Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panu velvyslanci vypršel mandát. Tak šupky dupky do mundůru a hybaj na frontu.

    Hezky se to mluví, hůř dělá.

    Může se postavit vedle komika a manekýna, který jen přijímá návštěvy a poučuje svět o demokracii. 

  • OvcanHavel

    Když nevytopíte byt, můžete spát v zahřívací stanici. Němci budou hromadně přespávat v halách

    Německá města a spolkové země začínají přemýšlet nad nadcházejícím zimním obdobím. Vzhledem k energetické krizi a k Putinově hrozbě, že zastaví dodávky plynu, tak vedení měst začala vymýšlet krizové plány, jak se s případným zastavením dodávek plynu vypořádat. Ve spolkové zemi Porýní-Falc dokonce pro své obyvatele plánují zřídit výtopny. Informuje deník Bild. Šetřit se bude všude, někde se mají například vypínat na křižovatkách semafory.


    Dáváme to Rusákovi pořádně sežrat, společně to dokážeme, stačí jenom držet a vydržet😂😂😂

  • Tak to vidíš kluku horlivý.Běsníš tady, vměšuješ se nám do festivalu ve Varech - a sypeš domů! A tam doma můžeš špacírovat po bulvárech s těmi prsty do véčka.Takové horlivce zejména z tvojí azbukové země už tady moc rádi nemáme. Možná na začátku. To bylo všechno jinak. Nyní se nám tady tvoji rekteanti špacírují po ulicích a vysedávají i polehávají na sluníčku. Nevadilo by kdyby tady byli za svoje. Ale tady za kopcem v Užgorodu se neválčí a je tam pohoda. A co my tady jako s váma? Máte převeliké zastání u toho tlučhuby ze Strakovky. To jde pěkně od huby, co? No jen aby vydrželo. Vypadá to, že na podzim se bude lámat chleba.

  • Co odvolat Ukrajince.V 80% se na Ua nebojuje 

  • gaheris

    Situace ač vážná přesto však beznadějná! Zelenskij je pašák, nebojíme se ho avšak!

  • Makak

    MIP 73 Bystro! Ruská zima přijde letos nečekaně brzy! Ruský voják se stane štamgastem evropské kavárny!

    Bistro je rychlé občerstvení. Jeho vznik je spojen s koncem napoleonských válek, kdy se do pařížských kaváren navalili vítězní ruští gardoví husaři a atamani kozáků, posadili si ke stolům, a jsa pod dlouhé cestě z Moskvy nedočkaví francouzských lahůdek a vybraných vín začali pohánět francouzskou obsluhu výkřiky Bystro! (Rychle!) A mávali přitom šavlemi a cinkali zlatem. Francouzi se nejprve ruskému spěchu při jídle a pití vysmívali – Východní Barbaři, neumějí si nic vychutnat! Ale brzy pochopili, že mladí ruští důstojníci spěchají, protože je čekají jejich pařížské milenky. A uvědomili si, že na principu rychlého občerstvení se dá vydělat, protože spousta lidí neustále někam pospíchá, ale najíst se potřebuje.  A tak, ač ruští gardoví husaři a kozáci odtáhli zpátky na východ, Bistro, jako první způsob evropského rychlého občerstvení  po nich zůstalo.

    Proč to píši. Protože před pár dny se ve vyhlášené kyjevské kavárně setkali významný agent Jejího Veličenstva, a významný agent  tajné služby ukrajinského prezidenta Zelenského. A při tom rozhovoru ukrajinský agent řekl agentu Její výsosti – Na místě, kde sedíš, budou brzy sedět ruští důstojníci. Válku prohráváme. Je to všechno jenom otázka času.

  • Mluvka Ukrajinského velvyslanectví v Praze mňoukala do TV, že panu velvyslanci skončil pětiletý mandát a že je tedy přirozené, že končí.

    Holt jsme se měli víc snažit a dávat víc do bezedných kapsiček pana Zelenského. Ani to, že máme ukrajinského premiéra nestačí. 

  • josef.chmela

    Tak dopadne každý kdo leze dnešním mocným - nemocným do zádele. Tak dlouho dělal zelenému šaška až ho sám zelený poskok USA teroristů odvolal. Zřejmě nešaškoval přesně podle not.

    • Ne, ne. Jede si pro výplatu v dolarech. A Zelensky je královsky odmění za služby a dá jim i něco z miliard, které byly na Ukrajinu poslány. Každý měsíc Ukrajina potřebuje 5 miliard USD na financování státních zaměstnanců. Za květen to zaplatila EU, tedy my všichni. Za červen to zaplatil mezinárodní měnový fond, který půjčil peníze Ukrajině. Ta je již nikdy nevrátí. Takže teď dochází na Ukrajině k porcování medvěda, jak známe z ČR. Hoši poberou miliony USD a zmizí za svými majetky, např. v USA. A chudáci - hlupáci - Ukrajinci budou umírat za tyto nacisty a banderovce. Nakonec z Ukrajiny nic nezbyde a rozpadne se na jednotlivé oblasti, z nich většina přistoupí k Rusku.

  • tobro

    Ježiš marjá, co budeme dělat? Já to snad nepřežiju! Úplně zkaženej víkend... 

    😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂😂 .. 😇 😇 😇

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit