Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná se národ na tyto lumpy ze Strany zelených tak dopálí,že jim začne přebarvovat jejich zelené huby,drátěným kartáčem,na rudo.Od takto zbídačeného národa,,jako jsou Češi,se dá očekávat mnohé.Jenom ne,že ty lumpy,kteří Česko zbídačili ,bude národ chválit
  • Zelení by místo podávání žalob se měli podívat poctivě,jak,když byli u moci,pomáhali záměrně Česko zbídačit.Například Bursík bezhlavě prosazoval nemravné daně pro ty co topí uhlím.Rovněž takzvanou ekologickou naftu.takže přes bezhlavé pěstování řepky se snižuje úrodnost půdy.Při tom,v za komunistů soběstačné zemi ve výrobě potravin,se dnes do Česka přibližně polovina potravin dováží.Až ,v další topné sezoně nastane v Česku Velká doba ledová,kvůli uzavřeným produktovodům z Ruska,tak to začne pro Zelené pořádný tanec.až je bude národ,za podíl na zbídačení země,v ulicích linčovat.
  • vytahovat se na fotce jak ho má velkého není vhodné *1* *1*
  • To je všude! Členové jistých strany si tím zajistili výhody oproti "běžným" smrtelníkům. Zneužili tím své postavení a využili to, že měli informace dříve, než ti ostatní a měli vliv při projednávání územních plánů! Proto jsme často mohli slýchat věty vypouštěné různými zastupiteli a lobbisty-Já peníze sehnat/vydělat(!!!), umím!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit