Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Izraelci s ním vyběhli, Biden prohlásil, že američtí vojáci za ukrajince umírat nebudou! Zelenskij postrádá zdravý úsudek! Kvůli Ukrajině nikdo třetí válku nerozpoutá protože tu čtvrtou by lidi vedli klackama a kamením! Prostě a jasně trvá Putin na tom, že se v Rusku rabovat nebude! A co nám USA vylepšil? Přejmenoval cigarety Start na Chesterfield, Ovšem s horší kvalitou. A ty tři tisíce za jednoho ubytovaného úkáčka se vším zaopatřením? To by bochníček chleba nesměl stát čtyřicet pět korun, o benzinu nemluvě, voda, topení, odvoz odpadu, je toho už na normálního člověka trochu moc!

    • . . . СКАЗАЛА ВАША ВАСИЛИСА . . .

  • Pan Zelenskij má pravdu - válka je "na spadnutí".

    Začne během roku...

    • A není to pozdě Antone Pavloviči?

      • . . . СКАЗАЛА ВАША ВАСИЛИСА ?

  • Tak III. světová válka? To je zas gejzír blbosti z Kyjeva. Nikdo vůbec nikdo si pro UKáčka nebude pálit prsty. To je pořád vytýkací řízení k EU, poznámky co se udělalo špatně, co se nemělo udělat...  A co dělat a nedělat. Kdy už mu někdo srozumitelně řekne že je to především konflikt těch dvou co mluví v azbuce. Okolí pomůže, nebo též nepomůže.S přibývajícími výtkami a pohrůžkami, spíš to druhé. Svými projevy už dávno nerozdává karty.

    • To se před rokem 1939, kdy Hitlerovi náckové přepadli Polsko

      tvrdilo také . . .

      Jako by Evropě nestačily ty roky 1938 - 1945...

    • vanhorne

      "především konflikt těch dvou co mluví v azbuce."

      Kdyz mas takovy prehled tak nam prozrad, kdo ten konflikt vyvolal, nebo je to uplne fuk? Kill them all and let God sort them out? Chelovek eto problem, no cheloveka no problema, kdysi vykrikoval masovy vrah Joska Stalin. Ze ty dve konfliktni strany mluvi azbukou neznamena, ze dve strany mluvici Cesky by nebyly schopne si navzajem podrezavat krky. Na jedne strane vlastizradni kremloboti obhajujici agresora a masoveho vraha Putina, na druhe stoji obhajci Zelenskeho. Vrah je zlocinec, kdo podporuje vraha je co?

      • Obr Zlobr?

      • NATO? EU? Nebo snad máte pocit, že "aktivně" podporují či snad bojují PROTI RF?

        • vanhorne

          "Nebo snad máte pocit"

          Mam pocit, ze se tady objevil novy ostrileny kremlobot.🤣

  • jesto nesbecny je nesbiti je secki umrtvit !!!

  • Je víc než jasné že Zelenskyj hraje nejen užitečného id*--...,on je totiž jedním z těch co vykrádali a vykrádají ropovody a plynovody a všichni ti UA miliardáři mají vše nakradené právě odsud. Teď navíc Zelenskyj už nejen že nežádá o pomoc,on už přímo rozkazuje a obviňuje co kdo zkazil,zanedbal nebo nestihl včas,naposledy 'seřval'  německého ministra nebo kdo to byl a potom ještě celý Izrael,já nevím je snad sjetý nebo paranoidní nebo opravdu věří že tenhle boj může vyhrát?To víc uvěřím že je schopný nechat vybouchnout další atomovou elektrárnu a zničit nebo aspoň důkladně zamořit Evropu co mu nepřišla na pomoc a neuzavřela jejich letový prostor.

    • vanhorne

      "Zelenskyj hraje nejen užitečného id*--...,"

      Aspon, ze ti kremloboti  si na nic nehraji, protoze ti jsou opravdu opravdovi id*---.🤣

    • Něco takového dokáže ze sebe vyzvrátit jen prašivá rusácká krysa ukrytá v jejich (zatím) palešinci v Korunovační.

      Všeho dočasu rusácké swi.ě. I na vás dřív nebo později dojde a pokud se včas nestáhnete pojede domu v igelit.pytlích nebo vám bude "dobře" v těch vašich pojízdných krematoriích. Nic jiného si něco takového jako je rusácký lidský odpad nezasloužíte.

      Každý rusák je míň než prašivý pes a vhodný je jen jako hnojivo. Nezapomeň do kapsy semínka slunečnice aby aspoň něco užitečného z tebe bylo.

  • Pokročilá umělá inteligence dělá divy a Anonymous dep fake kde se Zelenský vzdává nastavilo pouze zrcadlo jak to vypadá když se použije, a co teprve dokáží byť s viditelnými a slyšitelnými chybami videa těch, kdo si nepřejí ukončení konfliktu a zabíjení Ukrajinských civilistů s téměř neomezenými prostředky a to na obou stranách barikády. Viděl jsem i Ruské podvrhy s vítáním Ruských okupantů "Ukrajinskými občany" ale na Američany z Holywoodu nemají. Většinou ti co tato videa tvoří a lidi okolo nemají dlouhou životnost vzpomeňme co se stalo s partou speciálů kteří "zabili" Bin Ladena.  

  • Gorobilypes

    Míň šňupat by měl pan Zelensky

  • tobro

    WW3 už dávno probíhá.. 😐

  • Makak

    Co to meleš pianisto?

  • ještě před třemi týdny se tady  "cvičení" u hranic Ukrajiny dávalo jako příklad prolhaného Západu . Ta rychlost eskalace je zarážející , tak snad se ten prezident Ukrajiny plete. Evidentně už Rusku nejde o to aby Ukrajina byla vazal kterého může ždímat , nastoupila taktika po nás potopa - zustane neobyvatelná zem ve které budou přežívat jen staří lidé a ostatní se těžko vrátí a když tak zase budou chtít někam jinam , ostatně to už dělali před válkou .

    • Agrese je svinstvo!Ale rusáci varovali Bidena ať udělá něco s biologickými laboratořemi,které byli z USA rozmístěny na Ukrajině a kde se angažoval syn Bidena.A bohužel o tom se nehovoří.Jenom o těch ruských okupantech.Je potřeba víc informací a nemít zacpané uši a zavřené oči.Ahoj

      • i když souhlas , moje názory jsou na tohle známé  , ale ted je na řadě se vypořádat s "rozvojovou "zemí která vlastní jaderné , chemické i biologické zbraně . Bohužel podle toho co se děje tak se může stát že dojde na antrax , toho Rusko má dost . Pokud by nebyli tupí okupanti tak mohli vítězit jen pomocí zpráv v OSN , ted jde o to jak dlouho tohle připravovali a já jsem přesvědčen že v té době ještě kovid nebyl , to bylo někdy od r. 2012 , tak 2-3 roky před Krymem a když vyšel Krym tak začali plánovat tuhle válku na Ukrajině . Tak až to skončí je třeba se nasměrovat zpět na ty farmaceutické ,bankovní  globální "dobrodince" a s nimi mají nevyřízené účty všichni , včetně obyčejných Američanů a Čínanů  .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit