Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Ukrajina požádá o vyloučení Ruska z Rady bezpečnosti OSN, uvedl ukrajinský ministr zahraničí"

    Takže na jedné straně vyhrožují a potom přichází válečný buřič s mírovou fanglí? Hochu hochu ale tobě už na světě málokdo uvěří. Před válkou se uzavíraly v Minsku okrasné dohody. Jen chybělo je dodržet. A nyní tady vyhrožuješ s novým mírem? Všech zúčastněných?  Ale všichni jste jen tři. Azbukoví a USA. Nikoho jiného vaše válčení nezajímá. Vy si to vyřiďte mezi sebou. A s tím tribunálem pro válečné zločince bych to neviděl tak naprudko. Pokud ano? Máme i my tady svá želizka v ohni. Minimálně tři. Všem držíme palce. Dolů.

  • josef.chmela

    Tak tento válečný štváč, poskok a figurka USA teroristů má mírový plán? K smíchu. To by mu musely nejprve schválit USA, a to jen tak nebude. Kšeft je kšeft a kšeft se zbraněmi je ten nejlepší.

  • Ještě jeden bod chybí: Spravedlivý  proces s fašisty z AZOVa apod, kteří tuhle mašinérii připravovali od r. 2014

    • Diwa

      Přesně to jsem chtěl napsat ! Píšete to naprosto přesně ! Lidi kteří se nam podílejí nebo podíleli tak dnes ze sebe udělají obětního beránka a chudáka ! Tento pán který s touto válkou má hodně společného bude radit světu co má dělat ! Opravdu bych se rozmýšlel pomáhat někomu, kdo oslavuje Banderovce a za éru po rozpadu SSSR neudělal pro zlepšení života vlastních lidí nic !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit