Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chytrý jak deset chytrých.Vemte mafiánům zdroje a nebudou korumpovat.Všechno souvisí se vším,jen pan Zeman s Vysočinou.
  • Vtip je v tom že Cikáni jsou chytřejší než bílí,s tím se nedá nic dělat,proto bílí trpte.
    • Cikáni jsou chytřejší? :D:D:D Vždyť většina z nich ani nenapíše větu bez hrubky. Vysávají stát a vláda je v tom jen podporuje. Na tom nevidím nic chytrého.
  • Cikáni pracovat nebudou ( tedy alespoň ne dobrovolně). Navíc jim každý ustupujeme, protože nechceme, aby nás někdo nařkl z rasismu... A zákony jim jen nahrávají - zkuste někde na úřadě vykřikovat, že jste diskriminovaný, protože jste bílý - a oni to dělají při každé příležitosti. A aby ne - rozvedená matka s dítětem nedostane od státu peníze na studia svého dítěte, cikáni ano. Tak kde je spravedlnost a kde je diskriminace??? Chtějí být jako ostatní ? Ano - ale se všemi povinnostmi a bez úlev, stejně jako jsme na tom my.
    • ... co furt máte s tím rasismem ... vždyť jsou to Indové ... akorát jsou jiní a proto odešli z Indie, jsou jiní jako Židé, kteří jsou vlastně Arabové a jsou taky po celém světě ... tak "vocogou..."
  • Bude to nějakou dobu trvat, ale nakonec dělat začnou! Cikáni jsou zvyklí na pohodlí, tak až jich pár skončí na ulici, tak věřim, že se jim to líbit nebude a nakonec makat budou! Musí se s tim začít něco dělat, nejde pořád PRACUJÍCÍM KRÁST A LEMPLUM DÁVAT!!!!!! Jestli to tu v ČR půjde dál tak jsme další adepti na Občanskou válku, za kterou budou nést vinu naši "politici"! Dělaj vše proto aby nás s cikánama rozdělovali! A když se konečně najde nějakej politik, kterej má stejnej názor na cikány jako obyčejnej člověk a chce s tim začít něco dělat, tak ho kolegové začnou označovat za rasistu, že je to nevhodné bojovat proti vyžíračům peněz z daní atd... MOJE RADA: Přestat dávat cikánům dávky a zlepšit zákon na ochranu svého majetku, samozřejmě myslim tim ho zlepšit pro okrádanýho a zhoršit pro zloděje!!!
  • Citace: ...Dříve cikáni kradli, aby od hladu neskapali... dnes už jenom nekradou, dnes vás klidně mačetou rozsekaj, co s nima, těžká věc. Onehdá jsem s jedním hovořil, říkal: není to vo tom, že by bílá rasa nesášela černý, ale sami cikáni nenávidí bílé a čekaj kdy a jak je likvidovat!!! Podotýkám, že jsem z Nového Boru.
  • Jan Servít (anonym) je nebezpečný provokatér, který nezná problémy k nimž se vyjadřuje, a navíc míchá jablka s hruškami. Možná je to záměr, neboť jeho vyjadřování je analogické nacifašistické ideologii. Např. zcela opomíjí fakt, že za minulého režimu Cikáni - Romové pracoval
  • Plně souhlasím s příspěvken -anonymous-,protože je to absolutní pravda!Žil jsem mezi nimi a je to jedna sebranka,která nikdy dělat nebude-pouze krást,co se dá a posílat své dcery na pouliční přivýdělek,který pak prohrají v automatech.Jedno řešení by bylo...
  • My na úřadech nesedime tak proč to rozkradani svadite na nás,my jen co si gadža nehlida revirujem *6* *6*
  • V pondělí v deset hodin dopoledne se zřítí panelák, ve kterémbydlí 12 rodin cikánů a jedna rodina bílých. Všichni cikáni zahynou pod troskami, jenom bílý přežijí. Pozůstalí cikáni z okolních paneláků jsou tímto jevem natolik rozrušeni, že uspořádají před budovou Městského úřadu demonstraci a požadují šéfa záchranného sboru, jak je možné, že všichni cikáni v baráku zařvali a bílý k...y přežily. Šéf záchranného sboru jim to vysvětlil: Kdyby jste všichni chodili do práce jako ty "bílý k...y", tak se Vám taky nic nestalo.

    tento vtip vystihuje vše... *13*
  • Pracovní příležitosti nepomohou, ti z nové generace už dělat nebudou. Když se jim seberou dávky, tak o to víc budou krást, loupit a vraždit. Řešením je koupit jim ostrov v Tichém oceánu, daleko od ostatních ostrovů, ať si tam udělají svůj vlastní stát podle svých potřeb. Lodě tam nenechávat. *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit