Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strana zelených je sice podle zákona jako povolena jako politicá strana.Žel stále-i přesto,že při volbách dopadla jako beznohý,který vyskočil bez padáku z letadla.Hlavní příčinou je jejich vedení
    zejména Bursík a potažmo Liška.Bursík se projevil jako skalní pravičák,který plně podporoval program ODS.( chápu ho.Jak by mu prošla oprava jeho domu za státní penize,kdyby se postavil proti ODS ?)Vlastní program SZ mu byl šuma fuk.Ortodoxně prosazoval a plně schvaloval veškeré
    zákony,byť by přinesli této zemi jakékoliv škody a také přinesly a stále přinášejí.No a Liška jen stále
    papouškoval to,co ODS potřebovala a dělal si ze svých členů srandu.A stále to dělat budou.
  • Pokud Liška zůstane v čele strany, tak to není tak špatná zpráva. Zaručuje, že strana zůstane v politickém suterenu, kam jí za pomoci různých politických karikatur typu Kuchtová, Zubová, Jaujau apod. přivedl.
  • Zelení,ti ať se stáhnou a jdou a jdou a jdou.Nikdo,mimo zlakopů se zelenými teoriemi po nich neotočí,nikomu nebudou chybět.A na lep jim sedla i EU - biosložky do paliv zdražily bezdůvodně ropná paliva a škodí víc jak ropný produkt.Odkládání a prodražování výstavby dálnic,prochody pro čolky a podobné nesmysly.
  • SZ ,v době jejího podílu na vládě, dopomohla této zemi k takovým škodám,že ji všichni členové této strany do konce života nenahradí.Proto jim bude třeba,při dělání pořádku v této zemi,znárodnit veškerý majetek rodů straníků SZ.A ten použít na náhrdu jimi nadělaných škod.Je všechny pak zapřahnout do žentourů,aby chozením do kolečka,přes převodovku ,poháněli elektrický generátor.Tak vyráběli ekologicky čistou elektrickou energii.Bude to pro ně rozumnější práce,než poskakovat před Temelínem, prosazovat bezhlavě sluneční elektrárny nebo biomasu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit