Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už mu to neškodné kouření a alkohol podávaný v malýc dávkách (skleničkách) velké množství vyrabovalo mozek.
    Před 20 lety jsem mu proti Klauzovi fandil ale dnes je to zapšklý starý dědek.
    Ten ať už se k ničemu nevyjadřuje, co slovo to nesmysl dobrý pro ovce v ČR.

    Atomové jádro je stále nebezpečné, to je stále vidět z havárií ve světě.
    My jsme moc malá země na to abychom měly 2 atomové elektrárny (a víc jak 30% vyvážíme), kdyby jedna "bouchla , tak jsme v prdeli" na desítky let ! To on už tu ale nebude ale my ostatní ano.

    Podpora do OZE se nezměnila i když se už rok nepovolují fotovoltaické elektrárny a ani nezmění, protože těm co to postavili se bude do 20 let stále platit, to ten ožralý trouba ovcím neřekne !
    Zvěrstvo bylo, že se to stavělo na polích, ale správně by to mělo být na střechách, a tam to co je na polích se spolehlivě vejde a ještě může i přidat. Do budoucna jen obnovitelné zdroje sníží naši republice energetickou závislost na ostatních zemích, ve spolupráci s okolními státy i překlenutí případných špiček.
    Už teď nám snížily pro letošek cenu elektřiny ale nikde se o tom raději nepíše, nebo si myslíte, že to ČEZ udělal jen tak ?!!!! *2*
  • Má pravdu, předsedo......V jádře je budoucnost.Okamžitě vyškrtnout položku na faktuře čez zelenou energii,a přestat vykupovat za nesmyslnou cenu.A hned vyjde kwh na půlku!!
  • Zemane přestaň chlastat, alkohol je pořád metlou a dle toho obrázku se na ten plastový beaker těšíš jak kluk na první políbení.
    A otázky jádra nenechávej na fašisty rusáky, ti umí jen střílet, mučit a vraždit, pozor, aby se to vše neobrátilo proti tobě,
  • Hlavně to ruské jádro. LUKOIL mu pomáhej !! Páníček v Moskvě bude mít radost.
  • Lukoil si preje vratit investice do tohoto zkrachovalyho vozraly.Nejlepsi je podstrcit Temelin rusakum......Jinak Hruskovic poleti z okna prazskeho Hradu! *3*
  • Plyn i ropa z břidlic se USA hromadí a neví se kam s ním. Vozit plyn zkapalněný přes Atlantik a tady ho skladovat a zplyňovat bude také něco stát a ne málo. Není to nijak dlouhodobě odzkoušené a všichni vidíme, jak dopadá fotovoltaika , větrné elektrárny, pěstování kukuřice na bioplyn a podobné nesmysly. Platíme to my občané draze a ti co nám vymývali mozečky bez znalostí věcí a jen pro svoje prachy se pakují na náš účet. Fotovoltaické elektrárny na pozemcích, kde by se měli pěstovat potraviny a ne elektřina. Navíc další Temelín zatím nepotřebujeme, je to blbost. Energie je nadbytek a s vyhořelým palivem nevíme kam s ním.

    Energiticky obr Royal Dutch Shell odstoupil v USA od tezby plynu z bridlic protoze uz jenom prodelaval a musel odepsat miliardy dolaru. Studie od S&P Capital IQ dosla k zaveru ze v pristich letech 80 nejvetsich tezebnich spolecnosti bude na bridlicovem plynu vic investovat nez se bude vracet do kasy.

    Tak to asi nebude zase tak velká sláva. USA to zřejmě chce těžit z břidlic i na Ukrajině, aby to nemusela vozit přes Atlantik aproto ten obrovský zájem o ně. Nikoliv tedy o lidi, ale o prachy a o to jak naštvat a odstavit Rusko. A až bude více zemí těžit ropu a plyn z břidlic, navíc si zničí chemií ekologii, u hustě ubydlených zemí je to naprosté zvěrstvo, tak to bude natolik nerentabilní, že zbydou všem jen oči pro pláč. Všeho moc škodí říkavaly naše babičky , tak by se tím měli všichni řídit. S mírou je to co potřebujeme, ovšem to tržní ekonomika nezná.
    • mellys
      hlavně do toho neplet...fotovoltaiku na střechách...
    • oprava - měly pěstovat potraviny
  • Milosh Bubble Bum by neměl kecat do věcí, kterým nerozumí. Ale jak je vidět na obrázku, dostal za to kelímek hruškovice. *2* *1*
  • jo slivovice taky preferuji játro totiž jádro(vici) *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit