Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někdo už konečně musí říci , že král je nahý..to znamená že to co se vydává nazývá/ozančuje jako léčení, vlastně žádné léčení není, zdraví a vitalita se nedá koupit v obchodě nebo vyrobit v továrně na lince !!! Protože je to málo účinné , proto náklady stoupají a vyléčených nepřibývá...
  • Pokud se má začít dělat v této zemi skutečně pořádek,tak to chce nástup komunistů a tvrdé levice mladé generace k moci.Pak si zopakovat komunistická padesátá léta ,včetně měnové reformy,tvrdého znárodňování a krutém trestání lumpů,kteří tuto zemi zbídačili.Chce to tak tvrdou ruku mladé generace,že by vedle ní byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.Pokud se včas národ proti zde dvaadvacet roků vládnoucím lumpům v nezvedne,tak čeká tuto zemi státní bankrot.
  • Zločinem proti této zemi bylo už vytváření mnoha zdravotních pojišťoven.Cíl byl tehdy zajistit pro mnoho politických lumpů koryta ve správnch radách a teplá místa pro úředníky.Všechny politické lumpy,kteří se po údajné revoluci prolhali k moci,je třeba odporážet na katovských mučírnách,za podíl na zbídačení této země,tím nejkrutějším způsobem.
  • To je ta miliarda,co dostal věnem hlavní kápo VZP.Ať udělají jednu pojišťovnu s normálníma platama a nemusí se stále zdražovat.
  • Je potřeba umět pomocí sebevědomých zákonů zkrotit různé "zdravotnické výrobce" se současnou snahou a podporou umět si toto v přiměřené míře vyrobit i doma, aby se nepodporovala nenažranost zdravotnické lobby, které rozhodně nejezdí v obyčejných autech a v teplácích a za jejichž dýška a různé pozornosti jezdí mnoho zůčastněných ze zdravotnictví ..na různé "školení" či jak se říká takovým dovoleným včetně rodinných příslušníků, aby se takto rovněž zkrotila i nenažranost a plýtvání pojišťoven, kde rovněž není žádná zpráva o tom, že by tam neměli ani na výplaty a byli úplní chudáci. Zkrátka je čas začít si pomalu ve své zemi dělat pořádek a nedopouštět, aby naše země byla hloupou a naivní dojnou krávou, kterou si může kdejaký chytrák přijít podojit, jak si umane s tím, že celoživotně pracující člověk a podle nich možná i obtěžující pacient si toto má vše platit i schlupama znovu v plné výši.
  • Nerozdělujte si statisícové odměny. snižte platy a bude peněz dost. Nenažraná prasata.
    • Ředitel VZP má plat měsíčně 200 000 kč a dostal odměnu 650 000 kč. Za co? Za běžnou práci či za IZIP ?
  • Nejvíce by zdravotnictví ušetřilo pokud by ti,kteří jásali pro Havla,Klause a podobné darebáky a pak pomáhali rozkrást státní majetek přes kuponové privatizace,měli ve zdravotnictví nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.´.Takto ušetřené miliardy použít na svižné splácení astronomických dluhů.Pokud by byl uvedeným lidem,kteří jsou už v důchodu,vyplácen důchod jedině na holý zadek bejkovcem,tak by měla tato země správně nakročeno k postavení základu pro důstojný život budoucích generací.
  • Pojišťovny hradí z pojistného hovadiny a některé léky si pacienti musí hradit v plném rozsahu sami, protože pojišťovny na ně přestávají přispívat-
  • a proč????Odpověď najdete u Karolíny Peak,která svým rozhodnutím poslala české výrobce léků do ztrát.Tak to vypadá když funkci dostane někdo kdo tomu vůbec nerozumí.A to nás čeká další "odborník"v uskupení Lidem na dopravě je VYUČENÝ KUCHAŘ..alias odborník přez dálnice.
    • Tu krávu ani nezmiňuj
  • Zdravotní pojišťovny přestaťe platit nesmysly jako jsou vitaminy, antikoncepce, plavenky do bazenů, ochranné pomůcky na kola, atd. Začněte financovat to co pojištěnci od vás očekávají, tedy výkony lékařů, léky a nevyhazujte peníze poplatníků za hovadiny. Chce to na vás podat trestní oznámení pro porušování povinností při správě cizího majetku.
    • Chce to na vás podat tr.... Šmankote, co je to za větu?
      • Nerozumíš té větě, já ji rozumím bez přemýšlení.
        • No právě - bez přemýšlení...
          • a co obsah? Ještě horší,že!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit