Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oděsa 3 - úklid svědků
    Ozbrojené oddíly nahnaly zhruba pětset demonstrantů pod hlavněmi samopalů do budovy. Tam potom nastalo skutečné peklo. Jak tvrdí ti, co přežili, byly nejprve odděleny ženy od mužů. Ženy odvedli do druhého patra, kde byly mučeny a hromadně znásilňovány. Byly potom polity benzínem a zapalovány, aby se se zahladily stopy.

    Obdobný úděl potkal na jiném místě také muže. Skutečná bilance obětí je mnohonásobně vyšší než Kyjev uvádí. Poslední čísla hovoří o více než stovce mrtvých a několika stovkách těžce zraněných.
    Teprve pokud si uvědomíme, co se skutečně v Oděse odehrálo, pochopíme, že po tomto otřesném vraždění prakticky není možné uvažovat o tom, že by lidé z východní Ukrajiny mohli dále žít v jednom státě se spoluobčany ze západu země – reprezentovanými pučistickou vládou a jejími „protiteroristickými sbory“.
  • Já bych to tam na tý šumavě totálně vykácel a celkově vybetonoval. Za státní peníze. Víte, kolik by vzniklo nových pracovních příležitostí? Pro spřátelené ukrajince?
  • --NP-Šumava musí mít zvláštní statut.- Nic jiného nemá smysl.-Musí tam být chráněna flora i fauna.-Pokud to má být oblast ekonomického zájmu tak "nemá smysl" se zaobírat nějakými zákony a vyhláškami.---Plkání okolo tohoto problému jen nahrává soukromé lobby.-
  • Doporučoval bych mu, aby se podíval, jak chrání na druhé straně hranic Bavorský les a jak to tam vypadá oproti české straně pohoří. Ale tam by se on nevyškrábal a jinak dohlédne akorát na dno štamprle a pak kecá, co mu kde kterej lump z okolí nakecá. *16*
  • Pan prezident Zeman je moudrý a vzdělaný muž. Vše o čem rozhoduje si důkladně prostuduje a zná mnoho souvislostí s historií řešeného problému. Většina jeho kritiků mu nesahá po paty v nejrůznějších ohledech a profesní "kazisvěti" ho ne a ne nachytat na švestkách.
    Kdyby se lidi řídili zdravým rozumem a ne mediálním malováním čertů na zeď co udělá Z. hrozného, všimli by si, že se nikdy nevyplnila, přesto, jako pracovník v reklamě vím, že pomluvy škodí a masově ovládají. Jsme sami proti sobě, nebudeme-li soudit činy, ale věřit pomluvám a poslouchat vyjádření tzv.z první ruky. Nejvíce Z. vadí příznivcům knížete, který se od dob Havla velmi proměnil, resp. zkalouskvatěl, což netřeba komentovat. Dokonce jsem slyšela lidi, kteří říkali, že by jim nevadilo, kdyby se tu mluvilo německy. To též netřeba komentovat. *4*
  • Pan prezident Zeman je moudrý a vzdělaný muž. Vše o čem rozhoduje si důkladně prostuduje a zná mnoho souvislostí s historií řešeného problému. Většina jeho kritiků mu nesahá po paty v nejrůznějších ohledech a profesní "kazisvěti" ho ne a ne nachytat na švestkách.
    Kdyby se lidi řídili zdravím rozumem a ne mediálním malováním čertů na zeď co udělá Z. hrozného se nikdy nevyplnila, ale jako aktivní pracovník v reklamě vím, že pomluvy škodí a masově ovládají. Jsme sami proti sobě, nebudeme-li soudit činy, ale věřit pomluvám a poslouchat vyjádření z první ruky. Nejvíce vadí příznivcům knížete, který se od dob Havla velmi proměnil, resp. zkalouskvatěl, což netřeba komentovat. Dokonce jsem slyšela lidi, kteří říkali, že by jim nevadilo, kdyby se tu mluvilo německy. To též netřeba komentovat. *4*
  • Dokud nebude před soud postaven Bursík za devastaci Šumavy po orkánu Kiril, nelze hovořit o jakékoli nápravě věcí a spravedlnosti.
  • ASPOŇ NĚKDO MÁ V TOMTO STÁTĚ ROZUM V HLAVĚ.Zelená verbež kudy chodí,tam škodí.
  • Hlavně že má pravomoc, ale to o čem chce rozhodovast, tomu stejně nerozumí! *1* *1* *1* *6* *15* *15*
  • KIMCID
    to by mne nasrrral

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit