Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.

    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Kolik toho vychlastal? Nebo že by se znovu dal na marijánku, kterou podle svých slov hulil v mládí?

    Jako bývalý komunista a socialista (asi spíš rudý než hnědý) oceňuje lídra, tedy fýrera. Avšak je tčeba si uvědomit, že lídr není totéž co OSOBNOST. Lidrem byl Stalin, Hitler a teď Putin, kdežto osobností byl např. T.G. Masaryk, V. Havel. Pro vývoj lidské společnosti jsou pozitivní osobnosti, nikoli lídři.
  • Orbán jede na to co Maďaři vyžadují a na co stoprocentně slyší a to je hájení maďarských zájmů, jede na nacionalistickou vlnu, protože většina Maďarů to požaduje. Multi-kulti se v Maďarsku nenosí , na prvním místě je Maďar a Orbán to realizuje i dodržuje. Když chtěl změnit binec , který v Maďarsku byl, neváhal zorganizovat masové protesty a demonstrace a vyšel l občany do ulic, zatímco u nás akorát všichni kecali v Poslanecké sněmovně a prošel nám pak cirkevní megatunel úplně v pohodě. Zájmy Maďarska jsou na prvním místě a od EU si do toho příliš kecat nenechá jako ostatní státy, jejichž vlády jsou v neustálém předklonu a akorát rektálními alpinisty EU. Navíc ač pravicová vláda tak přesto se silnými levicovými prvky - rodiny s dětmi a důchodci mají zelenou. Co je dobré pro Maďarsko to Orbán realizuje i kdyby EU skákala deset metrů vysoko. Naposledy podepsal klidně s Ruskem smlouvu o výstavbě jaderné elektrárny v Maďarsku , Krym ne Krym. Jede v zájmu Maďarska a ne dle zájmů trotlů z Bruselu. Blbostem a nesmyslnostem z Bruselu se vyhýbá velkým obloukem. Hospodářství mu i v krizi na rozdíl od nás jede. Národní zájem je pro něho stěžejním a proto má i ty výsledky. Zbytečně nezadlužuje stát EU nesmysly. Ukázka, že to fuguje. .
    • Tatar Maďar
  • Mnohem raději bych viděl článek: Zeman je v kritickém stavu, lékaři nedávají žádnou naději. *5*
  • Úroveň na této stránce pravidelně klesá .
  • tak mi nějak připadá, že se Zeman trošku ztrácí a málokoho zajímá ....... asi jako Ivetka Bartošová
  • zEman ale lídrem není,tak může jen slzet a zapít to *2* *2* *2*
    • Zeman především lítá , díky přehnanému machiavellismu , už jako sodík po vodě a tím se stává nevěrohodným a směšným. Ovšem tento styl provozoval už jako premier, proto to tu tako dnes vypadá. Podepsal se na tom též a ne málo. Jeho nesmyslná teorie o tom, jak stát nemá vlastnit nic, ani vodovody, banky , pivovary prostě nic , se až na vzdorující Budvar, který dnes pro změnu brání, nevlastníme opravdu téměř nic . Zato vlastníme cca 2 bilionový dluh a protože nic nevlastníme, tak zákonitě není čím ho splácet a tak každá vláda vždy neúspěšně řeší kvadraturu kruhu.

      Úspěšně jsme privatizovali státní podnik Škodu auto do německého státního podniku VW. - německý stát má zde majoritu a jedou skvěle. Babiš má nejvýhodnější půjčku v Německu , světe div se, u německé státní banky IKB. Česká blbost nezná mezí. Co je státní nefunguje, co je soukromé to ano - viz dnešní gigaproblém OKD, soukromý subjekt nefuguje. a začíná socializace ztrát po kapitalizaci zisků.

      Prognostici, co se dostali k moci a nikdy nic neřídili , tak to tu akorát zřídili.
  • Ten je v rauši hlavně z chlastu. *11*
    • Kubo Kubikulo, především nezapomeň to s ním skutečně řádně zapít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit