Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo je rok dva bez práce s nadšením vezmě i tu s diskriminací ,komu se diskriminace nelíbí ať uvolní místo jiným...
  • nikdy jsem se s tím nesetkal *9*
    • Asi proto,že jsi nikdy nepracoval! *1*
  • a buďme rádi, že nás ještě nemlátí, znám jednoho nerváka podnikatele, který k tomu nemá daleko *3*
  • A co jiného čekáte v kapitalismu. Buď si na to konečně zvykněte, že nejste žádní svépravní lidé, ale otroci pro ty milované podnikatele. Pro ně jste méně, než to co zůstane po venčení na louce po psovi.Jinou možnost máte, že s tím nebudete souhlasit a nebudete volit do parlamentu ty tzv. demokraty nebo různé Babiše.
    • Snadná pomoc rudý chytráku, založ si firmu, naber si tam ty, které všichni tak hrozně diskriminují a natři to těm podnikatelům na trhu. Za komoušů se lidé nad 50 měli problém dostat na dražší operace, protože už nebyli perspektivní při budování toho jejich koncentráku zářných zítřků!
      • dneska lidi bez práce gfrnad 50 nemají na léky a jídlo takže chcípají svobodně demokraticky s písní na rtech trotle,za komančů se platila akorát koruna za recept...
    • Ano, žijeme v kapitalismu a tedy je to třeba vidět i z pohledu podnikatele. Představte si, že jste podnikatel a máte firmu, která poskytuje služby v nějaké vysoce specializované oblasti, např. IT. Vezmete mladou ženu. Ženy mají obecně mnoho výhod. Jsou poměrně loyální, systematické, důsledné, pořádné a dobře se s nimi pracuje. ALE. Výchova experta v počáteční fázi, tedy, aby byl schopen něco samostatně řešit, je minimálně rok a pak Vám odejde na mateřskou, kde zůstane třeba dva roky a pak další dítě další dva roky. Pokud je to matka a ne stroj, tak s dítětem doma zůstane, protože jinak je to zase diskriminace dítěte. Po připadném návratu již neví nic )))) všechno zapomene, opravdu, téměř vše. A většinou se ani nevrátí, protože v dnešní době, kdy vám zaměstnanci jezdí i z dálky, zjistí, že je to pro ni obtížné dojíždět, kvůli dětem. Ale pro vás je to fatální, potřebujete poskytovat služby a ne stále dokola vychovat nové pracovníky. A tak si dáte pozor a nábor žen hodně omezíte. Na pro vás únosnou míru ))))) Tak trochu dikriminujete. Protože pro podnikate je nejdůležitější, aby firma vydělávala a uživila zaměstnance. Takže nějaké pindy Sobotky, či ombudsmana ho nechávají chladným, protože ani Sobotka, ani ombudsman fluktuační ztráty nezaplatí, jim se to kecá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit