Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nám začíná konečně fungovat ta vytoužená demokracie, páni nám budou určovat co budeme
    moc žrát a co ne. Je velmi chválihodné, že ten zakomplexovanej ministr dopravy se nám stará
    o naši výživu a zdraví, ale že jsou cesty na maděru, veřejná doprava jezdí tak jak to vyhovuje dopravcům a ne cestujícím, je asi vedlejší.
    Když žere mrkev on, tak ji bude žrát i národ. Asi by měl vystřídat ministra zdravotnictví, když mu na srdci tolik leží naše zdraví. Jaký jídelníček mají asi naše hlavy pomazané?
    Nikdy jsem nebyl komunista i když jsem trochu levicovějších názorů, ale to co dělají poslední vlády je do nebe volající. Zlatí komunisti, nechali lidi najíst, byla práce, školství atd. Od "revoluce" se do všeho vrtá, mění se zákony ve prospěch mocipánů a pak to takhle dopadá. Čím víc se do hov..a vrtá tím víc smrdí. Co bude příště ? Určí nám i to kdy a jak si dojít na veklou a jak velkou budu moci udělat? Budeme platit daně i za to, že dýcháme? Stejně se všechny peníze po zvýšení DPH ztratí v kapsách mocipánů, jejich patolízalů a rádoby podnikatelů. Nechtělo by to pomalu přemýšlet o Egyptské revoluci? To co dovedou vypotit naši pohlaváři a někteří poslanci ve svých hlavách, aby si ukojili svoje zvrhlé choutky a mindráky, je katastrofa. To co mají v hlavách je až děsivé. Kam chodili do škol, chodili- li tam vůbec.
    Snad už jenom "Bůh nás opatruj",
    a nebo to vzít do svých rukou, vždyť to dál už s nimi není možné. V racíme se snad do středověku,
    zachvíli člověk nebude mít ani na bydlení a jídlo. A kde je placená zdravotní péče, spoření na důchod,
    placení škol atd. Kdy budou mít dost, kdy už se nažerou k prasknutí a nás nechají aspoň trochu žít!!!
  • Nějak mi hlava nebere. Takže povinné fondové "spoření" se nekoná. Tím pádem, žádný, nákladný převod do fondů se nekoná, tím pádem náklady jsou nulové. Zvýšení DPH, bylo plánováno na úhradu právě tohoto vyvedení. Takže není důvod zvyšovat DPH. Proč se snižují odvody na sociální pojištění, když chybí v systému peníze, ví jen pánbůh, Drábek a možná Kalousek. Pokud by nechali vvěci, tak, jak jsou, snížili stropy sociálního a zdravotního pojištění, tam kde jsou nesmyslně nastavené, získali by do rozpočtu potřebné peníze, bez násilí.
    Ptejme se těch zrůd, oč jim skutečně jde. Zdá se, že cílem, je zbídačení většiny lidí, pro nic, za nic.
  • Ano,jako po válce,slepice na betonovém dvorku ,4 králíky na balkoně,husu jsme na vánoce vykrmovali šiškami ve sklepě(to už dneska nejde,zavřeli by vás pro týrání zvířat).Byli jsme mladí ,štíhlí ...a veselí,když děda dovezl kus uzeného z vesnice.Co nám chybělo.Brambory,mrkev a ostatní na zahrádce-bramboračka k obědu byla.Co je to suši jsem nevěděl a vězte že mi to bylo jedno.Z Kaufů se nadělají muzea primitivního kapitalizmu a bude se v nich předvádět tumel NH.
  • Bárta se mi líbí čím dál víc,jsme otylí,jezme št'ovík,to zapomněl dodat.Je to takovej inteligentní vychcánek,mě jen zajímá proč do vlády lez,prachy má,že by proto aby měl ještě víc?Nebo touha po moci? Je to takovej upištěnej Napoleonek,a myslím že o něm ještě uslyšíme.
  • hlavně,že nám chutná!
  • A zavedeme bezmasé čtvrtky,blahé paměti.To jsme ale tzv.revoluci nemuseli dělat.Maso bylo od 20.-do 45.-Kč.
    • to byla revoluce? haha
  • Bylo by dobré,aby se národ také projevil ,v pozitivním duchu.A všechny politické lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,po znárodnění jejich majetku,hnal makat do pracovních táborů.A na potlačení nezdravých stravovacích návyků,jim tam zajistil hodně práce a takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.A ne ,že za to jak tuto zemi zbídačili,že budou nadále chrochtat blahem.
    • ale jak?
  • Stát mnoho nevydělá budeme si zboží kupovat ze dvora jako za války a na mrkev ze zahrádky a pašíka v bedně se 20% nevybírá. Elektřinu získáme z větru a slunce . *12*
  • Bárta je jen morální kretén a populistický šašek, kterýs se svou tlupou blbů a rozhoďnožek, podvedl své voliče! Jásejte, tupý voliči Velkých Volů, dinosauři vyhráli a VV zase v předklonu jen panáčkují, cha,cha! *12* *1* *12*
    • tvrdé hodnocení

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit