Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jdi tu daň z blbosti vybírat u cikánů.Ti se sami o sebe postarat nedovedou.Když jim nenajdeš práci,tak tě poženou s mačetami.
  • to je pro doktory se" hodit" marod a může celá vláda jít k šípku *11*
  • Je to jenom pšouk. Nedají jim nic, a oni stejně zůstanou. Když vláda neustoupí, tak budou rychle ty výpovědi stahovat. Tak by to bývalo mělo proběhnout i u nás.
    • Naopak. Musej vytrvat a vláda ať si do nemocnic dosadí svý dobře placený státní úředníky bankéře a právníky. A až bude všem jezdit smrt po těle,pak se možná proberou.....
  • Každý občan v Česku i na Slovensku studoval za státní, či peníze daňových poplatníků. Takže každý, kdo jde dělat do zahraničí, třeba zedníka, nebo prodávat do hypermarketu, by měl peníze podle Vašeho tvrzení vracet. Nejvíce by měli pak být sankcionovaní ti, kteří studují a pak se na školu, nebo na obor vykašlou. Váš názor je hloupý, nevím, proč zrovna lékaři mají dělat někomu blbce.
    • Výuční list ,nebo maturita,tak to je standart.Takže to si každý zaplatí sám,nebo jeho rodina na daních.Vysoké školy je nadstandart.Tak když studenti jásali pro kapitalismus,tak ať si to platí.Do vysokoškoláků cpali komunisté horem, dolem a nakonec byli studenti první,kdo se nechal od politických lumpů zblbnout.Proto se už podruhé chyby komunistů nemůžeme dopustit.Prostě kdo chce studovat vysokou ,tak ať si ji zaplatí.Toť názor tvrdé levice.Pravičáci sice mají jiný názor.Ti chtějí studovat zadarmo.Pak říci děkujeme a odcházíme.Ať si pak lidé zase platí někoho,kdo udělá stejné.Rovněž z cikánů je třeba udělat řádně pracujíci lidi,kteří se budou živit výsledky své práce.A to i kdyby měli začínat jako výrobci ekologicky čisté elektrické energie,chozením v žentouru.Ti vláídní lumpové udělali,za komunistů,z řádně pracujících cikánů,povaleče na podpoře záměrně.To aby z nás ti vládní lumpové udělali co nejdříve kolonii Západu,zvanou Česko.Tito vlastizrádní lumpové zaslouží narazit na kůl.A to ještě po řádném stažení z kůže.Pokud si někdo zaplatí vysokou a znalostí nebude využívat,tak poškodí jenom sebe.Tako poškozuje stát.Například Nečas.Vystudoval obor jaderné energie a co roků jen mlátí hubou v politice.Takový by to měl vrátit státu první.Lékaři se svojí sprostotou zviditelnili první.Tak ať první začnou náhrady za svá studia do státní pokladny vracet.I tak jim bude zbývat mnohem více než jiným lidem.Není dobré hned před každým doktorem padat na zadek.
  • I slovenští lékaři studovali za peníze obyčejných lidí.Napřed,pokud chtějí stávkovat a nezaplatili státu peníze,kolik vynaložil na jejich studia,tak každému stávkujícímu lékaři,vyplatit pětadvacet,na holý zadek bejkovcem.Když to nepomůže aby náklady na svá studia zaplatil,a nadále nebude chtít pro národ pracovat,tak uvedenému lumpovi,vydloubat oči,a vylámat prsty na rukou.Pak ať se jde živit do zahraníčí jako doktor.
    • odevzdej voloďo stranickou knížku
    • Mezi nejvyšší hodnoty patří moudrost a vzdělanost, bez té není pokrok a společenství stagnuje a žije z podstaty (jako u nás). Vzdělaný člověk se dokáže postarat sám o sebe, o svou rodinu a vytváří prostředí užitečné pro všechny. Proto každé moudré společenství podporuje vzdělání. Kdo není schopen se učit a vystudovat, měl by platit to státní pokladny daň z blbosti.
      • doufám že nejen sebe ale celou rodinu dokážeš odoperovat a ze všeho vyléčit nebo již začni platit za svoji blbost
      • Ty jsi zaspal dvaadvacet roků,když ještě dnes píšeš,že žijeme z podstaty.To tvrdili už ti lumpové co se dostali po komunistech k moci.Tu podstatu už dávno dokázali rozkrást.Dnes už žijeme na dluh.To co se rozkradlo,to prostě chybí.Prostředí užitečné pro všechny vytváří každá profese,pokud jí lidé dělají pořádně.Například ,kdyby jen energetici zavřeli naráz energetická zařízení,tak pro stát to bude větší pohroma,než kdyby stávkovaly dvě třetiny doktorů.Každému doktoru nakonec stejně pacient zemře.Tak není důvod,proč by měli chodit s rypákem nahoru.
        • tebe je hrozná škoda nechat tě jenom psát zdařilosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit