Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukrajina - vůdci svobodného světa  ha, ha. To si ten komik snad hraje na spasitele světa ?

    Ten neumí spasit ani vlastní zem, umí ji jen rozbít a vylidnit.

  • Na zasedání OSN ,říká ruský velvyslanec: Z historie víme že když Kateřina Veliká zakládala Oděsu, tak jí tam okradli ukrajinští zloději. Vyskočí ukrajinský velvyslanec a křičí: To je lež! Tehdy žádní Ukrajinci nebyly. Ruský velvyslanec se usměje a povídá :Tak to bychom měli.

    • Pro koloběžku nebyli

  • Myš taky řekla hadovi, že se ho nebojí.

  • Ty špíno ukrajina je nejskorupovanější stát v Evropě.do eu nepatří

  • "Plukovník Leonid Kasinskij
    25.12. hlásil, že rakety Iskander se “speciálními hlavicemi” jsou už v
    Bělorusku připraveny k provedení odvetného úderu proti zemím NATO v
    jejich dostřelu – krom Pobaltí, jen Polsko, Česko a Slovensko!"

    Taková vánoční zpráva proběhla nepřátelským tiskem. U nás se tradičně mlčí.Jako by se nic nestalo.Jasně že se tady "nikdo nebojíme". Jen se tady absolutně nikomu nechce umírat pro arogantního zeleného mužíka.Mužíka který si nevidí na špičku nosu.I pokud by to byl obyčejný blaf, tak je to na pováženou.Tady není zájem se sebemenším způsobem obětovat za UKáčka.My jsme tady nikoho neprovokovali.A pokud chtějí v Praze válčit? Klidně mohou.Ale bez nás.Držíme statečným a nebojácným rekům ze Strakovky palce.



  • Každopádně Rusko se "odkopalo" v celé své "kráse". Jako zaostalá rozkradená země zubožených lidí, lupičů a vrahů. Na druhé straně superbohatých oligarchů, kteří žijí i s rodinami na svých jachtách s miliardovými dolarovými konty v zahnívajícím dekadentním západě.  😉

    • Pohádky já rád 

  • Hlavně ten Stepan Bandera a jeho čeládka . . . 

    • Bandera je 70 let po smrti a pořád se ho ruská čeládka bojí.... 😂


      • Koho nacisty Banderi?Těch se většinou báli Čechoslováci v pohraničí 

      • Banderovci ale působili i v protektorátu Boehmen

        und Maehren, ale též v rámci "Slovenského štátu"

        ------------------------------------------------------------------

        Byli někdy horší, než Němci - včetně "Sudeťáků"!

        A mezi Ukrajinci je hodně  těch,  co jeho "odkaz"

        uctívají a rádi by pokračovali v jeho stopách...

  • Diwa

    Evropa se rozhodně ruska nebálo ! Ten kdo se bál byl samotný Zelenskyj který všechno podělal !!! Ve finále do "SVÉ" války zatáhl celou evropu. Smutné na tom všem je, že on se chová jako obětní beránek, přitom ta válka je díky němu !!!! On má svým způsobem štěstí v tom, že celá evropa a amerika mu lifruje zbraně a peníze, jinak by se o jeho Ukrajině hovořilo už dávno v čase minulém. Obyčejný lid za to nemůže, ale ta válka nepřišla ze dne na den a on v ní má prsty, ale chová se jak " my nic, my muzikanti " !!!  Kopnul bych ho do zadnice !

  • ja bych chtěl vysvětlit ten vtip co povídal jak se baví dva židovští chlapci v Oděse o Rusku a NATO , to jako se nemůžou bavit dva Ukrajinci , či dva chlapci , né prostě to musí být náboženství židovské , to jsou jako ostatní méněcení ? Jděte už s tím někam . Jinak NATO dávno dorazilo i když jen materiálem . Přesto že fandím Ukrajině strčte si takovou propagandu někam , ztráty Ukrajinců jsou totožné jako Rusů  , to musí být také jasné každému alespon průměrně inteligentnímu člověku . To jako si budeme povinně myslet co  napíše Google či Facebook ? No potěš tak ted už víme proč se to jmenuje sociální síť , chytit a do kádě "správných vědomostí" , jsem už to někde slyšel , jen jeden a správný názor .😎

    • John Swinton, bývalý personální šéf novin New York Times, při projevu v rámci přípitku v New York Press Club, v roce 1883 mimo jiné řekl:

      "V současné době neexistuje taková věc, jako je nezávislý tisk. Víte to stejně dobře, jako já. Není mezi vámi ani jeden novinář, který by se odvážil upřímně vyjádřit svůj vlastní názor. Víte předem, že kdyby to udělal, nikdy by se to neobjevilo v tisku. Jsem týdně placen za to, že své upřímné mínění nezveřejňuji v novinách, pro něž pracuji. Vy ostatní jste placeni za stejnou věc, a kdo z vás by byl tak pošetilý, aby napsal svůj upřímný názor, brzy by se ocitl na ulici a hledal by si jiné zaměstnání. Kdybych dovolil, aby se v jednom čísle mých novin objevil můj poctivý názor, do dvaceti čtyř hodin bych přišel o místo. Prací žurnalistů je zabíjet pravdu, bezostyšně lhát, překrucovat pravdu, hanobit, plazit se u nohou mamonu a prodávat svou vlast a rasu za svůj denní chléb. Vy i já víme, že věřit v nezávislost tisku je bláznovství. Jsme nástroji a vazalové bohatých mužů za scénou. Jsme skákající tajtrlíci, oni tahají za drátky a my tancujeme. Naše talenty, naše možnosti a celé naše životy jsou vlastnictvím těchto mužů. Jsme intelektuální prostituti."

  • josef.chmela

    No, větší hloupost z tohoto namyšleného komedianta zatím nevypadla. A že jich bylo za těch 10 měsíců. USA teroristé si v něm vychovali hloupoučkého ale poslušného psíka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit