Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • struzzo
    Wow, pepř miluju! To mě uklidnilo, že můžu pepřit ještě víc než doposud. 😀 Často se totiž říká, že není tak úplně zdravý. Navíc se snažím zhubnout, takže je pro mě fakt úplně ideální. Jinak pokud by i tak někdo měl problém s hubnutím, na základě doporučení kamarádky dávám tip na Pestrý Jídelníček, což je stránka, kde vám vytvoří jídelníček na míru. Ono je koneckonců vše o tom, že si hlídáte příjem kalorií. Mějte se hezky!
  • Jakmile se někde oběví skupina vědců....... ( pochopitelně anonymních ) nebo špičkový zaručený PRODUKT ..... Dusím se v záchvatu smíchu. Pak ho vystřídá pocit smutku kolik retardů zase naletí.

    Jak už bylo níže řečeno spousta věcích je dána genetikou dovolím si ale nesouhlasit s obezitou. Dle jednoduché rovnice výdaj > příjem = úbytek hmotnosti ........ Neviděl jsem v koncentráku jediného obézního.... ano vím extrém. Ale lepší strava, jako měsíc v koncentráku než za dva měsíce na marách.
    Znám kluka co si čistil zuby i po sklenci kokakoly. Tak dlouho až si zničil mikloflóru a zuby se mu normálně rozsypaly. Zbyly jen černé pahýly.
  • Genetika je daleko silnější než všechny přípravky tohoto druhu a stejně tak i kazivost zubů je jí ovlivněna takže nevěřte blábolům stomatologů,že si stačí čistit zuby a budete je mít zdravé,dělají z vás hlupáky jako i ti,kteří ted propagují čištění zubů bez zubní pasty a vydělávají na různých připravcích a nejen oni.
  • Sníte zázračnou pilulku a zhubnete. Smutné je že hodně lidí tomuto podvodu
    stále věří. Utrácejí peníze za tyto nefunkční pilule a reklamní oblbovači bohatnou.
    Jenže lidé jsou pohodlní a je pohodlnější si vzít pilulku než cvičit.

    Každé člověk má tělo a trávení nastavené jinak. Ve škole jsem měla kamarádku
    která jedla málo a přesto měla problém s nadváhou. Jiná jedla za tři a byla hubená.

    Stejně jako to prolhané heslo - když si budete čistit zuby budete je mít zdravé a bílé.
    To není pravda. Řada lidí si je čistí a přesto je má stále žluté.
    • Už dlouho jsem se s někým /ač ho neznám/ tak neztotožnil !!!
      A jestli mohu jen tak jako pro pobavení ani vždy neplatí to co jsem zažil,když sousedka po převratu napsala si na recept na zhubnutí a tenkrát ji přišel recept:"Nežer!"
      Opravdu jsme každý jiný a pánům jen připomenu třeba auta.Některé si veme na stovku třeba pět litrů a některé třeba dvanáct !!!!!
      Jinak dodatek.Kéž by byla jen takováto témata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit