Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lhát zatím může Zeman národu nadále postaru,ale pro většinu národa je,po Havlovi, pouze druhým opilcem,který se po komunistech prolhal k moci a zbídačuje národ Čechů.Až se bude po revoluci dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,tak je třeba aby i Zeman ,za svůj podíl na zbídačení Česka dostal co zaslouží.
  • Zeman se mýlí, chybou je, že EU nebere vážně Čechy. Bylo načase, i když pasívní resistenci, uklázat EU a naším Eurohujerům, jaký je vztah našich občanů k bruselským byrokratům. Výslekdy voleb jsou více než jasné.
  • Češi neberou problematiku EU vážně. Mají oprávněný dojem, že EU nebere vážně problémy Čechů.
  • Jsem rád že tohle řekl...ano, EU je problém..
  • Jo milej pane Zemane, zase to všechno podojil Sobotka!Kdyby dal do čela kndidátky ČSSD archeologa Špidlu, tak ČSSD vyhrála, a k volbám by přišlo nejméně 50% voličů!Špidla má totiž, vzácný dar ducha, spočívající v tom, že i když lže, jako když tiskne, tak mu díky jeho upřímnému pohledu uvěří i Pepek Vyskoč z Horní Dolní!A protože takových Pepků je u nás mnoho, především pak mezi členy ČSSD, byl by úspěch voleb zajištěn!I když na druhé straně má Špidla na tom propadáku svojí vinu, protože, poradce má svému předsedovi radit, a ne mu dělat podržtašku.To mu ovšem jde nejlépde!
  • Válečný štváč proti Rusku společně s NATO a podporováč sankcí EU a USA vůči Rusku si nezaslouží žádnou podporu.
  • Češi jsou obyčejní hlupáci. Myslí si, že když je nezajímá nebo nechtějí EU, tak stačí nejít volit.
    Kdyby ale k volbám šli a volili kandidáty z takových stran, kteří by Evropský parlament infiltrovali a "rozložili" zevnitř, tak by to mělo smysl. Jak říkám, prostě hlupáci........
    • Ti lumpové,kteří se tam z Česka dostanou,tak proti ostatním lumpům nezmohou nic.Pouze si tam pořádně namastí kapsu.Z EU to chce co nejrychleji zdrhat.
  • I když má Zeman titul před i za jménem,tak díky mnohaleté konzumaci alkoholu,dokáže ze sebe vypustit vždy pouze pořádnou troubovitost.Je mu třeba znárodnit veškerý majetek jeho rodu,a za jeho podíl na zbídačení Česka ho dostatečně krutě potrestat.
  • Dobrý den.Nikdy jsem nebyl pionýr, svazák, komunista.Navíc komunisti naší rodině sebrali spoustu majetku.To uvádím pokaždé, když píšu příspěvěk, aby mě nemohl nikdo obviňovat z levičáctví.Dokonce jsem sloužil jako voják z povolání určitou dobu a nikdo po mě nechtěl, abych vstoupil do strany.Po určité době jsem z armády odešel pro neshody s veliteli, kteří byli zaslepení komunisti a nešlo jim o to abychom měli dobrou armádu, ale pouze jen o koryta.Do civilu jsem odešel z katastrofálním politickým posudkem, takže najít zaměstnání v roce 1964 byl velký problém.Nakonec jsem zaměstnání sehnal jako řidič a to i přesto, že jsem od první třídy byl vždy premiant ve škole..To mě utvrdilo, že komunisti jsou opravdu prevíti.Při vzniku strany práv občanů Zemana jsem založil v jednom nejmenovaném okresním městě tuto stranu a domníval jsem se, že Miloš zeman je opravdu charakter a to co říká myslí opravdově. Bohužel jsem se strašně mýlil a když jsem viděl na krajském sjezdu jaká verbež tak zvaných podnikatelů do strany nalezla, tak jsem ze strany vystoupil.Všechno co Miloš Zeman slíbil byly jen pouze falešné řeči.Už při jmenování paní Klausové velvyslankyní na Slovensku jsem zjistil, že Miloš je přesně to co říká přísloví ,, Kam vítr, tam pláštˇ ".Ty jeho řeči o volbách jsou velice hloupé, protože leze doslova někomu do zadnice.Co víc k tomu napsat.Mockrát v životě jsem chybil a hlavně v tom, že jsem Zemanovi věřil.Je pravda, že komunisti byli prevíti, ale měl jsem zaměstnání, kdežto tihle převleční bývalí komunisti mě tři roky před důchodem vyhodili na dlažbu a dodnes vládnou.Prostě národ jako takový je nepoučitelný a volit do funkcí děti bývalých komunistů je to samé jako volit přímo komunisty.
  • Tyto volby přesně kopírují povídku od Jaroslava Haška o volbě obecního ponocného.V té povídce upozorňuje starosta radní:"Volba to bude těžká.On je totiž jeden větší syčák než druhý."Takže ať tam půjdou lidé volit,nebo ne,tak tam za Česko budou jedině syčáci toužící po dobře placeném korytu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit