnoha dalších zemích. Někde se jim to povedlo někde nikoli. Víme jak dopadly ve Vietnamu přes kobercové bombardování kterého se Rusko na UKR ještě stále nedopouští. Nebo v Iráku (zbr.hrom.ničení se jaksi nenašly) nebo nedávno jak vypadly z Afghánistánu. Válečný materiál tam po 20 letech zanechali nepříteli.

  • Ukrajinci už nemají svojí ani jednu patronu, pořád žádají další a další zbraně, tak se mi zdá jestli se u nich při prodeji darovaných zbraní nemusí ani smlouvat jak to dávají do prodeje levně! Mám zato, že Ukrajina moc plýtvá.

  • Diwa

    Ukrajinu budeme všichni zásobovat zbraněmi a válka tam bude ještě za dalších pět let........To se tady bude dalších pět let zdražovat, abychom slyšeli, že se za to může válka....😠

  • Zdroj v Kancelárii prezidenta Ukrajiny uviedol, že kancelária prezidenta bude
    nútená obmedziť všetok vývoj v oblasti jadrových zbraní, ktorý prebieha
    za posledný rok. Zelenskij si bol istý, že hlavnou zárukou bezpečnosti
    je NATO alebo jadrový status Ukrajiny, potom, čo Kremeľ začal rozširovať
    informácie o špinavej atómovej bombe, sme nútení sa od tejto aktivity
    čo najviac verejne dištancovať. Podobná kampaň bola aj pri vražde
    Duginovej, keď Kancelária prezidenta požadovala, aby Hlavné spravodajské
    riaditeľstvo stiahlo celú skupinu a prestalo pracovať v Rusku.

  • KIMCID

    Hezké tak že jsme dokázali že Rusko má na nic armádu(pořád funguje).Ale vyprázdnili jsme si tak všichni v EU sklady, že se bojíme, že nás ta špatná armáda napadne  viz článek: Spojenci Ukrajiny zvažují také riziko ruského útoku na ně. Nedostatek zbraní by je mohl postavit před těžké rozhodování.

    • Copak by si Rus na EU vzal? Nefungující trh, drahotu, počínající bídu, zpovykané obyvatelstvo a zpupné politiky? To by to vyhrál. Stará a nemocná Evropa se dávno vzdala islámské migraci. 

  • Nyní se dost rozšířil nešvar uvádět informace od neziskovky Institut pro studium války. Jenže to není státní organizace, ale parta nějakých somráků, která se za státní organizaci jen vydává.

    • Naší objektivní zpravodajci a jakoby reportéři si vyhovující zdroj najdou nebo vytvoří. Stačí poznamenat, že zdroj nebylo možné ověřit. 

  • goyim

    Konečně dobrá zpráva. Takže válka brzo skončí. Někdo je proti? Možná nějaký Američan a jeho Fialový poskok...

  • Takže konec války na Ukrajině je v nedohlednu.

  • KIMCID

    Dobře :D

  • mun.go

    Novinky píšou: Ukrajinci zadrželi šéfa firmy vyrábějící letecké motory, měl kolaborovat s RusyNa Ukrajině zadrželi Vjačeslava Boguslajeva, šéfa společnosti Motor Sič, která vyrábí letecké motory a sídlí v Záporoží. Podle obvinění jeden z nejbohatších Ukrajinců kolaboroval s Ruskem a dodával mu letecké motory, které země používala pro výrobu a opravy svých útočných vrtulníků typu Mi-8, Ka-52 a Mi-28.

    Myslím, že Zelenský ještě bude mít hodně práce s vnitřním nepřítelem. 

    • Jen podobu, kterou bude Zelenskij na funkci. Tedy max. 4-5 měsíců. Když bude v emigraci, byť v Polsku, už nebude mít moc a přestane být důležitý.  Spíše se předávkuje. Také může dlít třeba ve své nemovitosti ve Švajzu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit