Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Vyvlastnění pozemků církve(opakuji pozemků) začalo v roce 1920 první vlnou a pak kolem roku 1936.

    Vyvlastňovala ČSR žádný komunisti.A po roce 1946 v tom ČSR pokračovala a pak komunisti.Proč platit za něco co vyvlastnila ČSR?

  • Posedlost a chamtivost nejsou dobrými rádci. Církevně-tunelářští aktivisté by měli více respektovat realitu. Na druhé straně kardinál Duka patří k těm katolíkům, kteří projevují rozumné a realistické postoje.
  • Pane Duka za totality jste prý byl v plzeňské škodovce i zadarmo velmi drahý, co je na tom pravdy?
  • Nebýt komunistického loupení nemusely se dnes nějaké církevní restituce vůbec řešit a jejich nesmyslné danění už teprve ne.
  • ZDANĚNÍ JAKÉHOKOLI UKRADENÉHO MAJETKU A POTÉ ZE ZÁKONA NAVRÁCENÉHO MAJETKU  - I KDYŽ ZLODĚJEM, KTERÝM BYLA PO ROCE 1948 ČSR - JE ODPORNÉ!

    Že se tak zdanil majetek bolševiků, který si v letech 1948 - 89 nakradli! 

    • Ale pane Janáku, jste rozumný člověk. Nenechte cloumat svůj majestát emocemi.

      Veškerý majetek bolševiků (Co tím myslíte? Samoobsluhy, hotely, kulturní domy postavené v akci Z) tedy třeba fabriky nebyly zdaněny. Byly privatizovány - někdo je dostal zdarma!! Na základě projektu nebo špinavých (často komunistických) známostí. Jenže pak už to nebyl bolševický majetek, ale poctivý soukromý a tedy nedotknutelný majetek. 

      Privatizace byla důslednější, než zdanění po dvaceti letech. Nemyslíte??

      Co se týče konkrétního církevního majetku, podívejte se prosím do období od roku 1918, ne 1948. Možná se dočtete něco zajímavého. Hezký den. 

  • vanhorne

    Podle toho co mu kouka z oci se mi zda, ze zahledl v obecenstvu nejakeho Icika.

  • Vatikánský holocaust Ustašovci,fašismus a katolická církev .Jasenovac katolický koncentrák ..děti byly zabíjeny ve svých postýlkách, nemluvňata byla napichována na bajonety, řezána noži, žiletkami a sekerami. Upalována ve svých domovech, v cihelnách a v krematoriu v Jasenovači. Vařili je ve velkých kotlích, svazovali je dohromady a házeli je živé do řek, do studní, jeskyní, propastí a do jam, zabíjeli je speciálními noži Trávili je házením do kyanidu a leptali je kaustifikovanou sodou nebo louhem sodným. Týrali je k smrti hladem a žízní a vystavovali je krutým povětrnostním podmínkám...Otče náš, jenž jsi na nebesích...to je pravá tvář katolické církve po staletí Vatikánský holocaust http://jirisoler.tripod.com/vatikan4.html

     právě vyšla kniha plná důkazů o propojení Hitlera a Vatikánu Katolické církve S Bohem a fašisty - Deschner Karlheinz ::.o spojení církve a dřívějších evropských vládců: Mussoliniho, Hitlera, Franca II tak 



  • katolická církev je kolaborant s nacisty a vydávání jakéhokoliv majetku kolaborantům s nacisty je výsměch 60 000 000 obětem druhé světové války a přímým porušením benešových dekretů , je to zločin proti lidskosti katoličtí faráři heilující nacistům z několika států evropy KATOLICKÁ HISTORIE STÁLE ŽIVÁ Fotografie: Hitlerovi služebníci http://www.blisty.cz/art/66298.html

    Ustašovci - Krysie diery Dokument o zverstvách katolíckych Ustašovcov počas Druhej svetovej vojny a ich prepojení s Vatikánom.https://www.youtube.com/watch?v=coPJoG8KYB0

    spojenecká smlouva vatikánu s hitlerem konkordát Samotný Hitler, když viděl Vatikán na své straně, se držel svého slibu ohledně konkordátu a prohlásil 23. května 1933: „Stejně jako vidíme v křesťanství neotřesný základ morálního života, je i naší povinností pěstovat přátelské styky se Svatým stolcem pro jejich rozvoj“ (Universe, 31. března 1933). V té době Vatikán plně podporoval nacisty. Papež poslal příkazy německým biskupům, kteří se shromáždili ve Fuldě, že mají nařídit svým kněžím, aby podporovali Hitlera.




  • Ale ťu, ťu, ťu pane Duko, ta  Vaše péče by jednoho rozplakala. 

    Do komárů se pustíte s plnou vehemencí. Bojovník k pohledání.  

    Jak vidíte například pátera Tisa a další kleriky Slovenského štátu, který deprotoval a nepřímo tak zavraždil tisíce slovenských židů. To nebyl souvěrec milý katolíku? 

    Falešní černokněžníci....fuj...

  • Tady to skrze ty církevní prostituce, pardon restituce nedopadne dobře. Vidím to tak že Vatikán proti nám vyhlásí křížovou výpravu. Do čela Lidu se bude muset pro záchranu těch trosek státu postavit Zeman "Žižka".....je načase opevňovat Vítkov.....😯 jen aby nám část našeho "panstva" opět nevpadla do zad jako u Lipan....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit