Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan František Strnad předvádí ve výše uvedeném článku, že blbost v některých lidech jeho druhu je zakořeněna hluboko.Nemá proto cenu na něho reagovat. Jdu raději se projít do lesa , kde je čistý vzduch a nebudu se máchat v hnoji.
  • kurzové sázení, velmi spolehlivé info.-.,

    http://caveso.webnode.cz/
  • Jestli on František Strnad není klozetní multikulturalista a xenofil... *1* *1* *1*
  • Tento článek je napsán jen proto, že ho psal muslimský kolaborant, aby odvrátil pozornost od vládou podporované infiltrace muslimů do naší vlasti.
    President a ODS byli proti - tak do nich.
    Ač je nemám rád musím se jich zastat.
    • takže jako vždy, trubky arcizlodějům vše odpustí, proto je to tady takové jaké je. Modrá tunelářská mafie, přebarvených komoušů našla zemi zaslíbenou.
  • Přes dvacet let jsem pracoval v odborné knihovně, kde jsem mj. půjčoval literaturu speciálním pedagogům. Všichni mne celou dobu přesvědčovali, jak je jejich obor důležitý a jak moc handicapované děti potřebují individuální a sofistikovaný přístup, jinak že by byly ve smíšeném kolektivu svými vrstevníky ostrakizovány. K Zemanovi mám řadu připomínek, jeho propagace kouření a alkoholu jsou více než neomaleností atd. Ale ukazuje se, že i kdyby měl svatozář, tak novináři budou tvrdit, že málo svítí, nebo že je kradená. Pokud jde o ty uprchlíky: kdyby nebylo intervencí USA do Iráku, Libye, Afghánistánu, ale nakonec i Sýrie, nebylo by třeba žádné uprchlíky řešit. Proč si je nevezmou k sobě, když to všude tak rozesrali? A proč si je nakonec nevezmou bohaté arabské státy, jako např, Saudská Arabie, SAE, nebo Omán atd.? Nějak se ke svým bratrům nemají. Problém není těch 15 dětí respektive 70 příbuzných, ale problém je v tom, že se otevře Pandořina skříňka. Přijedou další a další příbuzní, známe to u Indočechů (abych byl politicky korektní)
    • Sovětská okupace Afghanistánu byla zahájena v roce 1979 a 15.února 1989, v 10 hodin a 30 minut, zavelel generál Boris Gromov posledním sovětským vojákům na afghánském území k ústupu přes od té doby slavný most přes Amodarju. Zanechal za sebou kromě vypálených vesnic a statisíců mrtvých Afghánců i miliony min,desetitisíce invalidů a vdov. Sověti za deset let svého pobytu přišli o nejméně 15 tisíc mužů. Při ústupu nechal generál rozbombardovat široký pás kolem ústupové trasy, aby se v okolí cesty, kterou odjížděly domů sovětské tanky, nemohli skrývat povstalci a útočit na již de facto poraženého nepřítele. To stálo život nejednoho afghánského vesničana.
      Rusko se nikdy nevyrovnalo s porážkou v Afghanistánu a dodnes vyzdvihuje hrdinství svých vojáků.
  • Předseda ODS má pravdu,i když nejsem zastáncem politiky ODS a z Němcové,Bendy a pod.je mi na zvracení.To co by tu přišlo,to je úplné dno,bez vzdělání,staří,nemocní,mladí ti nikdy nebudou pracovat,nikdy se nepřízpůsobí,budou vyžadovat náboženské ústupky,budou mít děti,které už budou úplně nová generace,která začne proti jiným náboženstvím útočit!!!Copak to nevidíte kolem ve světě,a z čích peněz se budou vydržovat,kdo jim zaplatí zdravotnictví,ubytování,různé jazykové kurzy...sociální dávky...proč tahle zemička chce pořád někomu lézt do zadnice.Všechno muslimům vadí,že chováme prasata,že venčíme psy,tak kdo je tady DOMA!!!Proč naši předkové bojovali za tuto zem.Oni se tu budou množit geometrickou řadou,nikdo z nich nebude pro tenhle malinkej stát přínosem.A to ještě nevíte,že se už v EU šušká o Benešovych dekretech.Dejte Sobotkovi na hlavu staré tepláky a může to používat jako burku,turban ,nebo talibánskej baret.Vzpamatujte se čechiše....
  • Ať si k sobě muslimy nastěhují Amíci. Stejně to tam celý rozvrtali oni.
  • Řeknu to kacířsky. Články medií jsou někdy na zvracení. Přečtěte si titulek a vlastní obsah článku. To prezident nikdy neřekl, jen nějaký pisálek se předvádí.
    A co se týče těch 70ti rodin ze Sýrie. Jedná se o globální problém, který svět řeší a neví si s tím rady. Pro léčbu a ošetřování našich nemocných a postižených dětí nejsou tabulky a tím i peníze. A proč bychom jako malá republika měli tahat do země někoho, který nikdy nepřinese žádnou přidanou hodnotu. To není řešení.
    • Plně souhlasím. Když pomoc, tak jen vyléčit děti a poslat zpátky, pomáhat na jejich území a netahat je sem. To přijde prvních sedmdesát, pak babičky a dědečkové, sourozenci s rodinami...pokud možno všichni muslimové... pro si je nerozeberou bohaté muslimské země? Protože nejsou tak blbé jako my? Protože jim to Amíci nenařídili? Nebo si to na rozdíl od nás nařídit nenechali?
    • Rád budu znát názor těch mínusů. Je to přece diskuse.
      • ... od hlupáků nemůžeš chtít názor....
        • Proto ho také po tobě nikdo nežádá Brzdo. *1* *1*
          • To bylo dobrý *1*
  • krypto komoušská ODS a Zeman dvě siamská dvojčata. Co škody nadělali, hrůza.
  • Být prezidentem musí být velice těžké a má to jednu obrovskou nevýhodu, je to především člověk, který se tímto stává mediální terč a cokoliv myslí upřímně a s Láskou je mu pak omláceno o hlavu.
    Já mám čtyři děti a chlapce lehce postiženého- zdůrazňuji "lehce"- a takovou šikanu, jakou zažil, než jsme konečně našli dobrou školu, to bych přála zažít, alespoň na chvíli, všem těm, kteří jdou ve všem proti našemu prezidentovi...a také bych chtěla vidět, jak by si v jeho funkci počínali oni!
    Ano, u dětí, kteří nemají nějaká těžká postižení, tak bych asi volila zařazení mezi "normální" děti, ale tak, aby to byla škola s menším počtem žáků ve třídě, což máme teď my, je tam jen osm žáků na třídu a dobrý kolektiv, avšak zřejmě také díky malému počtu a tomu, že si učitelé mají čas tuto atmosféru hlídat!
    Ale kolik takových škol s takovými možnostmi snížených kapacit dnes u nás máme?
    Kdybychom my totiž však měli mít individuální výukový plán jinde a ještě s asistencí, kterou potřebujeme, tak si nedovedu představit, jak bychom to dělali.
    Děti s těžkým postižením bych mezi "normální" děti vůbec nedávala, neboť tím mohou skutečně obě strany hodně trpět a to znám z vlastní zkušenosti. Normální dávám samozřejmě do závorky, neboť já nepovažuji postižené za nenormální...
    Neměli bychom se skutečně vžít do těchto kolektivů a zamyslet se nad tím, co je pro tyto děti dobré??
    Já nechápu, co mají čeští lidé ve zvyku ve svých autoritách i hlavách státu hledat jen to zlé.... s takovým přístupem společnosti totiž nikdy žádného dobrého prezidenta mít ani nemůžeme, neboť mu to tímto nedovolujeme! Jak můžete být tak slepí a nevidět to, co chtěl skutečně pan prezident říci... Přiznávám, že Satana Klause už bych zde také nechtěla, neboť to je rozkrádač a panu Zemanovi nesahá po kotníky, ale já myslím: Ohlédněte se zpět! Pravda a Láska zvítězí!!
    A já za panem prezidentem budu stát.
    A přeji společnosti, aby se také zamyslela...
    • Díky za rozumný názor.
    • Tak takhle lacinou propagandu může vymyslet jen ten největší trotl,měl by jsi spíš v tom článku co jsi tady sesmolil zohledňovat to tvé dítě(samozřejmě vymyšlené) a né se primárně věnovat olizování Zemanova zadku ty lháři.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit