Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkujeme za velice matoucí článek, zřejmě vytvořený členy židovské diaspory za pomoci jimi vlastnících medií k vyvolání konfliktu proti Sýrii. Co na incident říká Americko-francouzský systém monitorující Sýrii? Nebo tento systém byl účelově vypnut?
  • Chudáci Syřani,po vítězství svobody a demokracie se vrátí do středověku !!
  • Každopádně se to musí vyšetřit a viník musí být příkladně potrestán! Teď jsem o tom psal v paralelním článku, že si USA důvod vždycky najdou. Útok na spojence v NATO se rovná útoku na jakéhokoli člena aliance- začněte startovat ty naše 3 Gripeny, směr jihojihovýchod. Milí Syřané, vždy jste byli zemí, se kterou jsme měli vřelé obchodní a partnerské vztahy, ale náš velký bratr, za velkou louží našel nezvratné důkazy o tom jací jste nepřátelé. Takže asi mají pravdu a my vás musíme trochu humanitárně zbombardovat. Ale ničeho se nebojte, přinášíme vám demokracii a budoucí prosperitu. Jednou si vaši potomci řeknou jaké to bylo štěstí, že k tomu došlo, protože si můžete užívat všech vymožeností, jako je svoboda slova, nezávislá média, necenzurovaný internet. Střežit vaše blaho budou všudepřítomné kamerové systémy. Budete moci nakupovat v našich skvělých supermarketech plných kvalitních potravin. Budete žít ve světě neomezených možností a příležitostí...
  • USA je nejzločinější země světa.Proto bude povinnost mladé generace,na katovských mučírnách odporazit,co nejkrutěji,všechny vlastizrádce národa Čechů,kteří nás zatahli do spolupráce se zločinnými USA.Rovněž znárodnit majetek jejich celých rodů.Tvrdě dodržovat zásadu,že pokud někdo zbídačoval celý národ Čechů,tak aby nejvíce zbídačil svoje nejbližší.
    • Při nejlepší vůli nevím jak alespoň trochu slušně napsat co jste . Když vám budu hodně lichotit pak napíšu , že jste mentálně nezpůsobilý samostatného života a měl byste urychleně vyhledat útočiště v odpovídajícím ústavu a to nejlépe do konce života . Berte to jako dobrou radu která vám i všem okolo vás jen prospěje .
      • Co by to bylo-komunista.a ne radovy-jedna se o funkcionare ROH a velitele LM. *12*
        • Když čtu tvoje příspěvky ,tak jsem rád ,že komunisty volím už přes 50 let !!
          • No vidis,co jsi za priblblyho V O L A!
            Jeste mam dotaz-za poslednich 23 let-z ktere strany?
  • Jak se zdá USA potřebují posílit vylhané legendy o syrském útoku na Turecko. Takže asi se tam dočkáme brzy i dalších incidentů, třeba útok tureckých či povstaleckých hord na Turecko. samosebou v uniformách syrských vojáků, aby nebylo o útočnících pochyb... Gliwicemi to Hitler tehdá také začal a postavil tak Amíkům velký vzor, jak se ty podvody dělají....Hitler, Obamův to vzor ??? Nebo snad ne ??? Ze by Asad byl tak hloupý a provokoval americké útoky na Syrii ??? Anebo jde jen o náhodu ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit