Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten podnikatel jde s dobou ví co "sype".
  • Pevitin a Pervitin .... to bude asi jako s LTO a motorovu naftou.
  • Proč vždy jen trest hrozí! Judr ..... stěhovavý jej vyseká i kdyby ta svinstva prodával osobně dětem. Tvrdil by třeba, že prodával "kačení mýdlo".
  • Neni nad pevitin
  • Ukázka, jak bohatnou ze svých maličkých obchůdků, nehtových studií, prodejen textilu restauraclíkde Čech je rád, že přežije a oni to dotáhnou na milionáře. Pěkně je zkontrolovat a doložit jak platili daně, pokud to neprokáží, zabavit vše, včetně peněz na účtech v bankách.- Všechny Vietnamce, kteří jedou v trestné činnosti, po odpykání si trestu bez mlilosti vyhostit zpět do Vietnamu a návrat nikdy.

    My platíme z daní léčbu drogově závislých , prevenci a oni se balíkují touto trestnou činností. Navíc zdrogovaní řidiči v autech na silnicích nás denně ohrožují na životech. Je třeba, aby všichni Vietnamci v tomto bussnesu podnikající za to tvrdě zaplatili.
    • Vyhostit z republiky všechny Vietnamce, co se živí trestnou činností a toho šmejda made in czech co s nimi v tom jel pokud možno po odpyklání si trestu, doufejme nejvyššího možného, vystrkat z ČR do USSÁ , to je země pro takovéto šmejdy přímo zemí zaslíbenou. Dělat mu problémy, až emigruje za oceán a tam ať si drogy prodává a vyrábí jak chce, ale ne tady.
    • Tak, říká se, že bohatnou tím, že pracují i v noci! *3* Já jsem znal jednoho z Moravy, který pracoval asi 40 let na směny i v noci a konto v bance= 00 nic!
      Jak je to možné? *16*
  • Ako milujú kňazi
    Keď som sa začal zaujímať o ľudí, ktorí boli poškodení duchovnými, šliapol som cirkvi a jej organizácii na „kurie oko“. Pre cirkevnú propagandu je najhoršie odhalenie pravdy, ktorá bola v minulosti veľké TABU.

    Sex s matkou, sexuálne zneužitie jej dcéry, navrhovaný potrat, podozrenie z vraždy. Takto miluje rímskokatolícky kňaz svoje ovečky.

    http://www.makrosvet.sk/index.php/2013-07-19-13-58-45/archiv-osobnosti/archiv-knihy/228-ako-miluju-knazi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit