Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Táta tohoto lumpa pomáhal stříhat hraniční plot.Dnes by se nám ten plot hodil.Je to stejný darebák jako byl jeho táta.Jeho cílem je Česk dotlačit do státního bankrotu,aby si pak Němci a Židé Česko rozparcelovali.Čechy by pak,za většinového souhlasu EU a za asistence vojsk NATO odsunou v dobytčích vagonech do Izraele k odporažení Arabům.
  • jura1
    On a Sobotka jsou největší blbové ve vládě. Bez komentáře.
  • Prezidenta volily lidi tak proč pořád musí urážet, že říká věci pravým jménem.
    Hanba vládě
  • Pane D. a jak to bude s těma co ty migranty zde chtějí když některý z migrantů začne vraždit?
    Mám sto chutí tvrdit, že tím byla naplněna podstata trestného činu napomáhání k vraždě.
    Toto tvrzení opírám o jednoduchou logiku: Když ho sem nikdo nevezme tak zde nebude vraždit, tedy ten kdo ho vzal mu to umožnil = spolupachatel. A že nemohl vědět o záměru vraždit ... vědět to nemohl ale předpokládat ano. Přeci když v davu vyhodím kladivo do vzduchu musím počítat s tím že může na někoho spadnout. A pokud spadne asi mi nepomůže výmluva o tom jak jsem doufal, že spadne do mezery mezi lidmi.
    Takže pane D. každé přijetí migranta beru jako vyhození kladiva do vzduchu. A pevně doufám že mezi prvními na koho spadne budete vy a vám podobní.
  • Stalingrad
    Už tu 3,14ču kopněte někdo do pytle a hoďte přes tu velkou louži když se mu nelíbí NÁŠ PAN PRESIDENT , jeho projevy a názory,vč.názorů občanů-daňových poplatníků kteří tuhle línou a tupou 3,14ču živí !!! Může oblizovat koule té černé opici a mlaskat si přitom jaká je ta opice demokratická a lidumilovná..... *12* *12* *1*
  • Eurohujer Dienstbier mluví za celý národ, který mu toto ale nepřisoudil. Podle něj jenom malé skupinky občanů tvoří "nenávistné skupiny" xenofóbů. Škoda, že se k tomu tématu neprovádí průzkumy veřejného mínění / kdeže jsou, když je zapotřebí /, které by dokázaly, že Dienstbier je na velkém omylu, když si myslí, že jenom malá skupinka nenávistných "zemanovců" odmítá zavádění islámských reforem v naši zemi případným příchodem běženců. Už je tady máme nějakou dobu a vidíme, jak se snaží ignorovat "světské zákony a pořádky", jak si prosazuji ne naše, ale své pravidla, zvyklosti a brzy i zákony, když to půjde dál, jak si to přeje antičech Dienstbier. Jak je pomatený vidět z toho, že jako jediný politik se takto vyjadřuje. Buď je neinformován a v omylu, nebo jej k tomu vede nenávist k Zemanovi za prohrané prezidentské volby. Domnívám se, že oboje je pravda. Ale ať si klidně klábosí co chce, pravda je naprosto jinde, než u něj.
    • Není to Čech, je to nastrčený amík! *15*
  • Dienstbier opět nezklamal - co slovo, to perla ...
  • Jsem rád, že tímto impotentním projevem ještě více u voličů podpořil Zemana a sebe definitivně uřízl.
    Vivat
  • Přísahal věrnost a zůstal mu pas i občanství,je jasně pod dohledem protektora a plní úkoly.Bohužel neplní co má a nezačlenil žádného kicána,nedonutil žádného pracovat a krom toho ani nereaguje na závažné podněty ohledně lidských práv a tedy zločinnost podporuje... https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU .

    https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo
  • dinzbíre ty zrůdo,při volbách sem ani na minutu nezaváhal a volil pana zemana,je to to nejlepší pro lid naší země,ne pro sluníčkáře,havlovce,rádobydemokraty,ilumináty,kavárenské povaleče,ale pro obyčejný český lid,děkuji pane prezidente za projev na albertově
    https://www.youtube.com/watch?v=0cgPx01KJ4Q
    • On a Sobotka jsou největší blbové ve vládě a Zeman dobře uvažoval zda je má jmenovat či nikoli a udělal chybu že je neodmítl.Starý Dienstbier se musí v hrobě obrácet co za vola to splodil
    • Už ne služební,ale zkažené pivo se vyleje do kanálu a spláchne.Na 3-5 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit