Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS CENSURA je,o tom žádná ale aby ji legalizovali,tím by opravdu potvrdily rozkradení české republiky.jsou nutné předčasné volby a zrušení ODS zlodějských zákonů.zavřít KLAUSE,NEČASE,KALOUSKA,VONDRU,BÉMA,RITTIGA,DALÍKA,JANOUŠKA A DALŠÍ POLITICKOU ZRŮDNOST.BLBCE JAKO BENDA,ŠTASTNÝ,VIDÍM,BÉM DEPORTOVAT DO GULAGŮ.
  • zřejmě jde o typický freudovský obranný mechanizmus zvaný projekce, kdy vlastní pocity jedince tento asiblb aplikuje na druhé??.... Řekl bych, že Sigmund Freud i Franz Kafka by se dnes vyřádili ještě více, než v jejich době.....lze snad i očekávat, že proslovy tomuhle blbovi s partajní žákajdou bude nakonec psáti třebas i Milouš Jakešův???....a dorostenka s protřelostí stáda Kalousků, bude třebas přednášet na politické VŠ o Zoje Kosmoděmjanské Timurovi a její partě??....dle mého názoru....z těchto asi gaunerů...jímá mne děs, zoufalství a hrůza...jak zde sami vidíte...
  • UŽ JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!! UŽ JE TO TADY!!!!!!!!!!!! demogracyje alá ODS v praxi. po dvaceti letech zdevastovaná země a cenzura. Komunisté byli žabaři. HEIL ODS!!!!!!!
  • typickej odesek .. plna huba demokracie, ale jen pro me, jako ten ucitel Rasocha bo jak se jmenuje
  • Blažek je z Brna, Topolánek ze severní Moravy, Nečas je z Moravy, Hanáková jakbysmet, atd...čím dál na východ, tím větší vidlák.
  • Sankce za lež ? Vždyť by museli sankcionovat všechny politiky od starostů obcí až po vládu. Sankce by v jejich případě byla tak vysoká, že by z nich byli v okamžení bezdomovci, a kdo by se pak o náš vzkvétající státeček staral ?
    • Nemohu nic jiného než souhlasit.
  • Komunisti cákali na lidi vodu a řezali je pendrekama,odeesáci jednou budou do nich rovnou střílet,protože jim nic jinýho nezbyde.
    • Vždzď jsou jedno a to samé, převlečené kabáty.
  • A to je jich tam více těchto Ódeesáků s kádrováckým myšlením, zrodil se druhý Vaš (mimochodem také pracovník spavedlnosti) kádroval v padesátých letech minulého století.
  • Do určité míry chápu Váš postoj....RÁD BYCH ZNAL VÁŠ POSTOJ k této události : k soudkyni, která lže za znalce, vymýšlí neexistující zprávy, trápí nezákonným způsobem 10ti leté dítě - to pak z ročního stresu dostalo CUKROVKU !!! CO VY NA TO PANE MINISTŘE ?? Byl byste taky tak přísný ?? (okr.soud Náchod,pí soudkyně Priknerová a sociálka Jaroměř...!) STAVTE SE NÉKDY NA KAFE, POKUD SE NEBOJÍTE - a popovídáme o zodpovědnosti a možných dopadech křivého slova. ----------------- VYZKOUŠÍM SI VÁS: ze znalosti zákona bezpeč.složek státu, zda víte co je UCZ Náchod, (utajená civilní zásahovka, na odebírání malých dětí, bez soud.rozhodnutí a bez policie..?) Přijeďte, zvu Vás. Petr Vodička (otec malého diabetika) Rožnov 18, 551 01Jaroměř
    • myslim ze ten jantar Blazku asi neprijde, voni fsichni odesaci jsou sice silny, ale jen hubou
  • Ale, ale vidíte ho komunistu, už by tady chtěl zavádět nějaký dozor. Měl by se probudit, bo se mu zdá o 60- 70 létech. Nakopat ho šmejda až poletí mezi soudruhy na východ. Rusko a čína by se o jeho názory porvaly. A to je ministr spravedlnosti? Asi má proč se bát volných myšlenek a hlavně těch, které přemýšlí nad tím co ten hajzl všechno ukraODS. Je to všechno jedna špína zlodějská, převlečená. Už vymýšlejí, jak to udělat aby se ty jejich zlodějny nešířily. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit