Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně se divím, že Zemana v Srbsku přijali.Asi už zapmněli, že to byl právě on, kdo povolil přelety amerických jestřábů přes naše území, aby mohli svým humanitárním bombardováním zabíjet Srby a ničit jejich zem!
  • Miloškova obehraná a vlastně jediná písnička = pevně věřím, že vaše země brzy vstoupí do EU. S naší podporou můžete počítat...
    Měl by se naučit i něco jiného...
  • Srba nebrat, to je stejná pakáž jako Rus!
  • Jo. A pak vzhůru do nové Jugoslavie (vlastně Germoslavie) pod vedením Velkýho Bratra ze Zlatýho západu. Nic novýho pod sluncem. Vše tu už bylo. Jednou pod záminkou šíření křesťanství (ovšem toho pravého, západního), stejně jako dnešní šíření demokracie, ovšem opět té pravé, západní. A Slované se nepoučí a nepoučí. Svou tupost poznávají, až máchají svou hlavu v bahně jako podřadný dobytek......
    App. Co na germány platí, to dobře věděli už staří Římané a dlouho si je drželi na uzdě. . Ostatně oni spoustu jejich praktik a zkušeností používají dodnes - podle hesla - DIVIDE ET IMPERA........
  • Pan Zeman je zrejme v Srbsku "persona non grata". Je naprosto nemyslitelne, aby budouci premier odmitl setkani s prezidentem jineho statu z duvodu, ze na neho nema cas (viz "K jednání ale nakonec nedojde, údajně kvůli časovým možnostem na straně budoucího premiéra.").

    Doufejme, ze obcane pouziji svuj selsky rozum a clenstvi v Hitlerove Euro-risi zla, ktera jejich vlast vojensky napadla a nechala bombardovat civilni obyvatelstvo, po zasluze odmitnou. *1*
    • Jednak prosím neoslovujte tu zemnskou kreaturu "pane", tak výsostné označení pro člověka mu zcela jistě nenáleží - líp mu sedí např.: prolhanec, křívák, ožrala, uslintaná tupá veůpřová tlama, ....... . A že je nežádoucí a to nejenom někde, ale všude kam vleze, bodejť by ne - kdo by sdi pustil do "domu", něco tak odporného jako to .... skutečně je.
  • Mohl by Srby vyměnit za ubohé české socky, které touží dostat se do azbuckého prostoru. Viz i tato diskuze.
    Ideály demokracie se v posttotalitním, metanolovém, příživnickém Česku spolehlivě mění v realitu „standardní parlamentní“ byzantské, chlastoslovanské, mužické kleptokracie a klauzemanovské partajokracie. Podobně, jako se kdysi „reálný socializmus“ Husáka (Kdo nekrade – okrádá rodinu!) vypořádával s morálními „přežitky kapitalizmu“. Soudruzi multipolitici okrádají své pologramotné a nesvéprávné zmocnitele stejně jako nemravní advokáti své klienty a navíc nejsou postižitelní ani tak jako advokáti, na něž dohlíží alespoň jejich komora.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Jo. Vynechej ni. - A ještě zvedni ruku k pozdravu......
  • Ti Srbove se dostali do volneho Prostoru ,misto aby si udrzeli Nezavislot ,strkaji znova Hlavu
    do CHOMOUTU.Tem neni rady ani pomoci.
  • další země která skočí na špek. *16*
  • Taky jeden z proruských kolaborantů...
  • Jak to tak vypadá, tak Zeman dostal od Barossa snad nějaké pověření pro tyto diplomatické záležitost, to už snad jinak není možný:)) Stačí se zeptat někde obyčejných lidí, třeba v Chorvatsku, a ti vyloženě skákají z EU metr do výšky. Všichni, až na zkorumpovaný Zahřeb, byli proti a Zeman to teď zkouší v Srbsku... Do prázdnin by mohl stihnout sváču i v Turecku, ať to máme komplet:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit