Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Zelenskyj žádá? Já myslel, že nařizuje. Je ve válce a tak by si měl otevření přístavů vybojovat. 

    Tahle hloupá válka přinese lidem mimo Rusko a Ukrajinu spoustu trápení a bídy, nic víc. Jde jenom o to, aby jedna velká země vydělala, aby se oslabila Evropa a to je úkol pro pana Zelenského. 

  • Jasan že to jsou imperiální ambice a také pokus zlikvidovat neoprávněně vybudované laboratoře na biologické zbraně a těch na území UA bylo snad 100.Proto UA vykrádala plynovody,ropovody a střílela Rusy s UA občanstvím a Alej andělů je toho jen malým důkazem.Volodymyr se podřekl že je ve válce už od roku 2014,tzn od Majdanu.Inu když chce hrát komedii,zde spíše drama a tragédii,proč ne?USA mu dají pobyt a za zdefraudované hřivny si určitě pořídil nejednu nemovitost na Floridě a možná i v Californii,jeho děti dostanou školy atd...Metoda pokus-omyl tady asi nezabere,omyl je daleko kolosálnější.

  • Jeden mladý docela přitažlivý člověk, který se ukazoval jen v uniformě neskončil dobře. Velitel Che. Jakpak dopadne velitel oligarchů Volodymyr? Věřím, že to všechno přežije ve zdraví chlapec. 

  • Má pravdu , Rusko se ukázalo jako hnusnonplus ultra jen  proto že Ukrajina nechtěla skákat podle něho , ale to ještě neznamená že budeme přehlížet imperialismus z druhé strany , co si budeme vyprávět zejména s kovidem má USA co vysvětlovat a to se nebavíme o úmrtí a hospodářských škodách , či mafiánských smluv na mezinárodní úrovni farmaceutických  hráčů  (či srá.ů) kteří obětovali i životy vlastních lidí  , jen na poli informačním vítězí . Tak  cenzorům zdar neb podvodné zprávy jsou dělené na ty co jsou "pravdivé" a ty druhé . Normální člobrda se musí někdy smát  co se děje , bohužel co píše "správný" imperialista je pravda a i když to bude lež . Poté je třeba demokraticky zasáhnout a je třeba lidem vyhrožovat , pravda v Rusku a Číně to může být poslední co daný jedinec napsal a to v masovém měřítku.😎

  • A myslí už od roku 2014?

  • Vovko Vovko. Máš moc slabého pamatováka. Ono běží po netu moc autentických videí. A tam se tvoji kluci ukrajinští nechovají moc slušně.K těm druhým. To všechno před válkou. A pak je spousta dokumentů, veřejně dostupných jaký jsi byl kamarád s tou smečkou oligarchů.Těch co měli své vlastní policajty i vojáčky. Klidně to nazvi zlovolnými spekulacemi. Zejména to tam už ukonči. A přestaň dělat válečného štváče č.1. Zejména přestaň poslouchat ty v Praze a v Bruselu.To nejsou kamarádi. Co nevidět, uvidíš sám.

  • Východostepní nájezdníci ve 21.století...

    • Až na tu step máte, bohužel pro všechny daňové poplatníky v ČR, pravdu. Ukrajina, pokud vím, step nemá...

      • alicia1

        Madarska "puszta" je step, tahne se pres Rumunsko az k upati Karpat a znovu zacina na Ukraine a konci na Dalnem Vychode.

    • Taky si to o  Ukrajině myslíme i když nemají step

  • mun.go

    Pondělní proslov ruského prezidenta Vladimira Putina na Rudém náměstí v Moskvě byl slabší, než očekával, řekl Novinkám politický geograf Libor Jelen. Od Putina, který hájil útok na Ukrajinu, čekal agresivnější a více průlomovější postoj směrem k dalšímu vývoji války.

    Putin v projevu zmínil, že „speciální operace” na Ukrajině byla vynuceným a jediným správným řešením. Hovořil také o tom, že se Rusko se Západem snažilo dohodnout na bezpečnostních zárukách a hledání kompromisu. Západ ruské požadavky prostudoval, ale odmítl pro jejich nepřijatelnost.

    ---

    Prostě Putin se zase nezavděčil. Byl v projevu málo útočný ...

  • Všichni ti to přejeme Voloďo, už ať je ten nesmysl za náma! ...a občané ze západní UA se můžou vrátit zpátky domů.

    • Aby nedošlo k nedorozumění a já se nemusel dostavit s vysvětlením na PČR. Původní nadpis článku byl výrok UA prezidenta (dle anonymního autora Tiscali.cz), že "Ukrajina ve válce s Ruskem zvítězí". Já jsem názoru, že válka je výmysl "mocných" a nejvíce jí trpí obyčejní lidé a jenom hyeny se na ní dokážou napakovat!

    • Už aby byli zase ve své  milované vzkvétající vlasti. Do jednoho. Kdo by jim to štěstí chtěl brát? 

  • Spojené státy Ukrajinské válku docela jistě vyhrají. V médiích docela jistě. Tam jiná varianta ani neexistuje. 

    Rusové se stáhnou od Kyjeva, aby umožnili politikům exhibice se Zelenským a táhnou na Donbas a naše ukrajinská média halasí, jak je sbory dobrovolných hasičů zahnaly na východ.

    Někdy číst "zprávy z bojiště" připomíná Putim a pana vachtmajstra. 

    • Jindřichu - to jste se snažil být vtipný...?!

      Dělat si srandu z války může jen jedinec IQ houpacího koně...

      • Jinak věřím, že Vaše IQ je v dobré kondici.

        To bylo kamarádům v hospodě líto, kdyby ne. 

        Určitě jste tam analyzovali válečný konflikt do detailu a je Vám vše jasné. 

      • Z které konkrétně?Na zemi v současnosti je 47 válečných konfliktů. A jak mě nezajímala ta v Afghánistánu ,Iráku, Sýrii,Jemenu tak mě nezajímá ani tahle, tak že proč si nedělat srandu že.Nebo jsi plakal u zpráv, když v Iráku umírali děti ve školách ,protože Američani bombardují?

      • Kdepak paní Koloběžko, jen parafrázuji naše oficiální zdroje týkající se informací z bojišť a komentující vítězné tažení ukrajinské domobrany. 

        Až budu mluvit o válce, asi to legrace nebude. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit