Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad to nebudou platit politici, co ten dluh udělali. Politik je tady od slibování světlých zitřků, no od odpovědnosti.
  • Co když se soudruzi podnikatelé na Milouše Burana vys-rou a on zůstane jako kůl v plotě sám ???
    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Ten to má na háku. Toho sponzoruje tabákový průmysl a Lukoil.
  • Neskutečně zdědkovatěl. Stačilo pár měsíců.........
    • xyz Aj tak vyzerá!
    • Jo, jo, chlast a cigára, to udělá svoje. *9*
    • Pár měsíců, hodně panáků... :-)
  • Zeman by měl hlavně sedět doma a nedělat už po světě ostudu . Případně by si mohl občas odskočit na ruské velvyslanectví na panáka , tam už ho znají a mají z něj legraci jak panáčkuje .
    • Ano kvůli takového blba jako ty bude sedět doma, oslíku, běž se vykakat!!
      • Ha ha . Levicový aktivista právě vyjevil hloubku svých myšlenek .
  • Podnikatelé, než by přispěli na státní dluh, budou si po světě hledat výhodné kšefty sami.
    Dluh je nás všech... ale kdopak se o něj nejvíc zasloužil?! ... :-)
    Já ty články snad ani nebudu číst, abych se zbytečně nevytáčela... :-)
    • Jeden z těch co se zasloužili opravdu hodně byl osobně Miloš Zeman .
  • To co Zeman navrhuje ,tak to naši zemi od státního bankrotu nezachrání.Podnikatelé volili pravicové lumpy.Tak je jim třeba znárodnit vše,na náhradu čtyřiadvacet roků zde vládnoucími lumpy nadělaných škod.K nim přiřadit i ty zlumpačelé důchodce,kteří jásali pro Havla,Klause a podobné darebáky.Pak stáli přitrouble ve frontě na kuponové knížky,aby pomohli lumpům u koryt,tuto zemi rozkrást.Ve zdravotnictví by měli mít uvedení zlumpačelí důchodci nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Se všemi lumpy,kteří po komunistech tuto zemi zbídačili musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.Tak tvrdě,že všichni jmenovaní lumpové pak budou chválit nebožtíka Hitlera,jaký to byl velký humanista,oproti mladé generaci.Tím se mladí nebudou vzrušovat,jejich cílem bude zachránit stávající životní prostor pro sebe a své potomky.Zda při uvedené snaze pomřou staří lumpové hladem,to bude podružné.
    • Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
      Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
      Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.
      Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit.
      Proč by je měli Němci či Rusové živit? Spolu s Němci zaplaví smrdutou českou kotlinu retenční hydroelektrárnou v Hřensku s chovem českých kapříků, hornaté Sudety společně dosídlí Noví Rusové s ohroženými přímořskými Evropany nebo z Ruska a z Německa vypuzenými muslimy a zdegenerované a líné čecháčky přesunou k Jeniseji, aby neplakali, že zůstali na suchu.
    • Už se opradu těším už umřete hladem . To víte " starý lump " .
    • Kvůli takovým blbům, jako jsi ty, dřív lidé emigrovali.
  • Peppone ja těbjá ljubljů. Novája Avróra budět brzo hotóvaja a ty búděš jejo komandír. Nu čekáj málčik. *1* . Ja pozvoním tebjé mobilem.
  • Milouš Lukoilovič má sám dost: bydlení a cestování zadarmo, královský plat mu bohatě stačí na tlačenku s cibulí, hruškovici a cigarety a ještě zbude dost na na věno pro "první slečnu", aby si mohla žít jako katarská princeizana.
    A když "ze svého" dobrovolně dává na státní dluh, na to stádo dobře slyší.

    Co takhle kdyby ten státní dluh uhradili ti co ho způsobili? V civilizovaných zemích, např. v USA je samozřejmostí, že škodu hradí ten kdo ji způsobil.
    • Samozřejmost, že škodu hradí ten, kdo ji způsobil - tady, v tombordel Česku ? Kde žiješ ?!
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!,,, *14* *14*
    • Ožralého Zemana mohlo volit najevýš osmdesát procent hospodských ochlasů a povalečů jako je on sám. Soudný občan to ožralé NIC z Vysočiny nevolil... *14* *14*
    • Pan Zeman byl zvolen naprostou převahou hlasů před zaostalým NIC, a ujal se pevně vlády, za tu krátkou dobu už dokázal rozbít zlodějské pravičácké hnízdo a napravit spoustu lumpáren které stvořil kdysi Havel, který jen hromadil majetek a rozprodával a rozdával stát.Proto mu musíme držet palce,,, *14* *14*
  • Ožralej blbeček bude cestovat sám!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit