Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten petiční seznam jmen, to je paráda. Alespoň víme koho konkrétně Zeman myslel, když hovořil neadresně o části deviantních médií.
  • Duševně nemocní novináři chorobně přesvědčení, že oni mohou cokoli. Lhát, manipulovat, pomlouvat, vypouštět jedovatosti dle vlastní libosti. Nejen beztrestně, ale nikdo se proti tomu nesmí ozvat. A jak se někdo ozve, hned petice. Je to prča. A hrabe i tomu poťapanému Hvížďalovi co vypustil tuto debilní myšlenku: "Mně vadí, že se k tomu nevyjádří univerzity, občanská sdružení nebo církve, protože společnost skutečně ohrožuje, když je možné takhle mluvit o médiích." Přitom je nabíledni, že samotná média ohrožují společnost a to čím dál víc a drzeji. Nikoli to, co o nich kdo říká. Kocourkov jak vyšitý tahle naše republika.
  • Takových pár v o l ů co sepsali petici, zřejmě nic jiného v životě ještě nedokázalo a tak se teď chtějí zviditelnit, pseudodemokraté. *16* Vždyť je nikdo ani pořádně nezná.
    • Plně souhlasím a těch pár radoby pseudodemokratů co stojí za peticí bych nakopal okovanýma botama do koulí, aby se příště k českému prezidentovi, kterého podporuje zhruba tak 75 procent obyvatel této republiky, slušně chovali.
  • "STYL, TOŤ ČLOVĚK SÁM", praví klasik.
    A tak každý se vyjadřuje přiměřeně své úrovni, které v životě dosáhl.
    • U tebe to kikáne Pišto neplatí, tvůj styl je lež a podvod, taky věrolomnost!!
  • Pro Zemana a jiné politiky svoboda slova znamená, že si můžou říkat, co chtějí. Hlavně, když se jim to nelíbí. Ale jak toto začnou uplatňovat ostatní, už to není svoboda slova, ale útok. Jo jo, k demokracii v tomto statě máme hodně daleko a bohužel se ji nedpžijem. Žijeme v totálně rozložené společnosti, kde nic nefunguje a nikdo to nemůže dát do pořádku v horizontu 30-50 let. Jediná cesta k dřívější nápravě je násilí. Jinak nic nepomůže. V historii to tak vždy platilo. A nedělejme si iluze, že my lidi jsme vzdělaní a humální a že víme, jak se to vše má řídit. Jsme příroda a chováme se někdy hůře než zvířata. Totální nezájem kolem sebe. Jediné co platí je, máš prachy nebo nemáš prachy. Toto nemůže skončit jinak než větším a větším násilím. Loupeže a krádeže jsou slabým odvarem co nás čeká.
  • Zeman se dostal na hrad, protože vyhrál ve volbách ne zcela čistými způsoby a měl by se proto chovat důstojně, noblesně a tak jak odpovídá zastávané funkci. Místo toho se chová jak sebestředný blábola u sklenice hruškovice ve své Horní Dolní na Vysočině. Starého psa novým kouskům nenaučíš.
    Kdyby si něco podobného dovolil president ve skutečně civilizované svobodné zemi tak by to byla jeho sebevražda. A tady ten namyšlený sebestředný ochlasta, lhář a křivák ještě dál útočí, místo aby uznal svou chybu a své bláboly uvedl na pravou míru.
    Co jste si zvolili to máte. K obrazu svému.
    • Kozomrde neotravuj!! *1*
  • Jelikož nemám ráda hloupé lidi, nebudu se již na této diskuzi vyjadřovat jinak než klikáním......... Výše zmíněná většina tak přijde o jednoho diskutujícího, kterého již nebude moci urážet vulgáritami a ubohými reakcemi. Nevadí. Zprávy Tiscali patrně ctí svobodu projevu, a proto nechávají dál tuto diskuzi hluboko pod úrovní slušné debaty.....
    • Zuzano, sdílím tvůj názor. Podle mého názoru Tiscali skutečně respektuje svobodu slova a to samozřejmě láká různé nýmandy, rudou spodinu, aby tady v anonymitě presentovali svou závist a nenávist k lidem schopným a šťastným a kompensovali si tak své komplexy vyplývající z jejich neschopnosti a lenosti. A tak se nediv, že u člověka, který je lepší než oni závidí právě to, že je lepší než oni a tak se ho snaží stáhnout k sobě do žumpy. A těmi nízkostmi a urážkami naopak paradoxně dokazují, že máš pravdu, protože jim chybí jakékoliv věcné potiargumenty.
      Existuje dávné přirovnání, že je to jako házení perel sv.ním.
      Uvidíš, že za svůj příspěvek i já budu cílem invektiv. Ale nad to se musí člověk umět povznést. *4*
      • Spíš jednoho ublafaného černého cikána ....to nikomu nevadí...
    • Pišto umyj si nohy, smrad se šíří po síti!! *2* *2* *15*
  • Útočí na Zemana? Je to smečka, která se neumí projevit jinak než útočit na každého, kdo jim nevyhovuje. Zeman řekl co si myslí a to je svoboda slova blbečkové. Ale my si to myslíme a říkáme také, že novináři někteří vymývají lidem mozky.
    • To co si může dovolit sebestředný a namyšlený ochlasta, lhář a křivák u sklenice hruškovice ve své Horní Dolní na Vysočině jakožto jeden z občanů, to si nemůže dovolit osoba ve funkci presidenta republiky. To že jím byl zvolen mu přináší jistá omezení, kterých musí dbát. A pokud se chce stále chovat jako ten ochlasta z Vysočiny, tak nemá na hradě co dělat.
      • Přijeď do Hradce jati ty uši zatluču do hlavy a koule ti nakopu do břicha, protože takový v ů l jako jsi ty si to zcela jistě zaslouží. *16*
      • Kozomrde zavři rypák, brzy ti zkrouhnou dávky, pak budeš zpívat jinak!!! *2*
  • ale ale Zemane...nikdo neútočí na tvojí svobodu slova...ty jsi vyjádřil svůj názor a petice na něj reagovala také svobodně....procesně peticí, která je dána ústavním rámcem.... takže ve slušné demokracii se tomu říká svobodná výměna různých názorů...kdežto v nedemokratické společnosti se z této výměny názorů stávají útoky!!! Jakože např., když se někdo usměje na zamindrákovaného blbečka, ten se hnedky cítí napaden a tudíž nereaguje na jiný názor, nýbrž reaguje na jeho pocit, že se mu tím někdo vysmívá....tedy na něj útočí osobně....takže Zemane....v demokratické společnosti se musí rozlišovat mezi tím, co je to osobní jednání sousedů u piva a kdy jde o jednání člověka jakožto občana, který je dán ústavním rámcem....věřím, že důstojný občan si tyto dva pojmy neplete, zatímco obecně si tzv. lidská lůza plete svoje osobní mindráky s ústavními právy...dle mého názoru
    • Kecáš hlupáku!!
  • No, tak to jsme probrali svobodu slova pana prezidenta a co takhle Miloši respektovat svobodu slova nás dolních 10ti milionů.............. ÁVE JÁ
    • Jsi jen hloupá pizda, víš to?? *2* *2* *3* A nebo magor Pišta!!! *2* *2*
      • Primitive jsi žumpa.
      • Ty nestojíš za reakci, ale budiž......... Jsi nízký člověk, neb reagovati vulgárností umí jen zamindrákovaná spodina.
        • Jsi buď hloupá husa nebo Pišta Žiga, přiznej se, myslím že budeš tečka!!
          • A pokud jsi tečka, jsi spodina až na dně, cikán který žije z dávek!! *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit