Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alicia1

    Zda se, ze porusteni cesti soudruzi vyhnani ze Seznamu, nasli nove utociste kde se mohou vysemenit. Z jejich lamentaci primo sala tezka frustrace z hlemyzdiho tempa, kterym se pohybuje "osvobozujici" Blitzkrieg fuhrera Putina. Uvitani armady SS ktere bylo planovano na 4. brezna v Uzhorodu se take nekonalo. Holt, fuhrer mini, ale pan buh meni., c’est la vie.

  • TheGGG

    není to naše válka, nijak se nás vojensky netýká a mě zajímá pouze to jak lokajové z pětikolky podpoří tento stát a jeho občany v době blížící se krize... fidlala ať si hlavně nehraje na státníka s mezinárodním vlivem, když je sotva vrátný bruselu

  • Velké řečnování mělo 2 vrcholy. Převelice úsměvná nabídka válečného štváče, že si ČR vezme jako patronát nad výstavbou některých oblastí Ukrajiny. Hochu to těžko. Tady máme svých problému dost. Ty budeš jako válčit? Za naše? A my jako budeme pak stavět? Též za naše? Možná přijedou brigádníci ze sněmovny. Jistě jim půjde práce na stavbě jako dnes to  tleskání. Ovšem místním vrcholem bylo opět pozérství a plané žvasty nějakého Fialy. Domácí potíže, energie, zdražování, peníze na děcka? Vše zapomenuto. Jistoty musí mít především UKáčka.

    • Právě jsem dojel nasr.ny z lidlu. Plno ukaček, vysmati jak leča, lidi do padesatky, slušně ohaknuti, mladi chlapi co by meli bojovat, hlučni jako by jim to patřilo a koše narvane k prasknuti! Tak tihle určitě nestradaji, nasinci take nakupy nemaji....

      • Mně zdražování nevadí. Dřív jsem koupil deset rohlíků a litr mléka. Teď rohlíky v kuchyni rozpůlím nožem, takže jich mám dvacet a litr mléka rozliju do dvou půllitrových lahví. Tak mám za stejnou cenu dvakrát více. Na mne si hladomor nepřijde....😯

  • goyim

    "Rusko podle něj nechce válku na Ukrajině zastavit."

    Řekl lhář a zkorumpovaný miliardář Zelensky. Realita je bohužel taková, že je to právě Ukrajina v čele s touto parchantskou loutkou, co kompletně ignoruje diplomacii ze strany Ruska. A dělá to na základě tlaku Ušáka a Čajovníka, kteří to blokují. Tohle už je veřejným faktem nějaký pátek. Třeba se i Tiscali chytnou.

    Západní propagandistická mašina opět tzv. vyrábí souhlas o tom, jak to Putin nechce zastavit a "připravuje se na dlouhou válku". To je samozřejmě projekce Ušáka jako obvykle. ;} Obviňovat druhé z toho, co sám dělá, je jeho klasický modus operandi.

    • Ježkovo zrakové orgány!! To bude vyloučení alespoň na dvacet dva let. Hrdinu, kandidáta na metál od Senátu a situačního komika takhle označovat? 

      Pro ukrajinská mediální a politická masáž (slovo ilustrující ruční uspokojení považuje redakce za nevhodné slovo i když jde o medicínský výraz) bude pokračovat i přes Vaše nevhodné a neobjektivní příspěvky. Heroj nemůže být přeci lhář!!

  • Jediné co je zde totál úděsné je jak je česko profilckováno ruSSáckou pátou kolonou.

    Je nejvyšší čas vyjít do ulic a této prašivácké ruSSácké pakáži ukázat kdo je zde doma.

    • goyim

      Jediné co je zde totál úděsné je jak je česko profilckováno USSáckou pátou kolonou.

      Je nejvyšší čas vyjít do ulic a této prašivácké USSácké pakáži ukázat kdo je zde doma.

      Je třeba začít u hlavy - Fialovou vládou. Pak pokračovat u "novinářů" a jiných aktivistů z neziskovek.

    • Nebudeš se na té ulici úplně sám, cítit opuštěný, až se všichni budou vyklánět z oken a při pohledu na tebe si ťukat na čelo? 😀

    • Novák je hrdina!! A jak takové lidi chcete poznat? A co jim bude člověk jako vy ukazovat? Kecy od klávesnice a vylitý mozek? 

  • Tato vláda není naší vládou, jsou to zaprodanci USA.

    • Primitivnío žvást primitivního ruzSSáckého trolla. 

      Kolik ti ruSSáckof...ilcko za tyto žvásty zparch..tělecké ruSSácké bes..ie platí?

      • Na školení vás čili psát ta dvě SS. Zatím dobrý, to vám fakt jde. Mezi UA fašisty nevidíte? Já jenom pro pořádek. 

      • Ses p o s r a l v kině de bile?

      • nováku vem si prášky!

        • Zbytečné. Tam už pomůžou jedině elektrošoky.....🙂

  • Podle posledních zpráv, tanky dodané českou republikou, řízené Ukrajinci, kladou tvrdý odpor ruským agresorům. Ukrajinci budují obranné postavení na linii Čierna nad Tisou,  Veľké Kapušany a Humenné. Ukrajinci, chránící Evropu před ruskými agresory obsazují Václavské náměstí a vyhlašují zákaz vycházení na ochranu civilního českého obyvatelstva. MY TADY TY ZAPRÁSKANÉ RUSÁKY NEPUSTÍME  prohlašuje Generallissimus Zelenský. Koneckonců naše národy jsou spolu historicky spjaty v boji proti Rusákům už od srpna 68. 😯

    • Vojenské posádky v moravsko-slezském Frýdku-Místku a Holešově se ukrajinským bratrským osvoboditelům postavily na odpor, ale byly pražskou vládou označeny za vlastizrádce a vyzvány ke složení zbraní. A to je správné....S RUSÁKY SE PAKTOVAT NEBUDEME!!!!!

      • Ty musíš mít opravdu těžký a bolestný život.

        Vyzvracet něco takového ze sebe na to musí být opravdu "myslivna". Nebo jen opisuješ co ti nějaký zparchantělský ruSSácký zm..d poslal z jejich pelešince v Korunovační? Co ti za ty žvásty platí?

        V jednom jediném máš pravdu - že ta ruSSácká hnídská bestie by po té co by Ukrajina padla nezaství na její západní hranici. Proto musí Moskva dopadnout jak Berlín v 45 a před mauzolem se povalovat kadavér z toho skřetského komouš. bandity putina.

        • Zase jsi spolykal předžvýkané kecy sr..čkovize NOVA a jim podobných? 😉 A teď jako správný bezmozek NOVÁK  opakuješ ty kydy ZNOVA a ZNOVA.....nevzdávej to, tvůj psychiatr v tvé uzdravení věří.....i když já ne.....podle mne hloupý ZNOVÁK jsi a navždy jím zůstaneš....😀

  • To byl tyjátr jak za soudruhů,hajaja Fiala přečetl pohádku,Pepek Vyskoč něco zaskřehotal a potom jeho božstvo spustilo.Připomně nám SSSR pod vedením Ukrajince Brežněva a hovořil jak statečná UA musí odrazit dnešní Rusko a chce víc zbraní,no a nakonec přidal sláva Ukrajině. A všichni snad měli i inkontinenční krizi a muselo to tam čvachtat. Ztopoření tleskači ihned obvinili že SPD je pátá kolona Putinovi trollové atd.

    Komik asi taky měl buď ere*ci nebo komplet orgas*mus.A potom na ČT24 hovořil politolog a expert.Další průs*er.Snad se to dá na červeném tlačítku dohonit a zhlédnout.

  • mun.go

    „Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj oklamal a podvodom donútil európske krajiny, aby dodávali zbrane do Kyjeva“. Tento názor vyjadril Thierry Mariani, člen Európskeho parlamentu a francúzskej strany Národného zjednotenia. Poskytol rozhovor pre denník Valeurs Actuelles a komentoval súčasnú situáciu na Ukrajine a konanie jej prezidenta.

    Europoslanec nazval hlavu štátu hercom, ktorý využil neznalosť európskych politikov o tom, aká je v skutočnosti situácia na Ukrajine: „Volodymyr Zelenskyj je herec. Zahral si na mylných predstavách predstaviteľov západného sveta. Podarilo sa mu rýchlo využiť európsku slepotu. Tento iluzionista dokázal oklamať európske hlavné mestá, ktoré sú teraz pripravené spáchať ekonomickú a geopolitickú samovraždu, aby ho potešili a vyšli mu v ústrety,“ zdôraznil francúzsky politik.

    Ukrainian President Volodymyr Zelensky deceived European countries by persuading them to supply weapons, said Thierry Mariani, a member of the European Parliament from the French National Rally party, in an interview with the Valeurs Actuelles newspaper.“Vladimir Zelensky is an actor. He played on the delusions of the Western world. He was able to quickly take advantage of European blindness. … This illusionist managed to captivate the European capitals, which are now ready to commit economic and geopolitical suicide in order to please him,” the politician explained.

    K nalezení na více místech - například zde

    Zelensky played on the delusions of the Western world

  • Nejhezčí bylo,když tomu jeho blití ta sebranka ve stoje tleskala.Zaprodanci....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit